Snowflake Data Warehouse - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Meer informatie over Snowflake?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Snowflake. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Snowflake dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Sascha Olde Klieverik
Sales Consultant
074 – 2915208
sk@victa.nl
Neem contact op met Sascha Olde Klieverik
Snowflake Whitepaper informatie aanvragen
Snowflake introductie video
De data warehouse software voor elke cloud! Krijg een eerste indruk van Snowflake

Traditionele architecturen lopen nu achter op wat organisaties willen van hun data-analyse - de diepst mogelijke inzichten. En big data-oplossingen hebben hun eigen complexiteit en beperkingen. Het cloud dataplatform van Snowflake levert de prestaties, eenvoud, flexibiliteit en gelijktijdigheid die nodig zijn voor elke datalast in elke cloud.

Snowflake draait volledig op cloudinfrastructuur. Alle componenten van de service van Snowflake (behalve een optionele opdrachtregelclient), worden uitgevoerd in een openbare cloudinfrastructuur. Snowflake gebruikt virtuele rekeninstanties voor zijn rekenbehoeften en een opslagservice voor permanente opslag van gegevens. Snowflake kan niet worden uitgevoerd op private cloud-infrastructuren (on-premises of gehost). Snowflake is geen softwarepakket dat door een gebruiker kan worden geïnstalleerd. Snowflake beheert alle aspecten van software-installatie en updates
Multi-cloud
Snowflake ondersteunt een Multi-cloud strategie inclusief een cross-cloud benadering
  • Snowflake is wereldwijd beschikbaar op AWS, Azure en Google Cloud
  • Middels deze uitwisselbare basis biedt Snowflake voordelen zoals wereldwijde data replicatie.
  • Dit betekent dat alle data naar elke cloud in elke regio verplaatst kan worden, zonder uw applicaties opnieuw fysiek te hoeven migreren.
Gegevens delen
Deel gegevens veilig om samen te werken binnen uw ecosysteem
  • Snowflakes multi-cluster data architectuur maakt het mogelijk om beheerst en veilig gegevens in realtime te delen.
  • Creëer uw eigen persoonlijke data warehouse omgeving om samen te werken met zakelijke partners, leveranciers en werknemers in één centraal beheerde data hub.
"Een modern data platform gebouwd voor elke cloud"
Neem contact met ons op
Near-Zero Management
Snowflake elimineert de administratie- en managementtaken van traditionele platformen en big data oplossingen. Snowflake is een data-platform-as-a-service, vanuit de cloud. Snowflake kent geen infrastructuur om te beheren of knoppen om aan te draaien. Snowflake zorgt namelijk automatisch voor infrastructuur, optimalisatie, beschikbaarheid en data-security, zodat u zich kunt concentreren op het gebruik van uw gegevens en niet op het beheer ervan.

Betaal alleen voor wat u gebruikt
Snowflake hanteert een pay-per-use methode. Een op seconden en op gebruik gebaseerd tarief voor gebruik (compute) en opslag (storage). Dit betekent dat u alleen betaalt voor de hoeveelheid gegevens die u opslaat en de hoeveelheid data verwerking die wordt verbruikt. Geen kosten vooraf, of inactieve clusters die onnodig kosten maken.
Moderne databronnen
Snowflake kan alle bedrijfsdata ondersteunen, ongeacht of deze afkomstig zijn van traditionele- of modernere databronnen, zonder omslachtige transformaties en afwegingen te moeten doen.
Diverse gegevens
U kunt Snowflake snel integreren met ODBC, JDBC, Javascript, Python, Spark, R en Node.js.
Failover en bedrijfscontinuïteit
Repliceer gegevens ongeacht welke cloudregio, of welke dataprovider en houd gegevens en apps waar ze zijn terwijl Snowflake failover en bedrijfscontinuïteit garandeert.
Snowflake Whitepaper downloaden

Snowflake Whitepaper

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Snowflake Whitepaper? Download nu de gratis Snowflake Whitepaper whitepaper en ga direct aan de slag.
Snowflake Whitepaper whitepaper downloaden
Snowflake Whitepaper
Je kunt het gratis Snowflake Whitepaper PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Snowflake Whitepaper
Getting Started - Snowflake  downloaden

Gratis video Getting Started - Snowflake

Ben je geinteresseerd in Getting Started - Snowflake vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Getting Started - Snowflake  video
Getting Started - Snowflake video
In deze Getting Started - Snowflake video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Getting Started - Snowflake youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Getting Started - Snowflake voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Getting Started - Snowflake ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Getting Started - Snowflake productfilm
Video Getting Started - Snowflake afspelen
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail