2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Welke inzichten
schuilen er in uw data?

Met Qlik® maakt u visualisaties, dashboards en apps welke de belangrijkste vragen van uw bedrijf beantwoorden. Zie het complete verhaal dat leeft in uw data.
Download Qlik Sense
Probeer gratis
Koop Qlik Sense SaaS
Qlik Sense SaaS is Qlik Sense aangeboden in een SaaS model. Je kunt starten zonder tijd en geld kwijt te zijn aan installatie van software en onderhoud van servers. Qlik Sense SaaS is veilig in makkelijk gebruik.
Probeer gratis
Koop Qlik Sense Cloud
Qlik Sense Cloud of Qlik Sense Client Managed is een installatie van Qlik Sense Enterprise in uw eigen public- of private cloud volledig in eigen beheer. Victa kan alles voor u regelen en in onderhoud nemen middels een hosting en-of support contract.
Probeer gratis
Koop Qlik Sense Desktop
Qlik Sense Desktop is bedoeld om Qlik Sense op uw lokale Windows-computer te ontdekken en uit te proberen. Apps die je maakt in Qlik Sense Desktop kunnen worden geëxporteerd en gedeeld in Qlik Sense Cloud of Qlik Sense SaaS.
Download gratis
QlikView
QlikView is het oude vertrouwde legacy product van Qlik en draait op dezelfde QIX engine als Qlik Sense. QlikView apps (qvw) die je maakt kunnen worden gedeeld op QlikView Server edities.
Meer dan 800 tevreden klanten!
Voor meer dan 800 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Een kracht van Victa is het grote aantal productmodellen op diverse ERP applicaties en diverse branche modellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.
ING nautadutilh scotch & soda zilverenkruis Cloetta
Twence
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd terstal nijwa groep Friesland Campina
Provincie Noord Holland Ziekenhuis ZGT
Athlon
de Jong en Laan Nedap
Victa product oplossingen
Één van de kernwaarden van Victa is dat het al haar klanten wil ontzorgen op het gebied van informatievoorziening en management dashboarding. Dit doen we met de intuïtieve Business Intelligence software van Qlik. Het maken van standaard Qlik modellen op ERP applicaties is een duidelijk expertisegebied. Victa heeft diverse productmodellen beschikbaar om voor onze klanten een snelle start te faciliteren.
Qlik Gartner Magic Quadrant 2021
Qlik is voor twaalfde jaar op rij leider in het Gartner Magic Quadrant
Victa kondigt trots aan dat Qlik, onze business partner voor Business Intelligence, Data Visual Analytics en Data Management, zojuist voor de 12e jaar op rij is gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant for Analytics & BI ( lees meer )

Actuele agenda

Leren is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, met een opleiding krijg je een volledige training van onze experts. Een opleiding bieden wij aan voor maximaal 6 tot 16 deelnemers fysiek op locatie in Hengelo, online of in-company (tegen meerprijs).

Leerstof wordt digitaal of per post opgestuurd zodat je goed voorbereid de opleiding kan volgen. De opleiding kent een interactief karakter: je kunt vragen stellen en er worden ook opdrachten gemaakt.

Bekijk hier alle opleidingen
Klanten aan het woord!
Wij bieden gratis whitepapers aan van onze klanten waarin de ervaringen met Business Intelligence centraal staan. Ook de samenwerking met Victa en onze Bi consultancy worden besproken vanuit de klant. Voor Qlik Sense, QlikView en PowerBI gebruikers is het prettig om te lezen wat er vanuit hun branche wordt gezegd. Ook zijn er product oplossingen die samen met software een verrijking zijn voor een organisatie zoals connectoren voor Exact Online, SAP,TopDesk, SalesForce of andere oplossingen
Twence Qlik Sense Twence ervaring met Qlik
Twence ervaring Qlik Sense
Herman Slaghuis
Twence - IT Manager
Het belangrijkste rendement op onze investering in Qlik Sense is dat iedereen weer over dezelfde data praat. Op analytisch gebied is er transparantie en beschikken we over actiegerichte inzichten. Dit is niet in geld uit te drukken, dit is onbetaalbaar. Na een ‘seeing is believing’ sessie, waarbij voor een kleine eenmalige investering in 2 dagen een rapportage- en analyseomgeving werd ingericht, werd QlikView in de hele organisatie gebruikt voor rapportages.
( Lees meer ervaringen )
Nieuws
Lees hier het laatste nieuws. Door de kennis die Victa over de jaren heeft opgebouwd wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd. Mede door dit onderscheidende vermogen is Victa in staat om succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat. Victa verzorgt hieronder het laatste nieuws over Business Intelligence.
Fitwinkel en Qlik Sense
24 augustus 2021 Fitwinkel.nl is dé specialist in fitnessapparatuur, fitness- en vechtsportartikelen, sportvoeding, kleding en fitness accessoires. De ruim 50 medewerkers staan....
Lees verder
Bekijk hier alle nieuwsitems
Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Victa gebruikt de door u beschikbaar gestelde informatie om u op de hoogte te houden over Victa en Business Intelligence. Mocht u later toch beslissen om niet meer op de hoogte gehouden te willen worden dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven. Wij gebruiken Mailchimp als ons Marketing automation platform.
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail