Qlik per bedrijfstak - Victa Qlik Solutions

Qlik per bedrijfstak

Qlik voor Zorg – Care

Qlik Partner Expert - gezondheidszorg

Business Intelligence in de zorg leidt tot betere patiëntenzorg en kostenbesparingen!

Uw sector is sterk in beweging. Sturing in uw zorgprocessen wordt er dan ook niet makkelijker op. Veranderende processen en meer patiëntgegevens vragen om heldere overzichten. De gegevens zijn er vaak wel, maar zitten verstopt in verschillende systemen. Is dit voor u herkenbaar? Victa kan u hiermee helpen.

Samen met Victa en Qlik houdt u de regie en blijft u in controle. Door de snelle implementatie maakt uw zorginstelling snel grote stappen.

  • Doorbreek met Qlik de verzuiling binnen de organisatie
  • Ontlast met Qlik de ondersteunende afdelingen en verhoog de efficiency
  • Voorzie met Qlik het management van actuele stuur informatie
  • Stuur uw instelling de goede kant op met meetbare KPI’s
Meer dan 39.000 klanten wereldwijd vertrouwen op Qlik

Qlik voor Zorg – Cure

Qlik Partner Expert - gezondheidszorg

Business Intelligence in de zorg leidt tot betere patiëntenzorg en kostenbesparingen!

“De snelheid gecombineerd met de visuele dashboards, de associatieve mogelijkheden om data uit verschillende invalshoeken te analyseren en de eenvoud in het gebruik maakt dat de Qlik software onze verwachtingen heeft overtroffen.” – Slingeland Ziekenhuis

Zorgverleners worden continu geconfronteerd met stijgende kosten, lange omzetcycli, lang openstaande vorderingen en afschrijvingen op oninbare vorderingen. Data in de verschillende ziekenhuissystemen moeten snel geïntegreerd en geanalyseerd kunnen worden.

  • Binnen de organisatie dagelijks meten op KPIs
  • Er kan eenvoudig gebenchmarkt worden om snel bij te sturen waar noodzakelijk
  • SMART-doelstellingen makkelijk en helder te meten
  • Kostenreductie is haalbaar door sterk verbeterd inzicht in de kosten versus de opbrengsten per DBC
Meer dan 39.000 klanten wereldwijd vertrouwen op Qlik

Qlik voor automotive

Maak alle operationele processen binnen uw supply chain inzichtelijk en meetbaar met QlikView en Qlik Sense!

De automotive branche is er een met vele uitdagingen. Vooral de door het dealernetwerk-gestuurde automotive organisaties hebben te maken met vele externe en interne informatiestromen. Het verwerken van deze data is cruciaal voor het maken van juiste beslissingen, met als doel het totale netwerk optimaal te laten renderen.

“QlikView maakt ons én onze dealers scherp en vitaal. De kracht van Volvo Cars Nederland zit hem in ons sterke dealernetwerk, waarin de samenwerking met onze dealers zich kenmerkt door zuiverheid en transparantie. QlikView sluit hier naadloos op aan.”

– Hanneke Brefeld, Manager Business & Process Planning, Volvo Cars Nederland

Qlik Partner Expert Automotive

Qlik voor overheid en gemeenten

Maak al uw processen direct inzichtelijk met QlikView en Qlik Sense!

“Een goedkopere en snellere Business Intelligence oplossing moest worden geïmplementeerd met actuele en minder foutgevoelige informatie. Het eerste QlikView Business Discovery dashboard werd binnen driekwart jaar door 80% van 120 leidinggevenden gebruikt.” – Mark Smit, teammanager beleid, regie en ontwikkeling en teammanager proces- en informatiemanagement, Gemeente Zaanstad

Ook bij (lokale) overheden is er veel vraag naar een dynamische, real-time rapporteeromgeving. Financiën moeten op meerdere niveaus inzichtelijk zijn en de rapportages actueler.

Vul het formulier in en krijg toegang tot een demo dashboard. Aanvullende instructies zullen wij per e-mail aan u verzenden.

Qlik voor accountancy

Qlik Partner Expert - gezondheidszorg

Een compleet kant-en-klaar accountancy ‘dashboard’ voorzien van alle ken- en stuurgetallen met Qlik!

