2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Klantreferenties
Voor meer dan 800 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen
TOPdesk Casestudy
TOPdesk Casestudy
TOPdesk maakt BI eenvoudiger met Qlik Sense

TOPdesk is opgericht in Delft door 2 studenten en is intussen al meer dan twintig jaar expert in servicemanagement. Met de oplossing van TOPdesk kunnen bedrijven eenvoudig hun binnenkomende meldingen en workflows beheren. Het bedrijf ondersteunt met haar 500 werknemers in 10 landen ruim 4000 klanten.

Meer informatie
Casestudy Twence
Casestudy Twence
Twence is een afvalwerker in Oost-Nederland.

Het bedrijf heeft zich sinds 1986 ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van de circulaire economie door het terugwinnen van grondstoffen en het produceren van energie uit niet-fossiele bronnen voor klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Hiermee wordt een forse bijdrage geleverd aan de besparing op het gebruik van fossiele brandstoffen en daarmee het vermijden van de uitstoot van C02.

Meer informatie
ING
ING
ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong.

ING Groep levert met 54.000 medewerkers bankdiensten aan retail & wholesale klanten aan in meer dan 40 landen. Uitgangspunten van de Group Tax afdeling van ING Groep zijn onder andere het tijdig betalen van belasting, in overeenstemming met wet- en regelgeving. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de letter, maar ook naar de geest van de wet. Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het in de praktijk niet altijd.

Meer informatie
Casestudy Nijhof-Wassink Groep
Casestudy Nijhof-Wassink Groep
Nijhof-Wassink Groep is met haar 1.200 medewerkers internationaal een echte allround speler in de logistieke branche.

Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep, Met vestigingen in vijf landen richten zij zich als internationale logistieke dienstverlener op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische – en diervoederindustrie. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Meer informatie
Colours & Coatings
Colours & Coatings
Het MKB-bedrijf in een veranderende wereld

Colours en Coatings is een verfgroothandel gespecialiseerd in het ‘op maat maken’ van producten. Vanuit haar zes vestigingen verzorgt Colours en Coatings de distributie van paint en non-paint artikelen en worden er diensten geleverd als product- en kleuradvies en werkbegeleiding. Het klantenbestand bestaat naast bedrijven uit de detailhandel, autoschadeherstel- en schildersector, ook uit industriële verfverwerkers.

Meer informatie
BALR.
BALR.
BALR. staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires

Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gemaakt die inspireren om het leven van een BALR. te leven. Ambitieus, gefocust en synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik.

Meer informatie
Gemeente Hellendoorn
Gemeente Hellendoorn
Gemeente Hellendoorn krijgt grip op kosten sociaal domein met Qlik Sense®

Met name binnen het sociaal domein, verantwoordelijk voor 40% van de gemeentebegroting, is het belangrijk dat gemeenten inzicht en grip krijgen op de kosten en dat ze snel trends kunnen ontdekken om daarop te reageren. Met Qlik Sense is dit op betaalbare wijze, in zeer korte termijn, te realiseren

Meer informatie
Coulisse
Coulisse
QlikView helpt Coulisse met het in goede banen leiden van snelle groei

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding. Daarnaast ontwikkelt Coulisse speciaal voor de DIY-markt innovatieve producten en winkelconcepten op het gebied van doe-het-zelf raambekleding.

Meer informatie
Slingeland Ziekenhuis
Slingeland Ziekenhuis
Qlikview stelt het Slingeland Ziekenhuis in staat om snel te anticiperen op de veranderende zorgmarkt

In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem staan zo’n 1.600 vaste medewerkers voortdurend klaar om patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. Het ziekenhuis vervult met 348 bedden een regiofunctie in de Achterhoek. Bijna alle medische specialismen zijn vertegenwoordigd en er zijn medische opleidingen voor interne geneeskunde, chirurgie, klinische psychologie en de tropenopleiding heelkunde

Meer informatie
Micro Fashion
Micro Fashion
Micro Fashion realiseert omzetgroei per vierkante meter met hulp van QlikView

Micro Fashion produceert hoge kwaliteit herenmode voor Europa’s grootste merken, detailhandelaren en warenhuizen. Micro Fashion heeft ook twee eigen merken, Profuomo en Michaelis. De productie van de kleding vindt plaats over de hele wereld, waaronder Italië en Oost-Europa. Europa is ook de grootste afzetmarkt, waar 98% van de omzet wordt gerealiseerd.

Meer informatie
Deventer Ziekenhuis
Deventer Ziekenhuis
Deventer Ziekenhuis kiest voor één bron van informatie met Qlik Sense

Het Deventer Ziekenhuis speelt als middelgroot ziekenhuis een belangrijke rol in de regio Salland. In het ziekenhuis staan snelle toegang, kwaliteit, veiligheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal. Er werken ongeveer 2500 mensen. Het ziekenhuis telt 267 bedden in de kliniek, 73 bedden voor dagbehandeling en 12 bedden op Intensive Care (IC).

