SAP - Victa Qlik Solutions

SAP

Geef gebruikers de mogelijkheid om hun eigen analyses uit te voeren

SAP Logo Victa

SAP

Qlik voor SAP

Maak op SAP-gebaseerde beslissingen mogelijk op de snelheid van uw bedrijf. Geef gebruikers de mogelijkheid om hun eigen analyses uit te voeren en wijzig de dimensies ‘on the fly’. Elimineer de tijd, kosten en complexiteit die u nodig hebt bij het analyseren van SAP-data en niet-SAP-data.

Geen foefjes, maar jaren van bewezen resultaten

SAP-gebruikers hebben alles geprobeerd om bij hun data te komen: spreadsheets, Crystal Reports, ‘Rapid Marts’, BW InfoCubes laden in een BI-accelerator — en dat alles met veel tijdverlies, ongelofelijk hoge kosten en nog veel meer frustraties. QlikView en Qlik Sense leveren met hun unieke, in-memory associatieve technologie, directe data-inzichtelijkheid en ongeëvenaarde wendbaarheid voor het nemen van beslissingen voor al uw bedrijfs- en technische gebruikers in één enkel product, en niet met een reeks aan BI-oplossingen. In veel minder tijd en voor veel lagere kosten upgraden SAP-klanten van over de hele wereld met QlikView of Qlik Sense om hun bestaande analyse- en rapportageoplossingen aan te vullen of te vervangen.

Met QlikView en Qlik Sense kunnen SAP-klanten

Data uit SAP® R/3®-, mySAP™- en SAP BW-bronnen snel en eenvoudig combineren en analyseren met data uit niet-SAP-bronnen (met of zonder datawarehousing). Zakelijke gebruikers in staat stellen om de meeste van hun eigen analyses en rapportages zo eenvoudig als met Google uit te voeren, waardoor de benodigde IT-ondersteuning voor BI met tot bijna 90% vermindert. De tijd voor het nemen van kritieke beslissingen met weken verkorten. Analyses voor elke bestaande SAP-infrastructuur binnen dagen, en niet maanden, implementeren of upgraden.

Qlik verhoogt de bedrijfswaarde van SAP-data

Iedereen weet dat gegevens die opgeslagen zijn in SAP, niet eenvoudig te bereiken en te analyseren zijn. SAP-rapportages en -analyses missen flexibiliteit, vooral als grote datavolumes een belemmering vormen voor de systeemprestaties en als er data geïntegreerd moet worden uit niet-SAP-bronnen. De inzichtelijkheid van gegevens in financiële, transactionele en operationele processen is beperkt. Informatie-updates nemen tijd in beslag. En het heeft allemaal invloed op de nauwkeurigheid en tijdigheid van bedrijfsbeslissingen. Met de snelheid en kracht van QlikView en Qlik Sense kunnen SAP-klanten de waarde van de SAP-data van hun bedrijf vergroten voor meer medewerkers en samenwerkende bedrijfspartners.