2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Microsoft Dynamics NAV

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Microsoft Dynamics NAV

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Microsoft Dynamics NAV omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een volledig geïntegreerde oplossing waar in meer dan 50 landen meer dan 45.000 bedrijven mee werken. Microsoft Dynamics NAV bevat nagenoeg alle functionaliteiten voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kan bovendien gemakkelijk aangepast worden op de bedrijfsspecifieke behoefte.

Beschikbare dashboards

Hieronder staat een overzicht van de verschillende functionele gebieden waarop standaard management dashboard zijn ontwikkeld.

Verkoop dashboard

Het Verkoop dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige omzet gerealiseerd binnen de organisatie. Het geeft overzichten van alle facturen, gecorrigeerd met credits en aangevuld met verwachte omzet uit de openstaande orders. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste transactie niveau

Financieel dashboard

Het Financieel dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de de general ledger gegevens. O.a. overzichten van resultaat en balans. Het dashboard biedt tevens mooie reporting functionaliteiten in de vorm van diverse prints (fysiek/print).

Voorraad dashboards

Het Voorraad dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van de actuele en historische voorraadstanden, waarderingen, doorlooptijden en prijzen.

Inkoop dashboard

Het Inkoop dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht uw leveranciers, inkopen en de leverbetrouwbaarheid.

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV kan uitgerold worden in een paar dagen. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle ROI.
 

Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail