2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.persoonlijkcontact-fotoo img { margin: 15px 30px 0px 0px; }
.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Qlik Embedded Analytics
Onderscheid uw software producten, informatie-diensten of content diensten met het krachtige analytics platform van Qlik Sense.

Home » Qlik » Qlik Embedded Analytics (OEM)

Qlik Embedded Analytics (OEM)

Een perfecte integratie van data-analyse met uw eigen software of informatiedienst

Uw klanten verwachten in toenemende mate enige vorm van visuele analyse waarmee zij actiegericht kunnen handelen. Een simpel statisch rapport voldoet niet meer. Het bieden van geavanceerde analysemogelijkheden is voor u als software- of informatieleverancier dan ook niet langer een ‘nice-to-have’ maar een ‘must-have’.

Onderscheid uw software producten, informatie-diensten of content diensten met het krachtige analytics platform van Qlik Sense.

Mogelijk biedt u op dit moment al een rapportageoplossing waarvan u weet dat u hiermee niet bij kunt blijven bij de verwachtingen van uw klanten of de veranderingen in de markt. Sommige software- en dataleveranciers beslissen om zelf hun eigen analyse- en rapportagemodule te bouwen. Maar dit vraagt kostbare ontwikkeltijd en maakt geen onderdeel uit van hun core business/product.

Met Embedded Analytics van Qlik kunt u bewezen BI-techniek integreren in uw eigen oplossing waardoor u de focus kunt houden op uw eigen product.

Embedded Analytics software (OEM)

Embedded Analytics is het integreren van de Business Intelligence technieken van Qlik in uw eigen software- of dataproduct. Dit kan eventueel onder een zogenoemd white label. Onze ervaring is dat partijen die Qlik software integreren meer en sneller een verschil kunnen maken dan andere partijen in de markt. OEM Embedded Analytics voegt grote waarde toe aan uw productportfolio en zorgt voor een korte time- to-market waardoor u snel kunt leveren.

Victa bedient een groot OEM-partnernetwerk. Dit bestaat uit partners die de krachtige Qlik-technologie geïntegreerd hebben in de eigen softwareapplicatie en uit informatieleveranciers die informatie commercieel inzichtelijk maken met behulp van Qlik-technologie. Bent u een ISV (Independent Software Vendor) of een Information Provider dan is embedded analytics zeker interessant voor u.

Wij helpen u graag
Bas-Jan Lubbers
Bas-Jan Lubbers
Commercieel Directeur
074 – 2915208
bjl@victa.nl

Meer informatie over Qlik OEM?

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.

Web integratie

De meeste Qlik OEM partners implementeren hun producten op het internet en maken gebruik van onze JavaScript-API om Qlik Sense te integreren in hun webapplicaties. Qlik technologie is volledig web-enabled en ondersteunt een groot scala aan Web implementaties tot wel tienduizenden gebruikers.

Net als alle andere webtoepassingen moet Qlik haar Web apps beveiligen, schaalbaar maken en prestatieverbeteringen toepassen. Onze doorontwikkelde technologieën richten zich op deze behoeften! Sterker nog, we hebben uitgebreide samenwerkingsverbanden in de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening – twee industrieën waar deze ontwikkelingen van hoog belang zijn!

Webapplicaties zijn vaak volgestampt met meerdere technologieën en gegevensbronnen. Met behulp van de Qlik JavaScript API is het gebruikelijk voor OEM’s om eigen mashups te maken met andere webtechnologieën. Webapplicaties kunnen de Qlik technologie samen met RSS, Google Maps, JavaScript, CSS, HTML en meer combineren. De Qlik technologie werkt ook goed met Angular, D3, jQuery, jQuery UI en andere Web bibliotheken.

232inset5031197915630x340

 

232inset5313151075630x340

Desktop integratie

Integratie met andere software gaat verder dan alleen met Web integraties. Wij bieden ook Windows desktop integraties!

Data bronnen

Qlik producten kunnen verbinding maken met een breed scala aan data bronnen, dit gebeurt via de Qlik connectors en via aansluitingen die door onze partners worden geleverd. Veel OEM-partners hebben hun eigen aangepaste data bronnen, hiervoor bieden onze eigen op maat gemaakte connectors de oplossing om de verbinding te leggen met de data – en om grote hoeveelheden databases aan elkaar te koppelen.

Rapid application development

Wij begrijpen dat tijd een grote rol speeld bij OEM’s. Qlik’s eigen ontwikkel omgeving biedt u de snelle oplossing om producten te bouwen in slechts een fractie van de tijd als wat u kwijt zou zijn met andere omgevingen.

Klantreferenties

Redenen om Qlik te integreren in uw oplossing

De markt verandert snel. Uw klanten verwachten steeds meer van uw oplossing. Ze willen helder inzicht in de aanwezige data om zo sneller te kunnen anticiperen op veranderingen in de markt. U kunt uw klanten dit inzicht bieden door uw productportfolio uit te breiden met Embedded Anaytics van Qlik, een zeer krachtige Business Intelligence oplossing.

Met Embedded Analytics van Qlik

  • verkrijgt u concurrentievoordeel
  • genereert u nieuwe omzetmogelijkheden door een eigen analysemodule te leveren onder white label
  • verkrijgt u een grotere klantwaarde, betere klantloyaliteit en lager klantverloop
  • versnelt u uw time to market
  • behoudt u de voornaamste focus op uw core product
  • kunt u voldoen aan de groeiende vraag naar analysemogelijkheden

Wij bieden een OEM-licentiemodel dat past bij vrijwel iedere use case.

  Download de folder

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail