Open het menu
sluit het menu

Contact

Contactgegevens locaties

Victa Amsterdam
Telefonisch contact
Tel: +31 (0)85 -044 1400
Waarmee kunnen we je mee helpen?
Online contact
Support: support@victa.nl
Verkoop: verkoop@victa.nl
Algemeen: info@victa.nl


Opzoek naar support?Of heb je een vraag?
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wellicht heb je een vraag die wij al voor je beantwoord hebben.
FAQ - Veel gestelde vragen
De meest gestelde vragen over Victa en haar producten vind je hieronder. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan vrijblijvend contact opnemen met ons op via het contactformulier.


 • Victa mag zich sinds april 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Het behalen van de ISO certificering is goed nieuws voor zowel Victa als haar relaties. In de huidige maatschappij is informatie een steeds gewilder doelwit voor criminelen en kwaadwillenden. Organisaties willen er dan ook zeker van zijn dat hun informatie veilig is én veilig blijft.

  De ISO 27001 certificering past perfect bij de doelstellingen en ambities van Victa om verder door te groeien en de informatiebeveiliging op een structurele manier te waarborgen. Informatiebeveiliging heeft binnen Victa altijd hoog in het vaandel gestaan, maar dankzij de invoering van de normering hebben wij dit proces verder kunnen professionaliseren en formaliseren. Met de normering hebben we méér dan een certificaat in handen; het is een continu proces om de informatiebeveiliging op een structurele wijze te waarborgen en te verbeteren.

  Meer informatie over ISO certificering

  Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence oplossingen geleverd aan meer dan 800 bedrijven. We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van gegevens. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen.

  We ondersteunen onze klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten. Onze belangrijkste focus ligt op Qlik en Power BI, beide leiders op gebied van (visual) data analytics en BI platforms. Naast de levering van geschikte software en licenties, passend bij je bedrijf, levert Victa ook consultancy, support, opleidingen en projectmanagement op het gebied van Business Intelligence.

  Al meer dan 10 jaar lang ontzorgen wij onze klanten op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Dit deden we al voor ruim 800 klanten in verschillende sectoren en branches. Bekijk hier een overzicht van de customer success stories

  Klanten van Victa

  Ambitieus, mensgericht en bevlogen. We hebben de passie en de drive om de beste in ons vakgebied te zijn en we zijn goed op weg. Onze kracht is onze heldere focus op BI. We doen alleen waar we goed in zijn, op onze eigen manier. Dat is wel zo duidelijk. Voor onze klanten, voor ons team. Ben jij net zo eigenwijs, eigengereid en eigenzinnig?

  Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant

  Om jouw talent te ontplooien, helpen we je barrières te doorbreken. Wil jij werken bij Victa? Bekijk al onze vacatures en solliciteer direct online. Ga naar werkenbijvicta.nl