2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu

Qlik toepassingen
Volvo Cars Nederland over Qlik

“De Business case toonde aan dat, gezien de lage initiële kosten, de investeringen in QlikView zeer rendabel zouden zijn. Qlik VolvoAl na enkele weken bleek dat wij QlikView gewoon keihard nodig hadden, niet alleen voor het dealer dashboard maar voor het verkrijgen van inzicht in al onze primaire processen.”
René Traa, IT & Facility Manager, Volvo Cars Nederland
QlikView

QlikView

QlikView is een Business Intelligence oplossing waarmee data simpel kan worden omgezet in kennis. Maak sneller betere beslissingen ! Wereldwijd stelt QlikView meer dan 49.000 organisaties in staat om zeer eenvoudig data te ontsluiten en visueel te analyseren. Consolidatie van gegevens vanuit meerdere databronnen naar één interactief dashboard en een effectieve besluitvorming binnen uw organisatie door eenvoudig toegankelijke en interactieve rapportages.

QlikView zorgt voor tijdbesparing door eenmalige ontwikkeling in plaats van repetitieve data extracties in bijvoorbeeld Excel. Ontdek verbanden die voorheen niet mogelijk waren.
download QlikView
download nu gratis QlikView
NPrinting

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting is een next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie mogelijk maakt! Qlik NPrinting biedt rapportages aan in vele bestandsformaten, zoals Microsoft Office en “pixel perfect” .PDF, met de gegevens en analyses vanuit Qlik Sense en QlikView.

Het zorgt ervoor dat de juiste berichten onder de juiste mensen worden verspreid, hoe en wanneer zij die nodig hebben, via een centrale distributie en via de nieuwe online hub voor de service gebruiker. Qlik NPrinting biedt verbeterde ondersteuning voor grote enterprise implementaties dankzij de “multi-threaded en multi-engine scalability” en de op rollen gebaseerde beveiliging
download NPrinting
download nu gratis Qlik NPrinting

Qlik Cloud Hosting

Victa biedt de mogelijkheid om uw gehele (Qlik) Business Intelligence omgeving in de cloud te hosten. U betaalt een vast bedrag per maand en hoeft geen eigen hardware aan te schaffen en te beheren. Probeer Qlik Cloud Hosting De servers zijn geoptimaliseerd om uw Qlik omgeving maximaal te laten performen.
Lees meer over Qlik Cloud Hosting
Qlik

Kenmerkende functionaliteiten van Qlik

Naast de vele gratis connectoren en basisfunctionaliteiten zoals Geo Analytics heb je als Qlik gebruiker veel plezier van de gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan Smart Search waarbij zoeken meteen het gewenste resultaat oplevert. Wilt u meerdere bronnen en feeds in Qlik inladen en bekijken waarbij snelheid gewaarborgd blijft? Geen probleem. Bent u onderweg of in een mobile meeting dan past Qlik zich eenvoudig aan naar het device zoals Qlik Mobile of Qlik Tablet. Als gebruiker visualiseer je veilig, eenvoudig en snel de data in dashboards en rapporten. Ook is het voor ondernemingen prettig om Big Data soepel in te laden en terug te zien in zeer uitgebreide Qlik Dashoards met mogelijkheden tot filteren, segmenteren en verfijnen van keuzes. Natuurlijk wordt er ook live en realtime data gebruikt om de laatste statistieken te bekijken en vergelijken.
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik
Qlik functionaliteiten
Beweeg over een icoon voor meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de functionaliteiten van de krachtige engine van Qlik? Lees per icoon welke mogelijkheden Qlik heeft en laat u verrassen.

Qlik Sense video

10 vragen over Qlik Sense
Wij krijgen dagelijks veel vragen over de voordelen en nadelen van Qlik Sense. Om te starten met Qlik Sense is het goed om onderstaande vragen door te lezen
 • Thoma Bravo, een Amerikaans Private Equity bedrijf is 100% eigenaar van Qlik. Er zijn geruchten dat Qlik zich aan het voorbereiden is op een IPO (Initial Proposal offer) om terug te keren naar de beurs.

  Load More

  Het doel van Qlik Sense is om business intelligence beschikbaar te maken voor iedereen en de datageletterdheid te bevorderen. Van de ZZP’er tot aan de Enterprise bedrijven kunnen gebruik maken van Qlik Sense.

  Load More

  In de basis kan je alle bronnen aansluiten op Qlik Sense, wij als Victa zijn nog geen bron tegen gekomen die we niet kunnen ontsluiten. Standaard zitten er in Qlik Sense een aantal ingebouwde connectoren of andere connectie mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog diverse connectoren beschikbaar die Victa zelf heeft ontwikkelt en bieden andere partijen ook verschillende API connecties aan.

  Load More

  Qlik Sense is in 2014 geïntroduceerd als ‘Next Generation’ Self-Service Analytics tool naast het reeds bestaande en succesvolle QlikView. In 5 jaar tijd is de tool uitgegroeid tot een Enterprise waardige Data Visualisatie softwaretool die jaarlijks in het Gartner Quadrant als ‘leader’ wordt beoordeeld

  Load More

  De naam Qlik Sense komt voort uit het woord sentence (betekenis). Hiermee wil Qlik aangeven dat de tool daadwerkelijk toegevoegde waarde levert in de vorm van het leveren van betekenisvolle informatie.

  Load More

Qlik Qlik Add-on producten

Qlik Value Added Products

Wilt u uw waardevolle inzichten beschikbaar stellen via Qlik Value Added Products zoals Qlik Big Data Index, Qlik Connectors, Qlik DataMarket, Qlik GeoAnalytics of Qlik NPrinting

Qlik Associative Big Data Index

the power of big data for all
U wilt met alle collega’s in uw organisatie grote hoeveelheden data delen en onderzoeken, maar u komt steeds belemmeringen tegen, zoals vertraging tijdens staging en toegangsbeperkingen? Met Associative Big Data Index van Qlik, zijn deze problemen niet meer van toepassing.
Meer informatie over Associative Big Data Index

Qlik GeoAnalytics

powerful map visualizations
Gebruik cruciale geografische informatie en verborgen relaties om gefundeerde beslissingen te nemen op basis van geografische locatie-informatie.
Meer informatie over Geo Analytics
Qlik

Qlik informatie folders

Uw organisatie klaar voor Qlik? Twijfelt u over de mogelijkheden van Qlik Sense of QlikView? Waarom is uw data uitermate geschikt voor Qlik Data Catalyst? Heeft uw organisatie te dealen met Big Data en bent u op zoek naar een snelle- en eenvoudige manier om zelf data te filteren? Lees de gratis Qlik folders van Victa die wij kostenloos beschikbaar stellen. Qlik is applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken Click to download is het motto!
Bekijk alle gratis Qlik brochures

TOPdesk

Één van de vele Qlik oplossingen
TOPdesk Qlik oplossing
Onze partner TOPdesk helpt u bij de verbetering van uw dienstverlening. Of het nu gaat om uw IT-afdeling, Facility Management, of e-HRM. Met gebruiksvriendelijke service management software ligt een oplossing voor de hand. Zo’n 4000 organisaties zijn klant bij TOPdesk, van profit en non-profitorganisaties, overheid en semi overheid tot adviesbureaus en multinationals. Iedere service verlenende organisatie die prettig wil werken en haar serviceprocessen wil automatiseren behoort tot de doelgroep voor onderstaande dashboards!
Qlik voor TOPdesk

Qlik voor TOPdesk helpt uw dienstverlening verbeteren!

De TOPdesk dashboards zijn ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van QlikView en Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugengebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. De TOPdesk Incidenten monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Qlik voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen. Met de krachtige QIX engine kunnen snel koppelingen worden gemaakt met databases of databestanden( XLS, XML, CSV, HTML etc.). Vanuit de monitor kunnen ook alle mogelijke data exports worden gefaciliteerd. Een veel gebruikte export is bijvoorbeeld naar Excel.
Qlik Consultantcy

Qlik Consultancy

Met Qlik consultancy kunt u op een snelle en effectieve manier resultaat behalen. Wat is onze visie en waarom Dan kunt u een beroep doen op de dienstverlening en expertise van onze gecertificeerde implementatie consultants. Victa staat garant voor professionele ontwikkeling van Qlik dashboards, die uw behoeftes volledig afdekken. De consultants van Victa ondersteunen u volledig bij het opzetten en het gebruik van een business intelligence omgeving. Dit doen we met een procesmatige werkwijze. Uiteraard kunnen losse diensten ook afgenomen worden.
Meer informatie over Qlik Consultancy
Meer dan 700 tevreden klanten!
Onze trots!
Voor meer dan 700 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Een kracht van Victa is het grote aantal productmodellen op diverse ERP applicaties en diverse branche modellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.
ING nautadutilh scotch & soda zilverenkruis Cloetta
Twence
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd terstal nijwa groep Friesland Campina
Provincie Noord Holland Ziekenhuis ZGT
Athlon
de Jong en Laan Nedap
Qlik wint Gartner Magic Quadrant
Qlik voor negende jaar op rij leider in het Gartner Magic Quadrant
Victa kondigt trots aan dat Qlik, onze businesspartner voor Business Intelligence, visualisatie en analytics, zojuist voor negende jaar op rij is gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant for BI and Analytics Platforms ( lees meer )
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail