2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Klantreferenties

Voor meer dan 800 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen
Dommerholt Advocaten
Dommerholt Advocaten
Dommerholt Advocaten & Qlik Sense®

Dommerholt Advocaten is een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Apeldoorn, Heerenveen en Zwolle. Het bedrijf richt zich op de zakelijke markt en heeft met ruim 30 advocaten alle specialismen hiertoe in huis.

Meer informatie
Veiligheidsregio Haaglanden
Veiligheidsregio Haaglanden
Veiligheidregio Haaglanden & Qlik Sense®

De Veiligheidsregio Haaglanden is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland en regelt met ruim 1100 medewerkers de dagelijkse brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en de 112-meldkamer. De veiligheidsregio voert daarnaast taken uit op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing en risicobeheersing.

Meer informatie
FleuraMetz
FleuraMetz
De FM Group, opgericht in 1968, is een handelsbedrijf in bloemen, planten en accessoires.

Dagelijks zorgen 1700 collega’s in 17 landen verdeeld over 6 continenten dat er een vers, gevarieerd assortiment wordt geleverd aan ruim 40.000 klanten. Bij FM speelt de supply chain een belangrijke rol: het enorme assortiment van 16.000 soorten verse bloemen en 9.600 planten moet nou eenmaal

Meer informatie
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff, een van de drie grootste educatieve uitgeverijen van Nederland

ThiemeMeulenhoff kent drie business units: Basisonderwijs, Beroepsonderwijs en Educatie en Algemeen Voortgezet Onderwijs. Binnen deze units, verspreid over vestigingen in Utrecht en Zutphen, wordt projectmatig gewerkt aan de ontwikkeling van lesmateriaal, in totaal 4.000 titels. In 2006 behaalde Thieme- Meulenhoff met 250 werknemers een omzet van € 61,3 miljoen.

Meer informatie
Bouman GGZ
Bouman GGZ
Bouman GGZ is door QlikView verslaafd aan “klikken”

Bouman GGZ is met ruim 850 medewerkers de grootste instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland, gespecialiseerd in verslavingspsychiatrie. De instelling verleent haar diensten op meer dan vijftig locaties in de regio Zuid-Holland-Zuid. Behalve met de behandeling van verslaafden houdt zij zich ook bezig met voorlichting over de gevaren van drugs- en overmatig alcoholgebruik.

Meer informatie
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services is een onafhankelijke dochtermaatschappij van KLM Royal Dutch Airlines.

Het bedrijf verzorgt alle aspecten van ground support equipment (GSE), de voertuigen en equipment voor het afhandelen van vliegtuigen op de grond. Het gaat hier om zaken als onderhoud, reparaties, planning, distributie, opslag en fleetmanagement diensten, zoals inkoop, beheer en full operational lease.

Meer informatie
TNT Express Zendingen
TNT Express Zendingen
TNT Innight maakt deel uit van TNT Express.

TNT Express biedt wereldwijde koerier- en express diensten voor de zakelijke markt in meer dan 200 landen en is een marktleider in Europa. Met 75.000 medewerkers behaalde het bedrijf in 2010 een omzet van €7.053 miljoen. De wekelijkse vervoersaantallen voor express pakketten, documenten en vracht komt neer op ongeveer 4,4 miljoen.

Meer informatie
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn vergroot financiële transparantie met Qlik

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn behoort tot de top tien van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten ruim honderdveertig fee earners en negentig support staff medewerkers zich in voor optimale service- en dienstverlening. Tot de 35 partners behoort ook de landsadvocaat.

Meer informatie
Jeans Centre
Jeans Centre
Qlik® helpt Jeans Centre met het creëren van een unieke shopping experience

Jeans Centre bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een brand met bijna 100 winkels en een webshop. Het creëren van een top of mind positie bij de consument is de ambitie van Jeans Centre. Dit realiseren zij door het toegankelijk maken van kwalitatief goede jeans en eigentijdse fashion voor een goede prijs. Daarbij besteedt Jeans Centre veel aandacht aan het creëren van een unieke shopping experience.

Meer informatie
Deventer Ziekenhuis
Deventer Ziekenhuis
Betere partner voor de interne organisatie

Het Deventer Ziekenhuis speelt als middelgroot ziekenhuis een belangrijke rol in de regio Salland. In het ziekenhuis staan snelle toegang, kwaliteit, veiligheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal. Er werken ongeveer 2500 mensen. Het ziekenhuis telt 267 bedden in de kliniek, 73 bedden voor dagbehandeling en 12 bedden op Intensive Care (IC).

Meer informatie
Micro Fashion
Micro Fashion
Micro Fashion produceert hoge kwaliteit herenmode voor Europa’s grootste merken.

Micro Fashion heeft ook twee eigen merken, Profuomo en Michaelis. De productie van de kleding vindt plaats over de hele wereld, waaronder Italië en Oost-Europa. Europa is ook de grootste afzetmarkt, waar 98% van de omzet wordt gerealiseerd. Micro Fashion heeft naast de productie voor andere bedrijven ook twee eigen winkels en vele shop-in-shops.

