Microsoft Dynamics NAV - Victa Qlik Solutions

Microsoft Dynamics NAV

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Microsoft Dynamics NAV

microsoft dynamics nav logo victa

Microsoft Dynamics NAV

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Microsoft Dynamics NAV omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een volledig geïntegreerde oplossing waar in meer dan 50 landen meer dan 45.000 bedrijven mee werken. Microsoft Dynamics NAV bevat nagenoeg alle functionaliteiten voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kan bovendien gemakkelijk aangepast worden op de bedrijfsspecifieke behoefte.

Beschikbare dashboards

Hieronder staat een overzicht van de verschillende functionele gebieden waarop standaard management dashboard zijn ontwikkeld.

Verkoop dashboard

Het Verkoop dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige omzet gerealiseerd binnen de organisatie. Het geeft overzichten van alle facturen, gecorrigeerd met credits en aangevuld met verwachte omzet uit de openstaande orders. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste transactie niveau

Financieel dashboard

Het Financieel dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de de general ledger gegevens. O.a. overzichten van resultaat en balans. Het dashboard biedt tevens mooie reporting functionaliteiten in de vorm van diverse prints (fysiek/print).

Voorraad dashboards

Het Voorraad dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van de actuele en historische voorraadstanden, waarderingen, doorlooptijden en prijzen.

Inkoop dashboard

Het Inkoop dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht uw leveranciers, inkopen en de leverbetrouwbaarheid.

Qlik voor Microsoft Dynamics NAV kan uitgerold worden in een paar dagen. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle ROI.

Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa
Navision Dashboard - Finance by Victa