Klantreferenties - Victa Qlik Solutions

Klantreferenties

TOPdesk

TOPdesk maakt BI eenvoudiger, toegankelijker en toekomstvast met Qlik Sense

TOPdesk is opgericht in Delft door 2 studenten en is intussen al meer dan twintig jaar expert in servicemanagement. Met de oplossing van TOPdesk kunnen bedrijven eenvoudig hun binnenkomende meldingen en workflows beheren. Het bedrijf ondersteunt met haar 500 werknemers in 10 landen ruim 4000 klanten.

Emesa

Emesa maakt haar BI-omgeving self-service door transitie van QlikView naar Qlik Sense

Emesa wil als internationale e-commerce speler online shoppen leuker en spannender maken. Met jaarlijks meer dan 100 miljoen bezoeken, 3 miljoen tevreden kopers en 5 jaar op rij de prijs voor Website van het Jaar, is Emesa marktleider in Nederland op het gebied van dynamic pricing in de vrijetijds- en reissector.

Micro Fashion

Micro Fashion realiseert omzetgroei per vierkante meter met hulp van QlikView

“We zitten nu weer in de driving seat. QlikView stelt onze merchandisers in staat de voorraden bij onze VMI/Consignatie klanten optimaal te beheren, met als gevolg een enorme omzetgroei.”

Guido Verhagen, Chief Information Officer, Micro Fashion

Leaseplan

Victa maakt het nóg ‘easier to LeasePlan’

“Met QlikView beschikken we over een state-of-the-art oplossing voor International FleetReporting. QlikView sluit naadloos aan op ‘it’s easier to LeasePlan’, onze brand promise.”

Niels Otten, ICT Manager LeasePlan International, LeasePlan International

Volvo Cars Nederland

Volvo Cars Nederland maakt alle operationele processen inzichtelijk en meetbaar met QlikView

“QlikView maakt ons én onze dealers scherp en vitaal. De kracht van Volvo Cars Nederland zit hem in ons sterke dealernetwerk, waarin de samenwerking met onze dealers zich kenmerkt door zuiverheid en transparantie. QlikView sluit hier naadloos op aan.”

Hanneke Brefeld, Manager Business & Process Planning, Volvo Cars Nederland

Gemeente Zaanstad

Efficiëntie van budgetten, personeel en diensten bij de gemeente zaanstad

“Een goedkopere en snellere Business Intelligence oplossing moest worden geïmplementeerd met actuele en minder foutgevoelige informatie. Het eerste QlikView Business Discovery dashboard werd binnen driekwart jaar door 80% van de 120 leidinggevenden gebruikt.”

Mark Smit, Team manager beleid, regie en ontwikkeling en team manager proces- en informatiemanagement, Gemeente Zaanstad

TNT Innight

QlikView biedt TNT Innight de tools om de onderneming strategisch te besturen op basis van Integraal Performance Management

“Door de gebruikersvriendelijkheid kenmerkt QlikView zich door learning by doing. In de tussenfase, waarbij we naast QlikView de statische Cognos rapporten zijn blijven aanbieden, bleek dat iedereen direct op QlikView is overgestapt.”

Michiel Zwart, Informatiemanager, TNT Innight

Slingeland Ziekenhuis

Qlikview stelt het Slingeland Ziekenhuis in staat om snel te anticiperen op de veranderende zorgmarkt

“De snelheid gecombineerd met de visuele dashboards, de associatieve mogelijkheden om data uit verschillende invalshoeken te analyseren en de eenvoud in het gebruik maakt dat QlikView onze verwachtingen heeft overtroffen.”

Steven Drevers, Financieel Directeur, Slingeland Ziekenhuis

KLM Equipment Services

KLM Equipment Services maakt drastische kosten besparing mogelijk met QlikView

KLM Equipment Services is een onafhankelijke dochtermaatschappij van KLM Royal Dutch Airlines. KLM Equipment Services beheert ongeveer 3.000 gemotoriseerde voertuigen, 3.900 ongemotoriseerde voertuigen en circa 6.100 hijswerktuigen.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn vergroot financiële transparantie met Qlik

“Qlik maakt onze organisatie transparanter en effectiever. Met dezelfde middelen weten we nu op alle gebieden hoe de vlag erbij staat en sturen we snel bij. Ook beantwoorden we proactief de toenemende (interne en externe) vraag naar transparantie.”

Gertjan Lubbers, Bestuurslid en Directeur Financiën en Bedrijfsvoering, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.