Partners - Victa Qlik Solutions

Partners

Partners

Home » Partners

Partners

Een ander punt dat Victa onderscheidt zijn de vele samenwerkingsverbanden, die Victa met diverse gerenommeerde software leveranciers heeft gesloten. De standaard modellen die Victa heeft ontwikkeld voor deze softwarepakketten zijn ‘plug and play’ met de garantie van continuïteit in de toekomst. Daarnaast heeft Victa bewezen in andere industrieën met een grote verscheidenheid van platforms en gegevensbronnen passende dashboards op te leveren.

Victa techpartners

Techpartners

Op technisch vlak heeft Victa diverse samenwerkingsverbanden gesloten met toonaangevende partijen in ERP land, waaronder Alteryx, Theobald, Google Maps en QVSource software. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten een compleet dienstenpakket aanbieden. Het betreft hier add-ons op de Qlik software.

Naar de pagina

Victa resellers

Resellers

Victa heeft samenwerkingen met diverse sub resellers, waaronder JIS Nederland, CTAC, BDO en I3. Wij verzorgen voor hen onder andere de inkoop van Qlik licenties en de facturatie. Heeft u interesse om ook sub reseller van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.

Reseller wordenNaar de pagina

Victa business partners

Business partners

Tot slot zijn wij overeenkomsten aangegaan met zeer diverse business partners die complementair aan ons zijn. Enkele voorbeelden: TOPdesk, Ultimo, Loket.nl, Lost Lemon en SRS Store Info. Op hun ERP systeem hebben wij plug and play dashboards in QlikView en Qlik Sense ontwikkeld, waardoor onze klanten een snelle start kunnen maken. Heeft u interesse om ook business partner van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.

Partner wordenNaar de pagina