2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Qlik Partner worden?

Reseller van Victa: Samenwerken met de kracht van Qlik!

Home » Partners » Resellers » Qlik Partner worden?

Reseller van Victa: Samenwerken met de kracht van Qlik!

Victa biedt de mogelijkheid om samen te partneren op gebied van Qlik. We bieden diverse mogelijkheden om een samenwerking / partnership aan te gaan met als doel om er gezamenlijk sterker uit te komen en om samen mooie dingen te doen op gebied van business intelligence.

Partner zijn van Victa levert veel voordelen op. Naast de inkoop van alle Qlik Software, Qlik Educational Services en Qlik Support kunt u ook gebruik maken van alle product-, en branchemodellen die Victa in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Complex traject? Victa heeft de juiste mensen in dienst om het project succesvol af te ronden. Heeft bovenstaande de interesse gewekt?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact op voor een oriënterend gesprek.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.

Victa Qlik logo
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail