Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Open het menu
sluit het menu
Opleidingen
Leren is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, met een opleiding krijgt u een volledige opleiding van onze experts. Een opleiding bieden wij aan voor maximaal 6 tot 16 deelnemers fysiek op locatie in Hengelo of in-company (tegen meerprijs). Leerstof wordt digitaal of per post opgestuurd zodat u goed voorbereidt de opleiding kan volgen. De opleiding kent een interactief karakter, dus u kunt ook vragen stellen en er worden ook opdrachten gemaakt door de cursisten.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Algemeen
Master in Business Intelligence
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Tijdens de Master Opleiding bestuderen we de theoretische kant van Business Intelligence & Data Analytics en vertalen deze naar uw praktijksituatie. Na de opleiding bent u volledig op de hoogte van het theoretisch kader achter Business Intelligence & Data Analytics.Deze opleiding is bestemd voor professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van business en IT en in hun (toekomstige) functie betrokken zijn bij BI-projecten of BI-management. Zo zal de opleiding vooral geschikt zijn voor (BI/IT) managers en adviseurs die te maken hebben met het neerzetten en verdere uitrol van BI in de organisatie en meer handvatten willen hebben op tactisch en strategisch gebied. De opleiding biedt ook waardevolle kennis voor business analisten, BI en data consultants en architecten.

Deze opleiding is bedoeld om een eigen visie op BI te ontwikkelen én implementeren binnen de eigen organisatie zodat de juiste informatie uit de grote hoeveelheden beschikbare data wordt gehaald. Hiervoor zal veel aandacht besteed worden aan alle belangrijke thema’s op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics.

Prijs: 199 euro per persoon.
Power BI
Power BI Beginnersopleiding
10:00 – 12:00 (uur pauze) // 13:00 – 15:00
1 dag
Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Zo kunt u met Power BI verbinding maken met honderden gegevensbronnen, deze met elkaar verbinden en deze data vervolgens gebruiken om deze te visualiseren. Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten in uw data en kunt u gefundeerd bedrijfsbeslissingen nemen. Deze inzichten kunt u vervolgens delen binnen uw organisatie, uw website of via mobiele devices.

Tijdens deze training wordt u meegenomen in de wereld van Power BI en zult u ontdekken hoe eenvoudig het is om uw eerste dashboard te maken. Na een introductie en een demo van Power BI gaat u zelf aan de slag in Power BI, waarbij één van onze ervaren consultants tot uw beschikking staat om al uw vragen tijdens de training te beantwoorden. Aan het einde van de training heeft u een goed beeld gekregen van de mogelijkheden van Power BI en kunt u zelf aan de slag met uw eigen data. Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van Power BI? Schrijf u dan nu in voor onze online Power BI Beginnersopleiding!

Prijs: 199 euro per persoon.
Power BI
Power BI Gevorderdenopleiding
09:00-12:00 (uur pauze) // 13:00-16:00
2 dagen
Wil jij een vliegende start maken met het ontwikkelen van dashboards in Power BI? Met Power BI kan je verbinding maken met honderden databronnen, deze data transformeren en vervolgens visualiseren naar een dashboard. Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten in uw data en kunt u gefundeerd bedrijfsbeslissingen nemen. Deze inzichten kunt u vervolgens delen binnen uw organisatie, uw website of via mobiele devices.

Met deze praktijkgerichte training leer je hoe je de verschillende Power BI functies toepast. Je leert hoe je data kan inladen uit verschillende databronnen en daarmee een datamodel kan maken. Vervolgens ga je met DAX formules (Power BI programmeer taal) berekeningen maken waarmee je van de data bruikbare informatie maakt. Je leert hoe de DAX taal werkt en welke functies/ formules DAX kent. Daarnaast komt het visualisatie aspect aan bod en leer je hoe je met deze informatie een interactieve en overzichtelijke dashboard kan bouwen. De training biedt een combinatie van praktijkgerichte demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met Power BI. Hierbij is persoonlijke begeleiding een belangrijke factor.

Belangrijke onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:
- Datamodelleren
- Power Query en DAX functies
- Transformatie technieken
- Visualisatie en huisstijl ontwerpen
- Beheren van gebruikers en toegang

Prijs: 495 euro per dag.
Power BI
Power BI Beheer Opleiding
09:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 16:00
1 dag
Belangrijk om te weten is dat de Power BI Beheer Opleiding in het Nederlands wordt gegeven. Om snel van start te kunnen is het handig om een laptop mee te nemen waar Power BI Desktop vooraf is geïnstalleerd. Download Power BI Desktop hier.

Vanwege de Corona crisis worden de opleidingen momenteel online gegeven! Als u wilt inschrijven voor E-learning – Power BI Beheer Opleiding raadpleegt u het beste onze pagina E-Learning. Ook kunt u in het aanmeldformulier hiernaast opteren voor E-Learning bij Opleidingslocatie.

Onderdelen van de Power BI Beheer Opleiding:
• Inleiding tot Power BI
• Inzicht in de Power BI-beheerdersrol
• Beheer bieden in een Power BI-omgeving
• Opzetten van een Power BI-omgeving
• Premiumcapaciteit inrichten
• Samenwerking en delen faciliteren
• Gebruiksmonitoring en -audit
• Opzetten van een data toegangsinfrastructuur
• Gateway
• Verbreding van het bereik van Power BI
• Power BI-beheer automatiseren

  Na de training beschikt u over de volgende kennis:
- Algemene kennis over Power BI en wat u er mee kunt
- Gateway installeren en beheren
- Opzetten van een dataconnecties
- Implementeren en beheren van de volledige Power BI service omgeving

Prijs: 495 euro per persoon.
Qlik
Qlik Sense Beginnersopleiding
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is met Qlik Sense nog nooit zo eenvoudig geweest. Met weinig basis kennis kunt u snel een eigen dashboard bouwen op uw eigen data. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren en gecertificeerde consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de E-Learning module Qlik Sense voor beginners en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.

Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Analyseer de data, maak ze zichtbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen. Begin vandaag nog met het nemen van data gestuurde beslissingen. Met Qlik vormt u gegevens om tot inzichten in alle aspecten van uw bedrijf.

Prijs: 495 euro per persoon.
Qlik
Qlik Sense Gevorderdenopleiding
09:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 16:00
2 dagen
Leer in twee dagen hoe u applicaties in Qlik Sense ontwikkelt! Qlik Sense Opleiding geeft gebruikers een goede start om applicaties in Qlik Sense te ontwikkelen. De training biedt u een combinatie van demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met de vele componenten van QlikView. De nadruk ligt op het ontwikkelen: u leert hoe u het geavanceerde script, complexe datamodellering en best practices toepast, hoe u data laadt en Qlik Sense applicaties inzet.

Qlik Sense wordt uitgeleverd in een gratis desktop versie met volledige functionaliteit. Ontwikkelde apps (dashboards) kunnen onbeperkt worden gedeeld. Indien u webbased uw apps wil delen is er nu tevens een Qlik Cloud waar tot 3 apps gratis kunnen worden gepubliceerd. Voor de vertrouwde interne gecentraliseerde en gecontroleerde uitrol van apps is er een Qlik Sense Server beschikbaar met officiële (betaalde) licenties (tokens).

De verschillen met de klassikale opleiding zijn:
- Cursusmateriaal wordt via post opgestuurd;
- Elke cursist krijgt een inlog op een online Qlik Sense Cloud omgeving waarin gewerkt kan worden (opleiding.victa.bi). Locale desktop installatie is dus niet nodig.

Prijs 495 euro per dag/ per persoon
Qlik
Qlik Nprinting Beginnersopleiding
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Al jaren is NPrinting de meest verkochte add-on op Qlik. Met NPrinting kunnen (statische) rapporten in diverse formaten (o.a. PDF, Word, Excel) worden ontwikkeld en verstuurd naar mensen binnen en buiten de organisatie. NPrinting is een echte informatie push tool en uitermate geschikt om naast interactieve dashboarding gebruikers te triggeren om betere data gestuurde beslissingen te nemen.

NPrinting is de next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie (en daarbuiten) mogelijk maakt.

Tijdens de opleiding leert u hoe u eenvoudig rapporten kunt maken in PDF, Excel, Word, PowerPoint, PixelPerfect en HTML. U krijgt toegang tot een online leeromgeving en kan zonder local installatie direct aan de slag met de NPrinting software onder begeleiding van onze docent. Een perfecte manier om snel de fijne kneepjes te leren en om snel zelfstandig aan de slag te kunnen met deze rapportage tool van Qlik.

Prijs: 199 euro per persoon.
Qlik
QlikView Opleiding (Beginners & Gevorderden)
09:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 16:00
3 dagen
OP AANVRAAG

De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: scripten, data modelling en oefeningen, de basis van data transformatie, expressies voor gevorderden, “set analysis” en “point in time reporting” en als laatste zal hoofdstuk 9 verder worden uitgewerkt in hoofdstuk 12 – data transformatie voor gevorderden.

Prijs: 495 euro per dag.
Qlik
HireServe Analytics Beginnersopleiding | Qlik Sense
10:00 - 12:00 (uur pauze) // 13:00 - 15:00
1 dag
Deze online e-learning zal zich grotendeels richten op front-end gebruik van Qlik Sense om zodoende het optimale gebruikersgemak te realiseren binnen HireServe Analytics. U leert hoe u snel en effectief uw data kunt analyseren. Dit alles op de HireServe Analytics dashboards / apps die ontwikkeld zijn door HireServe. In deze cursus leert u tevens hoe u eigen nieuwe visualisaties kunt toevoegen aan de standaard dashboards en hoe u deze kunt delen met anderen binnen uw organisatie. Daarnaast zullen we tevens aandacht besteden aan StoryTelling, de presentatie module van Qlik Sense waarin u eenvoudig een presentatie kunt maken op de actuele data van HireServe in combinatie met PowerPoint functionaliteiten zoals het toevoegen van eigen teksten, highlights en afbeeldingen.

Een zeer krachtige methode om data inzichten in context te plaatsten die u vervolgens ook eenvoudig kunt delen met andere mensen in de organisatie zowel in online presentatievorm als in statische exports zoals PDF of PowerPoint. Haal het maximale uit uw Qlik Sense omgeving op HireServe Analytics en meld u vandaag nog aan voor deze opleiding. De opleiding zal in totaliteit 4 uur duren en kent een hoog interactief karakter waarin ruimschoots aandacht zal zijn voor vragen.

Prijs: 199 euro per persoon.