Meer informatie
Jeans Centre
Jeans Centre
Qlik® helpt Jeans Centre met het creëren van een unieke shopping experience

De visualisatiemogelijkheden van Qlik zijn indrukwekkend, de inmemory technologie maakt dat je razendsnel, met veel data, vergelijkingen kunt maken. Daarnaast is Qlik eigenlijk dé standaard geworden binnen retail.

Meer informatie
Leaseplan
Leaseplan
Victa maakt het nóg ‘easier to LeasePlan’

LeasePlan is actief in 32 landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing. LeasePlan beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit, waarbij de organisatie begrijpt dat specifieke behoeften voor fleet management in elk land anders zijn. Ook pleit LeasePlan ervoor dat autorijden slimmer, schoner en efficiënter moet worden.

Meer informatie
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn vergroot financiële transparantie met Qlik

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn behoort tot de top tien van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten ruim honderdveertig fee earners en negentig supportstaff medewerkers zich in voor optimale service- en dienstverlening. Tot de 35 partners behoort ook de landsadvocaat.

Meer informatie
Volvo Cars Nederland
Volvo Cars Nederland
Volvo Cars Nederland maakt alle operationele processen inzichtelijk en meetbaar met QlikView

Volvo Cars in Nederland is de importeur van Volvo personenauto’s in Nederland. Gemeten over 2013 had Volvo Cars Nederland met ruim 24.500 verkochte auto’s een marktaandeel van 5,8 procent. Vanuit het hoofdkantoor in Beesd worden auto’s geïmporteerd, in de markt gezet en worden de 106 dealers ondersteund.

Meer informatie
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad
Efficiëntie van budgetten, personeel en diensten bij de gemeente zaanstad

De gemeente Zaanstad bestaat uit de plaatsen Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, West-Knollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk. Team manager proces- en informatiemanagement, Mark Smit, begon in 2011 aan een verandertraject met als doel het verbeteren van de interne informatievoorziening van gemeente Zaanstad.

Meer informatie
TNT Innight
TNT Innight
QlikView biedt TNT Innight de tools om de onderneming strategisch te besturen

TNT Innight maakt deel uit van TNT Express. TNT Express biedt wereldwijde koerier- en express diensten voor de zakelijke markt in meer dan 200 landen en is een marktleider in Europa. Met 75.000 medewerkers behaalde het bedrijf in 2010 een omzet van €7.053 miljoen. De wekelijkse vervoersaantallen voor express pakketten, documenten en vracht komt neer op ongeveer 4,4 miljoen.

Meer informatie
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services maakt drastische kosten besparing mogelijk met QlikView

KLM Equipment Services is een onafhankelijke dochtermaatschappij van KLM Royal Dutch Airlines. Het bedrijf verzorgt alle aspecten van ground support equipment (GSE), de voertuigen en equipment voor het afhandelen van vliegtuigen op de grond. Het gaat hier om zaken als onderhoud, reparaties, planning, distributie, opslag en fleetmanagement-diensten zoals inkoop, beheer en full operational lease.

Meer informatie
Bouman GGZ
Bouman GGZ
Bouman GGZ is door QlikView verslaafd aan “klikken”

Bouman GGZ is met ruim 850 medewerkers de grootste instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland, gespecialiseerd in verslavingspsychiatrie. De instelling verleent haar diensten op meer dan vijftig locaties in de regio Zuid-Holland- Zuid, verspreid over de gemeenten Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht, Leerdam, Gorinchem en Spijkenisse.

Meer informatie
ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
QlikView laat Thieme- Meulenhoff zien hoe de organisatie ervoor staat

ThiemeMeulenhoff, een van de drie grootste educatieve uitgeverijen van Nederland, is onderdeel van PCM Uitgevers B.V. toonaangevend uitgever van kranten, boeken en multimedia. ThiemeMeulenhoff kent drie business units: Basisonderwijs, Beroepsonderwijs en Educatie en Algemeen Voortgezet Onderwijs.

Meer informatie
DLA-ICT
DLA-ICT
DLA-ICT maakt reeds langere tijd gebruik van TOPdesk

DLA ICT maakt reeds langere tijd gebruik van TOPdesk, waarmee voor alle werkmaatschappijen de incidenten worden geregistreerd. Voor de afdeling software-solutions wordt voor de trajecten ook het wijzigingsbeheer gebruikt, waarmee eenvoudig en helder met versiebeheer wordt gewerkt.

Meer informatie
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail