2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Partners

Partners

Home » Partners

Partners

Een ander punt dat Victa onderscheidt zijn de vele samenwerkingsverbanden, die Victa met diverse gerenommeerde software leveranciers heeft gesloten. De standaard modellen die Victa heeft ontwikkeld voor deze softwarepakketten zijn ‘plug and play’ met de garantie van continuïteit in de toekomst. Daarnaast heeft Victa bewezen in andere industrieën met een grote verscheidenheid van platforms en gegevensbronnen passende dashboards op te leveren.

Victa techpartners

Techpartners

Op technisch vlak heeft Victa diverse samenwerkingsverbanden gesloten met toonaangevende partijen in ERP land, waaronder Alteryx, Theobald, Google Maps en QVSource software. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten een compleet dienstenpakket aanbieden. Het betreft hier add-ons op de Qlik software.

Naar de pagina

Victa resellers

Resellers

Victa heeft samenwerkingen met diverse sub resellers, waaronder JIS Nederland, CTAC, BDO en I3. Wij verzorgen voor hen onder andere de inkoop van Qlik licenties en de facturatie. Heeft u interesse om ook sub reseller van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.

Reseller wordenNaar de pagina

Victa business partners

Business partners

Tot slot zijn wij overeenkomsten aangegaan met zeer diverse business partners die complementair aan ons zijn. Enkele voorbeelden: TOPdesk, Ultimo, Loket.nl, Lost Lemon en SRS Store Info. Op hun ERP systeem hebben wij plug and play dashboards in QlikView en Qlik Sense ontwikkeld, waardoor onze klanten een snelle start kunnen maken. Heeft u interesse om ook business partner van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.

Partner wordenNaar de pagina

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail