volg via
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
download Power BIPower BI
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Qlik Third Party Add-ons
Wilt u uw waardevolle inzichten beschikbaar stellen via Third Party Add-ons?
Alteryx
Alteryx
Intuitieve workflow tool voor data blending en advanced analytics

Voor veel analisten in afdelingen, zoals marketing, sales, finance, of CRM, is het proces van samenvoegen en voorbereiden van data een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist vaak verschillende tools en verschillende specialisten om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, gegevens aan te passen en gegevens te verijken voor analytische doeleinden.

Meer informatie
TimeXtender
TimeXtender
Discovery Hub is ‘s werelds meest complete end-to-end oplossing voor gebruikers van Qlik

Geen ontbrekende data meer. Veranderingen in onderliggende databronnen hebben geen invloed op al uw rapporten. Doordat de Qlik Modeler en Script Generator in TX DWA zijn ingebouwd, ontwerpt u een Qlik-model zonder ook maar één coderegel te moeten schrijven. “Drag-and-drop” de tabellen die nodig zijn vanuit het data warehouse en laat TX DWA automatisch het Qlik-script genereren, zo eenvoudig is het.

Meer informatie
Soterre
Soterre
Soterre – Deployment & Version Control voor Multiple Analytics Platforms

Er is geen eenvoudige manier om inhoud tussen omgevingen in te zetten en wijzigingen in IBM Planning Analytics of Qlik Sense te controleren of bij te houden. Soms worden ingewikkelde workflows en onschuldige fouten tot blokkades en de productiviteit gaat dan verloren. Het introduceren van Soterre® in uw TM1/ Planning Analytics- en Qlik Sense-omgevingen kan veel van deze problemen voorkomen.

Meer informatie
Ping Alerting
Ping Alerting
PingAlerting – Het intelligente Enterprise waarschuwingsplatform met de kracht van Machine Learning

Ping is een intelligent Enterprise waarschuwingsplatform dat de eenvoud van op conditie gebaseerde waarschuwingen combineert met de kracht van Machine Learning. Ping maakt naadloos verbinding met het Qlik Sense platform om een gebruikers gestuurd zelfbedieningsportal te bieden voor het maken van intelligente meldingen.

Meer informatie
Vizlib
Vizlib
Vizlib – Qlik Sense extensie bibliotheek

Victa en Vizlib zijn sinds kort partners van elkaar! Vizlib biedt nieuwe manieren van data analyse, zoals het bouwen van geavanceerde datavisualisaties, maar dan zonder technische kennis en sneller dan u ooit voor mogelijk had gehouden. De verschillende extensies voor Qlik Sense zorgen ervoor dat uw visualisaties nog mooier worden.

Meer informatie
DecoHelper
DecoHelper
VAT Diagnostics software application for Accounting and VAT Audit professionals

DecoHelper or “Decomposition Helper” is a software application for Accounting and VAT Audit professionals. It supports the need for indepth evaluation of all VAT relevance transactions executed by a company.

DecoHelper identifies transactions executed by the business outside the routine AP and AR functions thus reducing the VAT risk profiles.

Meer informatie
Qomment
Qomment
Qomment – De write-back extensie voor Qlik Sense

Update uw data rechtstreeks vanaf uw dashboard. We brengen het Qlik Sense platform naar een nieuw niveau door de functionaliteit en het doel van Business Intelligence uit te breiden. Het traditionele hulpmiddel alleen-lezen gaat naar een hulpmiddel waarmee u data kunt creëren, bewerken en verwijderen.

Meer informatie
Theobald
Theobald
Xtract QV – In-Memory BI met QlikView en SAP Data

Acht verschillende soorten type SAP extracties geven de BI architect de mogelijkheid om een optimale, stabiele en snelle data-laag tussen SAP en QlikView te creëren. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de toegang tot SAP ERP, SAP BW en DeltaQ als een speciaal geval voor high-end BI-applicaties.

Meer informatie
GeoQlik
GeoQlik
De geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense

GeoQlik is een krachtig en eenvoudig systeem om op een professionele wijze geografische informatie zichtbaar te krijgen in uw QlikView documenten. De dynamisch en interactieve geografische mapping door GeoQlik kan naadloos worden ingepast in uw QlikView analyse. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om gegevens te visualiseren op kaart-materiaal en is hierdoor eenvoudig te begrijpen voor iedere gebruiker.

Meer informatie
NodeGraph
NodeGraph
Meta data-extractie, analyse en documentatie pakket voor Qlik Sense en QlikView

Visualiseer uw Qlik Solution en verken relaties tussen databases, bestanden, QVD en applicaties. Analyseer formules die zijn toegepast op alle velden in alle scripts. Systeem documentatie wordt automatisch gegenereerd. Werkt ‘out of the box’ met Qlik Deployment Framework of ieder ander framework of bestandsstructuur.

Meer informatie
Jedox
Jedox
Enterprise Performance Management

Jedox Enterprise Performance Management-software regelt de budgettering, planning en forecasting voor de hele organisatie. Jedox vereenvoudigt de planning voor zakelijke gebruikers op alle afdelingen. Geïntegreerde financiële en operationele planning en samenwerking tussen finance, sales, human resources, operations, inkoop en andere functies kunnen de data kwaliteit en analyse verbeteren, planningsprocessen halveren en bedrijfsrapportages versnellen.

Meer informatie
Sense Excel Reporting
Sense Excel Reporting
Sense Excel is dé extensie voor Qlik Sense

Wilt u uw waardevolle inzichten beschikbaar stellen voor uw collega’s binnen de organisatie?
Deel eenvoudig uw waardevolle visualisaties, inzichten en analyses met behulp van het Sense Excel Reporting Platform voor Qlik® Sense. Blijf uw vertrouwde Microsoft® Excel sheets gebruiken, terwijl u tegelijkertijd uw bevindingen met meerdere mensen kunt delen.

Meer informatie
QVScriptor
QVScriptor
QVScriptorQVScriptor – Een extensie die automatisch QlikView Scripts genereert

QVScriptor is een wizard driven oplossing die automatisch QlikView Scripts genereert voor het aanmaken of verversen van QlikView applicaties en het uitvoeren van QlikView-implementaties. Hierdoor wordt BI Self Service mogelijk gemaakt.

Meer informatie
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa google maps Victa mail