Third Party Add-ons - Victa Qlik Solutions

Third party add-ons

Alteryx

Intuitieve workflow tool voor data blending en advanced analytics

Voor veel analisten in afdelingen, zoals marketing, sales, finance, of CRM, is het proces van samenvoegen en voorbereiden van data een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist vaak verschillende tools en verschillende specialisten om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, gegevens aan te passen en gegevens te verijken voor analytische doeleinden.

TimeXtender

casestudycasestudy

de Discovery Hub is ‘s werelds meest complete end-to-end oplossing voor gebruikers van Qlik.

Geen ontbrekende data meer. Veranderingen in onderliggende databronnen hebben geen invloed op al uw rapporten. Doordat de Qlik Modeler en Script Generator in TX DWA zijn ingebouwd, ontwerpt u een Qlik-model zonder ook maar één coderegel te moeten schrijven. “Drag-and-drop” de tabellen die nodig zijn vanuit het data warehouse en laat TX DWA automatisch het Qlik-script genereren, zo eenvoudig is het.

Theobald

Xtract QV – In-Memory BI met QlikView en SAP Data

Acht verschillende soorten type SAP extracties geven de BI architect de mogelijkheid om een optimale, stabiele en snelle data-laag tussen SAP en QlikView te creëren. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de toegang tot SAP ERP, SAP BW en DeltaQ als een speciaal geval voor high-end BI-applicaties.

GeoQlik

De geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense

GeoQlik is een krachtig en eenvoudig systeem om op een professionele wijze geografische informatie zichtbaar te krijgen in uw QlikView documenten. De dynamisch en interactieve geografische mapping door GeoQlik kan naadloos worden ingepast in uw QlikView analyse.

Idevio

Idevio is een Zweeds softwarebedrijf dat innovatieve landkaart / map oplossingen biedt.

Ze leveren geocoding (opzoeken en verifiëren van adresgegevens) softwarerouting gebaseerd op RaveGeo, een gepatenteerd technologie voor compressie en streamen. Idevio biedt geografische oplossingen voor een breed scala aan industrieen, te weten: logistiek, business intelligence (QlikView), infrastructuur en defensie.

NodeGraph

Meta data-extractie, analyse en documentatie pakket voor Qlik Sense en QlikView

Visualiseer uw Qlik Solution en verken relaties tussen databases, bestanden, QVD en applicaties. Analyseer formules die zijn toegepast op alle velden in alle scripts. Systeem documentatie wordt automatisch gegenereerd. Werkt ‘out of the box’ met Qlik Deployment Framework of ieder ander framework of bestandsstructuur.

QVScriptor

Een extensie die automatisch QlikView Scripts genereert

QVScriptor is een wizard driven oplossing die automatisch QlikView Scripts genereert voor het aanmaken of verversen van QlikView applicaties en het uitvoeren van QlikView-implementaties. Hierdoor wordt BI Self Service mogelijk gemaakt.

KliqPlan

KliqPlan voor QlikView

Als je dol op QlikView bent en je altijd al gedacht hebt “Zou het niet geweldig zijn om vanuit QlikView data in te voeren en de mogelijkheid te hebben om budget en plannings tools te ontwikkelen?” … dit is nu mogelijk, met KliqPlan

GoogleMaps

QlikView intergratie met GoogleMaps

Speciaal voor QlikView is er een integratie met GoogleMaps om uw productiedata inzichtelijk te maken op een dynamische landkaart. De module biedt volledige drill down mogelijkheden tot in de achtertuin!

Quality Gates

Quality Gates connector verhoogt de betrouwbaarheid

QlikView is een fantastische in-memory oplossing en biedt intuïtieve en snelle analyse van data. Omdat de gegevens worden opgeslagen in het geheugen en niet op basis van de database is het moeilijk om direct de gegevensbron te valideren op juistheid en nauwkeurigheid.

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.