Hireserve - Victa Qlik Solutions

Qlik platform oplossingen

Hireserve

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Hireserve

Hireserve logo Victa

Hireserve

Recruitment software op maat

Hireserve is leverancier van recruitment software. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van e-recruitment en brede expertise in techniek, interaction design en ontwerp ontwikkelt Hireserve mooie, vooruitstrevende en betrouwbare wervingsoplossingen.

Vacatures zijn goed vindbaar, je communiceert als werkgever zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. Hireserve besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zodat het werken met de recruitment software voor recruiters, managers en sollicitanten een positieve ervaring is. Samen met de klant zoekt Hireserve de oplossingen die het beste bij het bedrijf en bij de doelgroep passen.

Voor iCams heeft Victa samen met Hireserve een volledig dynamisch eRecruitment dashboard ontwikkeld. Het dashboard geeft duidelijke inzichten in vacature verloop binnen de organisatie (link). De data uit Hireserve’s recruitment software wordt aangeboden via een innovatieve webservice (XML) connector waardoor informatie anytime anywhere te benaderen is . Het eRecruiment dashboard kan dus makkelijk worden uitgerold binnen de organisatie, ook is er de mogelijkheid om het dashboard te banaderen via een cloud oplossing.

Screenshots van het Hireserve dashboard:

Het dashboard wordt standaard geleverd met de HireServe connector. Meer informatie over HireServe vindt u op de website: HireServe

Hireserve Dahsboard - Bron by Victa
Hireserve Dahsboard - Doorlooptijd by Victa
Hireserve Dahsboard - KandKenm by Victa
Hireserve Dahsboard - Pipeline by Victa