AccountView - Victa Qlik Solutions

AccountView

Wilt u uw bedrijfsadministratie flexibeler en eenvoudiger voeren?

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » AccountView

AccountView logo Victa

AccountView

Wilt u uw bedrijfsadministratie flexibeler en eenvoudiger voeren?

Complete en heldere rapportages hebben waarmee u uw organisaties beter kunt sturen? Door de snelle implementatie van Qlik voor AccountView kunt u meer uit uw bedrijfsadministratie halen en heeft u snel inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Architectuur

Het AccountView dashboard is direct gekoppeld op de AccountView databases (FoxPro) en kan realtime informatie tonen.

Functionaliteit

  • Balans
  • Verlies en Winst
  • Grootboek analyse
  • Grootboek kaarten
  • Omzet-kosten analyse
  • Omzet versus budget analyse
  • Cashflow analyse
  • Forecast
  • What-if analyse

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals Bar charts (grafieken), gauges (meters) en pie charts (taarten). Tevens zijn er uitgebreide lijstweergaven geschikt voor prints en rapportages. In het dashboard kan worden ingezoomd tot op het laagste detail niveau. Kortom alle data is makkelijk en snel voor u en uw medewerkers beschikbaar.

Binnen de QlikView of Qlik Sense applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s. Automaische distributie van gegevens behoort ook tot de mogelijkheden.

Door de snelle implementatie van Qlik voor AccountView kunt u meer uit uw bedrijfsadministratie halen en heeft u snel inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Snel van start met een SIB “Seeing is Believing”

Wij zijn overtuigd van de kracht van deze applicatie en bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met dit product op uw eigen data. Met de SIB krijgt u het AccountView dashboard en de bijbehorende QlikView of Qlik Sense software vier weken gratis ter beschikking. Na deze periode kunt u beslissen of de monitor toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie.

AccountView Dashboard Financialstatus by Victa
AccountView Dashboard Balance Trends by Victa
AccountView Dashboard Balance by Victa
AccountView Dashboard Forecast by Victa