2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Resellers
Heeft u interesse om ook sub reseller van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.
Victa heeft samenwerkingen met diverse sub resellers, waaronder JIS Nederland, CTAC, BDO en I3. Wij verzorgen voor hen onder andere de inkoop van Qlik licenties en de facturatie. Een ander punt dat Victa onderscheidt zijn de vele samenwerkingsverbanden, die Victa met diverse gerenommeerde software leveranciers heeft gesloten. De standaard modellen die Victa heeft ontwikkeld voor deze softwarepakketten zijn ‘plug and play’ met de garantie van continuïteit in de toekomst
CTAC
CTAC

Als ICT Solution Provider helpt CTAC uiteenlopende klanten in diverse branches bij het waarmaken van ambities. Dat doet zij door het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten die actief zijn in uiteenlopende markten. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werkt CTAC dagelijks op het snijvlak van business en ICT.

Meer informatie
i4Action
i4Action

i4Action is een specialist in human resources management gecombineerd met performance management en business intelligence (business analytics). De kracht van i4Action is dat zij functioneel inhoudelijke kennis en ervaring combineert met technische kennis en ervaring van ICT.

Meer informatie
BDO
BDO

De dienstverlening van BDO is te verdelen in drie disciplines: accountancy, belastingadvies en consultancy. Niet alleen de wetgeving, maar ook de specifieke omstandigheden bij verschillende klanten bepalen hoe het palet van hun dienstverlening wordt samengesteld.

Meer informatie
JIS Nederland
JIS Nederland

Met de implementatie en het onderhouden van hedendaagse software zijn wij in staat om op geheel eigen wijze ondersteuning te geven aan de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Uit de reacties van klanten blijkt telkens weer dat ze de betrokkenheid en creativiteit van de professionals die met hen samenwerken sterk waarderen.

Meer informatie
Melio Consultancy
Melio Consultancy

Melio Consultancy is een onafhankelijke specialist op het gebied van Syntess Atrium. Melio Consultancy gebruikt QlikView voor het ontsluiten van belangrijke sturingsinformatie uit de database van Syntess. Via maatwerkmodellen wordt inzicht gegeven in oa omzet, marges per klant, marges per project en afhandeling van storingsmeldingen. Middels intuïtieve cockpits krijgen klanten in een oogopslag duidelijkheid in alle relevante kengetallen.

Meer informatie
OneLine
OneLine

OneLine is op het gebied van Business Intelligence dus zeker geen beginner. OneLine heeft als missie: ‘Bedrijven en organisaties voorzien van inzicht in data en processen om te komen tot de beste beslissingen.’ OneLine biedt bedrijven Business Intelligence oplossingen door middel van de juiste software, QlikView Sense, en het geven van trainingen en workshops voor de gebruikers.

Meer informatie
EY i3 Data analytics
EY i3 Data analytics

De dataspecialisten van EY i3 vormen samen met het (internationale) netwerk van EY collega’s, met deskundigheid op uiteenlopende gebieden, een center of excellence. Niet voor, maar juist MET haar opdrachtgevers werken ze samen om het gestelde bedrijfsdoel te overtreffen. Met specialistische tools (oa. Qlik) en doeltreffende oplossingen zorgen ze ervoor dat de business intelligence en data warehouse omgeving altijd optimaal functioneert.

Meer informatie
Qlik Partner worden?
Qlik Partner worden?

Victa biedt de mogelijkheid om samen te partneren op gebied van Qlik. We bieden diverse mogelijkheden om een samenwerking / partnership aan te gaan met als doel om er gezamenlijk sterker uit te komen en om samen mooie dingen te doen op gebied van business intelligence.

Meer informatie
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail