2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Qlik voor SAP

Maak op SAP-gebaseerde beslissingen mogelijk op de snelheid van uw bedrijf. Geef gebruikers de mogelijkheid om hun eigen analyses uit te voeren en wijzig de dimensies ‘on the fly’. Elimineer de tijd, kosten en complexiteit die u nodig hebt bij het analyseren van SAP-data en niet-SAP-data.

Geen foefjes, maar jaren van bewezen resultaten


SAP-gebruikers hebben alles geprobeerd om bij hun data te komen: spreadsheets, Crystal Reports, ‘Rapid Marts’, BW InfoCubes laden in een BI-accelerator — en dat alles met veel tijdverlies, ongelofelijk hoge kosten en nog veel meer frustraties.

QlikView en Qlik Sense leveren met hun unieke, in-memory associatieve technologie, directe data-inzichtelijkheid en ongeëvenaarde wendbaarheid voor het nemen van beslissingen voor al uw bedrijfs- en technische gebruikers in één enkel product, en niet met een reeks aan BI-oplossingen. In veel minder tijd en voor veel lagere kosten upgraden SAP-klanten van over de hele wereld met QlikView of Qlik Sense om hun bestaande analyse- en rapportageoplossingen aan te vullen of te vervangen.

Met QlikView en Qlik Sense kunnen SAP-klanten

Data uit SAP® R/3®-, mySAP™- en SAP BW-bronnen snel en eenvoudig combineren en analyseren met data uit niet-SAP-bronnen (met of zonder datawarehousing). Zakelijke gebruikers in staat stellen om de meeste van hun eigen analyses en rapportages zo eenvoudig als met Google uit te voeren, waardoor de benodigde IT-ondersteuning voor BI met tot bijna 90% vermindert. De tijd voor het nemen van kritieke beslissingen met weken verkorten. Analyses voor elke bestaande SAP-infrastructuur binnen dagen, en niet maanden, implementeren of upgraden.

Qlik verhoogt de bedrijfswaarde van SAP-data

Iedereen weet dat gegevens die opgeslagen zijn in SAP, niet eenvoudig te bereiken en te analyseren zijn. SAP-rapportages en -analyses missen flexibiliteit, vooral als grote datavolumes een belemmering vormen voor de systeemprestaties en als er data geïntegreerd moet worden uit niet-SAP-bronnen. De inzichtelijkheid van gegevens in financiële, transactionele en operationele processen is beperkt. Informatie-updates nemen tijd in beslag. En het heeft allemaal invloed op de nauwkeurigheid en tijdigheid van bedrijfsbeslissingen. Met de snelheid en kracht van QlikView en Qlik Sense kunnen SAP-klanten de waarde van de SAP-data van hun bedrijf vergroten voor meer medewerkers en samenwerkende bedrijfspartners.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail