Open het menu
sluit het menu
Opleidingen
Leren is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, met een opleiding krijg je een volledige training van onze experts. Een opleiding bieden wij aan voor maximaal 6 tot 16 deelnemers fysiek op locatie in Hengelo, online of in-company (tegen meerprijs). Leerstof wordt digitaal of per post opgestuurd zodat je goed voorbereid de opleiding kan volgen. De opleiding kent een interactief karakter: je kunt vragen stellen en er worden ook opdrachten gemaakt.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Power BI
Power BI Beginnersopleiding
09:00 – 12:00 (uur pauze) // 13:00 – 15:00
1 dag
Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Zo kunt u met Power BI verbinding maken met honderden gegevensbronnen, deze met elkaar verbinden en deze data vervolgens gebruiken om deze te visualiseren. Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten in uw data en kunt u gefundeerd bedrijfsbeslissingen nemen. Deze inzichten kunt u vervolgens delen binnen uw organisatie, uw website of via mobiele devices.

Tijdens deze training wordt u meegenomen in de wereld van Power BI en zult u ontdekken hoe eenvoudig het is om uw eerste dashboard te maken. Na een introductie en een demo van Power BI gaat u zelf aan de slag in Power BI, waarbij één van onze ervaren consultants tot uw beschikking staat om al uw vragen tijdens de training te beantwoorden. Aan het einde van de training heeft u een goed beeld gekregen van de mogelijkheden van Power BI en kunt u zelf aan de slag met uw eigen data. Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van Power BI? Schrijf u dan nu in voor onze online Power BI Beginnersopleiding!

Prijs online: 395 euro per persoon.
Prijs op locatie in Hengelo: 495 euro per persoon.
Power BI
Power BI Gevorderdenopleiding
09:00-12:00 (uur pauze) // 13:00-15:00
2 dagen
Wil jij een vliegende start maken met het ontwikkelen van dashboards in Power BI? Met Power BI kan je verbinding maken met honderden databronnen, deze data transformeren en vervolgens visualiseren naar een dashboard. Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten in uw data en kunt u gefundeerd bedrijfsbeslissingen nemen. Deze inzichten kunt u vervolgens delen binnen uw organisatie, uw website of via mobiele devices.

Met deze praktijkgerichte training leer je hoe je de verschillende Power BI functies toepast. Je leert hoe je data kan inladen uit verschillende databronnen en daarmee een datamodel kan maken. Vervolgens ga je met DAX formules (Power BI programmeer taal) berekeningen maken waarmee je van de data bruikbare informatie maakt. Je leert hoe de DAX taal werkt en welke functies/ formules DAX kent. Daarnaast komt het visualisatie aspect aan bod en leer je hoe je met deze informatie een interactieve en overzichtelijke dashboard kan bouwen. De training biedt een combinatie van praktijkgerichte demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met Power BI. Hierbij is persoonlijke begeleiding een belangrijke factor.

Belangrijke onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:
- Datamodelleren
- Power Query en DAX functies
- Transformatie technieken
- Visualisatie en huisstijl ontwerpen
- Beheren van gebruikers en toegang

Prijs online: 395 euro per persoon/dag.
Prijs op locatie in Hengelo: 495 euro per persoon/dag.
Qlik
Qlik Design - Bring your dashboard to the table
09:30 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 16:00
1 dag
Design toepassen in een BI rapportage is een vak en wij helpen je hiermee! Tijdens deze dag leer je de visuele mogelijkheden binnen het Qlik platform benutten. We nemen je mee in alle design opties die Qlik Sense biedt om zo tot een optimale interface en een prachtig design te komen. Neem je eigen dashboard mee en laat je adviseren en inspireren door onze ervaren User Experience Engineers. Samen kijken wij naar je rapportages met geanonimiseerde data. Welke visuele mogelijkheden heb je en wat is een directe meerwaarde voor je eigen rapportage.

Prijs: 399 euro per persoon.
Qlik
Qlik Sense Beginnersopleiding
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is met Qlik Sense nog nooit zo eenvoudig geweest. Met weinig basis kennis kunt u snel een eigen dashboard bouwen op uw eigen data. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren en gecertificeerde consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de E-Learning module Qlik Sense voor beginners en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.

Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Analyseer de data, maak ze zichtbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen. Begin vandaag nog met het nemen van data gestuurde beslissingen. Met Qlik vormt u gegevens om tot inzichten in alle aspecten van uw bedrijf.

Prijs online: 395 euro per persoon.
Prijs op locatie in Hengelo: 495 euro per persoon.
Qlik
Qlik Sense Gevorderdenopleiding
09:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 16:00
2 dagen
Leer in twee dagen hoe u applicaties in Qlik Sense ontwikkelt! Qlik Sense Opleiding geeft gebruikers een goede start om applicaties in Qlik Sense te ontwikkelen. De training biedt u een combinatie van demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met de vele componenten van Qlik Sense. De nadruk ligt op het ontwikkelen: u leert hoe u het geavanceerde script, complexe datamodellering en best practices toepast, hoe u data laadt en Qlik Sense applicaties inzet.

Qlik Sense wordt uitgeleverd in een gratis desktop versie met volledige functionaliteit. Ontwikkelde apps (dashboards) kunnen onbeperkt worden gedeeld. Indien u webbased uw apps wil delen is er nu tevens een Qlik Cloud waar tot 3 apps gratis kunnen worden gepubliceerd. Voor de vertrouwde interne gecentraliseerde en gecontroleerde uitrol van apps is er een Qlik Sense Server beschikbaar met officiële (betaalde) licenties (tokens).

De verschillen met de klassikale opleiding zijn:
- Cursusmateriaal wordt via post opgestuurd;
- Elke cursist krijgt een inlog op een online Qlik Sense Cloud omgeving waarin gewerkt kan worden (opleiding.victa.bi). Locale desktop installatie is dus niet nodig.

Prijs online: 395 euro per persoon/dag.
Prijs op locatie in Hengelo: 495 euro per persoon/dag.
Qlik
Qlik Nprinting Beginnersopleiding
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Al jaren is NPrinting de meest verkochte add-on op Qlik. Met NPrinting kunnen (statische) rapporten in diverse formaten (o.a. PDF, Word, Excel) worden ontwikkeld en verstuurd naar mensen binnen en buiten de organisatie. NPrinting is een echte informatie push tool en uitermate geschikt om naast interactieve dashboarding gebruikers te triggeren om betere data gestuurde beslissingen te nemen.

NPrinting is de next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie (en daarbuiten) mogelijk maakt.

Tijdens de opleiding leert u hoe u eenvoudig rapporten kunt maken in PDF, Excel, Word, PowerPoint, PixelPerfect en HTML. U krijgt toegang tot een online leeromgeving en kan zonder local installatie direct aan de slag met de NPrinting software onder begeleiding van onze docent. Een perfecte manier om snel de fijne kneepjes te leren en om snel zelfstandig aan de slag te kunnen met deze rapportage tool van Qlik.

Prijs online: 395 euro per persoon.
Prijs op locatie in Hengelo: 495 euro per persoon.
Power BI
On-demand Power BI trainingen - zelfstudie
Het Victa Power Up platform is een online leerplatform waar je Power BI leert kennen op je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt. Elke maand wordt er een nieuwe training toegevoegd aan het opleidingsportofolio. Korte video’s worden afgewisseld met praktijkgerichte opdrachten en het is mogelijk om je vragen te stellen tijdens de wekelijkse live Q&A. Na aanmelding zijn de trainingen een jaar geldig. Zo kan je op elk gewenst moment alle trainingen rustig terugkijken. Bij het succesvol afronden van de eindtoets, krijg je een digitaal certificaat met cijfer, welke je direct aan je LinkedInprofiel en CV kan toevoegen.

Prijs: 499 euro per persoon per jaar.