Qlik Sense Cloud - Victa Qlik Solutions

Welke editie is het meest geschikt voor u?

Of u nu zelfstandig of in een projectteam of voor een volledig bedrijf werkt, Qlik Sense Cloud is altijd klaar om u te helpen bij het creëren, bewerken en delen van betrouwbare visuele analyses. Meerdere edities – inclusief een gratis versie – laten u volledig interactieve apps maken, die u makkelijk kan bewerken en delen, zodat u sneller, beter en meer data gestuurde zakelijke beslissingen kunt maken.

PUBLIC CLOUD (QLIK)
PRIVATE CLOUD (VICTA)
QLIK SENSE CLOUD
FREE
Snel aan de slag
Gratis
QLIK SENSE CLOUD
BUSINESS
Voor groepsgebruik
€ 15,-
per gebruiker per maand
Features
Aantal streams
Verbinding
Maximale appgrootte
Maximale gegevensopslag
Qlik Data Market
Samenwerking
Admin functionaliteit
Data refresh
API koppelingen
1 stream
uploaden
25 MB
250 mb
Free Pack
Handmatig
5 streams
Rechtstreeks
250 MB
500 GB
Essential Pack
Gezamenlijk
Beheren en besturen
Inplannen
Onbeperkt
Diverse mogelijkheden
Onbeperkt
Onbeperkt
Naar keuze
Gezamenlijk
Enterprise beheer
Inplannen en gebeurtenis

Start vandaag nog met het delen van inzichten in de Qlik Sense Cloud om zodoende nog sneller en beter data gestuurde beslissingen te nemen voor uw organisatie. Elke editie is volledig web-based, zodat u overal, op elk moment, volledig toegang heeft tot een krachtige set data-visualisatiemogelijkheden.

Los problemen onderweg op

Naadloos werken van desktop naar tablet naar smartphone terwijl Qlik Sense zich automatisch aanpast aan het apparaat. Het enige wat u nodig hebt is een internet verbinding en een webbrowser.

Security

Uw gegevens zijn goed beveiligd en alleen geautoriseerde gebruikers hebben toegang. Gegevens in de Qlik Sense-cloud zijn versleuteld tijdens bewerking en in rust beveiligd. We zorgen net zo goed voor uw data als voor die van ons

Direct te gebruiken

Geen instellingen, geen infrastructuur, geen gedoe. Qlik Sense Cloud is een SaaS-service, klaar voor gebruik. Wij zorgen ervoor dat de service goed functioneert en altijd up-to-date is met de nieuwste functies.

Ervaar het Qlik Sense platform zelf, tijdens een Live Product Demonstratie
door één van onze productexperts.