Meer informatie
Slingeland Ziekenhuis
Slingeland Ziekenhuis
1.600 vaste medewerkers Slingeland Ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem staat voortdurend klaar om patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. Het ziekenhuis vervult met 348 bedden een regiofunctie in de Achterhoek. Bijna alle medische specialismen zijn vertegenwoordigd en er zijn medische opleidingen voor interne geneeskunde, chirurgie, klinische psychologie en de tropenopleiding heelkunde.

Meer informatie
Coulisse
Coulisse
Coulisse is een snelgroeiend bedrijf.

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding. Daarnaast ontwikkelt Coulisse speciaal voor de DIY-markt innovatieve producten en winkelconcepten op het gebied van doe-het-zelf raambekleding.

Meer informatie
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad
Efficiëntie van budgetten, personeel en diensten bij de Gemeente Zaanstad

Een goedkopere en snellere Business Intelligence oplossing moest worden geïmplementeerd met actuele en minder foutgevoelige informatie. Het eerste QlikView Business Discovery dashboard werd binnen driekwart jaar door 80% van de 120 leidinggevenden gebruikt.

Meer informatie
LeasePlan
LeasePlan
LeasePlan & QlikView

“QlikView is vele stappen verder dan ons vorige systeem. De oplossing is gebruikersvriendelijk, toekomstbestendig, heeft een WOW-effect en is zeer intuïtief in met name de drilldown mogelijkheden.” – Niels Otten, ICT Manager LeasePlan International, LeasePlan International –

Meer informatie
Volvo
Volvo
Volvo Cars in Nederland is de importeur van Volvo personenauto’s in Nederland.

Hanneke Brefeld, Manager Business & Process Planning bij Volvo Cars Nederland: “Rond 2007 werkte ik bij Volvo Cars Nederland als manager Knowledge Center. In die rol ontdekte ik dat er nog veel verbeterd kon worden aan tijdige en regelmatige aanlevering van beschikbare informatie over het functioneren van onze dealers. Elke zes maanden werd er handmatig een rapport samengesteld.

Meer informatie
DLA-ICT
DLA-ICT
DLA ICT maakt reeds langere tijd gebruik van TOPdesk

Door de groei van de complete organisatie, ondertussen doorgegroeid naar 64 medewerkers, is de behoefte naar eenvoudige overzichten binnen het incident-registratie systeem zeer groot geworden. Een hele lijst met tickets geeft immers niet weer of de gewenste doorlooptijd is behaald, SLA’s kunnen niet worden gemeten, en daarnaast wil men uiteraard ook ervaren op welke punten de meeste calls binnenkomen.

Meer informatie
TOPdesk
TOPdesk
TOPdesk maakt BI eenvoudiger met Qlik Sense

TOPdesk is opgericht in Delft door 2 studenten en is intussen al meer dan twintig jaar expert in servicemanagement. Met de oplossing van TOPdesk kunnen bedrijven eenvoudig hun binnenkomende meldingen en workflows beheren. Het bedrijf ondersteunt met haar 500 werknemers in 10 landen ruim 4000 klanten.

Meer informatie
Twence
Twence
Twence is een afvalwerker in Oost-Nederland.

Het bedrijf heeft zich sinds 1986 ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van de circulaire economie door het terugwinnen van grondstoffen en het produceren van energie uit niet-fossiele bronnen voor klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Hiermee wordt een forse bijdrage geleverd aan de besparing op het gebruik van fossiele brandstoffen en daarmee het vermijden van de uitstoot van C02.

Meer informatie
ING
ING
ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong.

ING Groep levert met 54.000 medewerkers bankdiensten aan retail & wholesale klanten aan in meer dan 40 landen. Uitgangspunten van de Group Tax afdeling van ING Groep zijn onder andere het tijdig betalen van belasting, in overeenstemming met wet- en regelgeving. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de letter, maar ook naar de geest van de wet. Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het in de praktijk niet altijd.

Meer informatie
Nijhof-Wassink Groep
Nijhof-Wassink Groep
Nijhof-Wassink Groep is met haar 1.200 medewerkers internationaal een echte allround speler in de logistieke branche.

Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep, Met vestigingen in vijf landen richten zij zich als internationale logistieke dienstverlener op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische – en diervoederindustrie. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Meer informatie
Colours & Coatings
Colours & Coatings
Het MKB-bedrijf in een veranderende wereld

Colours en Coatings is een verfgroothandel gespecialiseerd in het ‘op maat maken’ van producten. Vanuit haar zes vestigingen verzorgt Colours en Coatings de distributie van paint en non-paint artikelen en worden er diensten geleverd als product- en kleuradvies en werkbegeleiding. Het klantenbestand bestaat naast bedrijven uit de detailhandel, autoschadeherstel- en schildersector, ook uit industriële verfverwerkers.

Meer informatie
BALR.
BALR.
BALR. staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires

Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gemaakt die inspireren om het leven van een BALR. te leven. Ambitieus, gefocust en synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik.

Meer informatie
Gemeente Hellendoorn
Gemeente Hellendoorn
Gemeente Hellendoorn krijgt grip op kosten sociaal domein met Qlik Sense®

Met name binnen het sociaal domein, verantwoordelijk voor 40% van de gemeentebegroting, is het belangrijk dat gemeenten inzicht en grip krijgen op de kosten en dat ze snel trends kunnen ontdekken om daarop te reageren. Met Qlik Sense is dit op betaalbare wijze, in zeer korte termijn, te realiseren

Meer informatie
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail