Home
Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Sluit menu
Sluit menu
Open het menu
sluit het menu
E-Learning
Leren is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, met een E-learning krijgt u een volledige interactieve opleiding online. Een E-Learning opleiding bieden wij aan voor maximaal 6 tot 16 deelnemers in een digital classroom met Teams of Zoom. Leerstof wordt digitaal of per post opgestuurd en u kunt op uw gemak vanuit huis of werk de opleiding volgen. De opleiding kent een interactief karakter, dus u kunt ook vragen stellen en er worden ook opdrachten gemaakt door de cursisten.
Ik help je graag
Heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over E-learning mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl
Neem contact op met Wietske Striekwold
Hier komt een titel informatie aanvragen
"E-Learning in Business Intelligence"
Neem contact met ons op
Qlik Sense Beginnersopleiding
Qlik Sense Beginnersopleiding
Tijd 10.00 – 12.00 (uur pauze) 13.00 – 15.00 | Prijs 199 euro per persoon
Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is met Qlik Sense nog nooit zo eenvoudig geweest. Met weinig basis kennis kunt u snel een eigen dashboard bouwen op uw eigen data. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren en gecertificeerde consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de E-Learning module Qlik Sense voor beginners en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.

Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Analyseer de data, maak ze zichtbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen. Begin vandaag nog met het nemen van data gestuurde beslissingen. Met Qlik vormt u gegevens om tot inzichten in alle aspecten van uw bedrijf.
Qlik Sense Gevorderdenopleiding
Tijd 09.00 – 12.00 (uur pauze) 13.00 – 16.00 | 2 dagen |
Prijs 495 euro per dag/ per persoon
Leer in twee dagen hoe u applicaties in Qlik Sense ontwikkelt! Qlik Sense Opleiding geeft gebruikers een goede start om applicaties in Qlik Sense te ontwikkelen. De training biedt u een combinatie van demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met de vele componenten van QlikView. De nadruk ligt op het ontwikkelen: u leert hoe u het geavanceerde script, complexe datamodellering en best practices toepast, hoe u data laadt en Qlik Sense applicaties inzet.

Qlik Sense wordt uitgeleverd in een gratis desktop versie met volledige functionaliteit. Ontwikkelde apps (dashboards) kunnen onbeperkt worden gedeeld. Indien u webbased uw apps wil delen is er nu tevens een Qlik Cloud waar tot 3 apps gratis kunnen worden gepubliceerd. Voor de vertrouwde interne gecentraliseerde en gecontroleerde uitrol van apps is er een Qlik Sense Server beschikbaar met officiële (betaalde) licenties (tokens).

De verschillen met de klassikale opleiding zijn:
- Cursusmateriaal wordt via post opgestuurd;
- Elke cursist krijgt een inlog op een online Qlik Sense Cloud omgeving waarin gewerkt kan worden (opleiding.victa.bi). Locale desktop installatie is dus niet nodig.
Qlik NPrinting Beginnersopleiding
Tijd 10.00 – 12.00 (uur pauze) 13.00 – 15.00 | Prijs 199 euro per persoon

Al jaren is NPrinting de meest verkochte add-on op Qlik. Met NPrinting kunnen (statische) rapporten in diverse formaten (o.a. PDF, Word, Excel) worden ontwikkeld en verstuurd naar mensen binnen en buiten de organisatie. NPrinting is een echte informatie push tool en uitermate geschikt om naast interactieve dashboarding gebruikers te triggeren om betere data gestuurde beslissingen te nemen.

NPrinting is de next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie (en daarbuiten) mogelijk maakt.

Tijdens de opleiding leert u hoe u eenvoudig rapporten kunt maken in PDF, Excel, Word, PowerPoint, PixelPerfect en HTML. U krijgt toegang tot een online leeromgeving en kan zonder local installatie direct aan de slag met de NPrinting software onder begeleiding van onze docent. Een perfecte manier om snel de fijne kneepjes te leren en om snel zelfstandig aan de slag te kunnen met deze rapportage tool van Qlik.