Resellers - Victa Qlik Solutions

Resellers

i4Action

i4Action is een specialist in human resources management gecombineerd met performance management en business intelligence (business analytics). De kracht van i4Action is dat zij functioneel inhoudelijke kennis en ervaring combineert met technische kennis en ervaring van ICT.

CTAC

Als ICT Solution Provider helpt CTAC uiteenlopende klanten in diverse branches bij het waarmaken van ambities. Dat doet zij door het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten die actief zijn in uiteenlopende markten.

BDO

De dienstverlening van BDO is te verdelen in drie disciplines: accountancy, belastingadvies en consultancy. Niet alleen de wetgeving, maar ook de specifieke omstandigheden bij verschillende klanten bepalen hoe het palet van hun dienstverlening wordt samengesteld.

MELIO CONSULTANCY

Melio Consultancy is een onafhankelijke specialist op het gebied van Syntess Atrium. Melio Consultancy gebruikt QlikView voor het ontsluiten van belangrijke sturingsinformatie uit de database van Syntess. Via maatwerkmodellen wordt inzicht gegeven in oa omzet, marges per klant, marges per project en afhandeling van storingsmeldingen.

JIS Nederland

Al meer dan tien jaar actief als leverancier

Met de implementatie en het onderhouden van hedendaagse software zijn wij in staat om op geheel eigen wijze ondersteuning te geven aan de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Uit de reacties van klanten blijkt telkens weer dat ze de betrokkenheid en creativiteit van de professionals die met hen samenwerken sterk waarderen.

OneLine

OneLine is opgericht in het jaar 2000. Sindsdien heeft OneLine al meer dan 350 bedrijven voorzien van Business Intelligence en meer dan 2500 cursisten getraind. OneLine is op het gebied van Business Intelligence dus zeker geen beginner.

EY i3 Data analytics

EY i3 is gespecialiseerd in (big) data en analytics en laat de business van haar klanten ademen. De dataspecialisten van EY i3 vormen samen met het (internationale) netwerk van EY collega’s, met deskundigheid op uiteenlopende gebieden, een center of excellence.

Qlik Partner worden?

Reseller van Victa: Samenwerken met de kracht van Qlik!

Victa biedt de mogelijkheid om samen te partneren op gebied van Qlik. We bieden diverse mogelijkheden om een samenwerking / partnership aan te gaan met als doel om er gezamenlijk sterker uit te komen en om samen mooie dingen te doen op gebied van business intelligence.

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.