Net als iedere organisatie produceert ook uw kantoor waarschijnlijk een grote hoeveelheid managementinformatie. Aan rapportages kent uw organisatie dan ook geen gebrek. Maar ondersteunt al die informatie uw management voldoende bij het nemen van de juiste beslissingen?

Lukt het u om met één druk op de knop de juiste informatie boven tafel te krijgen? In de praktijk valt dat vaak tegen. Wij constateren dat de oorzaak vaak ligt in een eenzijdige focus op de productie van informatie, en niet waar hij eigenlijk moet liggen, namelijk het efficiënt organiseren van de informatievoorziening. Wat er uit bedrijfssoftware te halen valt wordt steeds belangrijker dan wat er in wordt gestopt!

Streeft u ook naar een gestroomlijnde organisatie waarin alle kennis en informatie feilloos op elkaar is afgestemd? Géén wirwar van gegevens, maar één krachtig instrument dat de informatie voor u verzamelt en presenteert?

Meer dan 39.000 klanten wereldwijd vertrouwen op Qlik

Qlik voor transport en logistiek

Qlik vervoert Business Intelligence door uw hele bedrijf. Het is slechts een kwestie van dagen.

Producten op tijd, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten van de ene plaats naar de andere brengen is essentieel voor uw bedrijfsvoering. In de concurrerende markt waarin u opereert, bent u slechts één te late levering of onvoorziene vrachttoeslag verwijderd van verloren werk.

Het is daarom van belang evenwicht te brengen in de balans van hoge brandstofprijzen versus de toch al minimale marges.

Qlik Partner Expert - Logistics

Qlik voor productie

Qlik maakt productie intelligenter. Met bruikbare informatie die beschikbaar is binnen slechts enkele dagen.

De supply chain is complexer dan ooit. Ontelbare leveranciers voeren producten vanuit alle hoeken van de wereld. Productlevenscycli worden korter, waardoor de hang naar constante innovatie wordt versterkt.

Tegelijkertijd neemt productvariatie steeds meer toe, waardoor product- beheer een lastige taak wordt. Marges zijn kleiner en klanten eisen betere prijzen. Hoe kunt u in zo’n complexe situatie nog een waarheidsgetrouw, onvertraagd beeld krijgen van operationele prestaties?

Qlik Expert Manufacturing

Qlik voor financiële dienstverlening

Victa - Qlik badge voor branche legal

Betere winstgevendheid en prestaties. Uw gegevens binnen een uur in QlikView.

Financiële dienstverleners zien zich vaak geconfronteerd met een enorme concurrentie, marges die sterk onder druk staan en de absolute noodzaak om winstgevende klanten te behouden. Consolidatie is aan de orde van de dag en vormt een informatienachtmerrie, waarbij essentiële details en gegevens verloren gaan in meervoudig opeengestapeld systemen.

Qlik voor retail

Analyseer klanten, producten en transacties
in alle afzetkanalen en geografische markten

Als retailer wilt u toch ook altijd inzicht in de meest actuele informatie om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren? Victa heeft speciaal voor Retail organisaties diverse geavanceerde dashboards ontwikkeld die bijzonder geschikt zijn voor hoofdkantoren, rayonmanagers en filiaalmanagers. Een aansprekend voorbeeld hiervan is ons Retail Store Performance Dashboard. Dit dashboard verschaft u relevante informatie over omzet tot op uur niveau, het aantal besteedde personele uren ten opzichte van de planning, bezoekersaantallen en conversieratio’s, enzovoort. Ook is het mogelijk om benchmarks te maken tussen filialen onderling zodat afwijkende prestaties direct inzichtelijk zijn en onmiddellijk kan worden bijgestuurd.

Victa Qlik Partner Expertise Retail

Qlik voor advocatuur

Orde in uw papierstroom: Qlik voor advocatuur

U wilt met één klik inzicht in uw cijfers, rapportages en uren. U bent op zoek naar een applicatie waarin dit eenduidig wordt vastgelegd en die heldere overzichten genereert. Daarnaast streeft u naar transparantie en voortdurende verbetering van uw processen. De gegevens van uw klant staan hierbij centraal. Maar waar komen deze informatiestromen samen?

Victa - Qlik badge voor branche legal

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.