Kijk Webinars terug - Victa Business Intelligence
Open het menu
sluit het menu
Gratis webinar video's
Victa Live is een platform waar we je als Victa graag informeren over actuele en relevante onderwerpen. Meerdere keren per maand zullen wij ‘on-air’ zijn en willen wij je graag voorzien van inhoudelijke informatie tijdens deze Webinars. De Webinars zijn interactief en kennen een hands-on karakter waar het kan. Je kunt inschrijven voor meerdere Webinars op deze link inschrijven webinars. Onderstaande BI webinars zijn gratis te bekijken en beluisteren.

ITSM Analytics TOPdesk
Duur: 39 minuten - Jeffrey Harkema
I.s.m. Rosalie Honkoop (Partner Manager TOPdesk). Victa en TOPdesk hebben een jarenlange bewezen succesvolle samenwerking. Gezamenlijk wordt er veel tijd en energie gestoken in nieuwe ontwikkelingen en innovaties aangaande TOPdesk Analytics. Een gloednieuw dashboard is het resultaat die we je tijdens dit Webinar graag demonstreren.

Technical Deep Dive - Calculation Groups
Duur: 28 minuten - Jeffrey Harkema & Pjotter Bolte
Werkt jouw organisatie al met Power BI en ben je opzoek naar nieuwe technieken om je rapportages naar een hoger niveau te tillen? Kijk dan onze Power BI Technical Deep Dive op 15 juni. Tijdens deze sessie van ongeveer een half uur ga ik samen met mijn collega/ Power BI consultant Pjotter Bolte de techniek van Calculation Groups uitleggen. Heel kort samengevat zijn Calculation Groups een onderdeel van het Power BI Model waarin je als ontwikkelaar variaties op de basismetingen kan opslaan. Ongeacht wat de basismeeting is. Deze variaties binnen de Calculation Groups maken we met behulp van DAX. Lijkt je dit interessant? Schrijf je dan snel in voor het webinar.

Alteryx Data Preperatie
Duur: 58 minuten - Jeroen Spoor
Deze webinar mag je als data- en business analist niet missen! Wil je zelfstandig je ideale dataset kunnen vormgeven zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden? Dit proces noemen we datapreparatie en middels een aantal spraakmakende klantcasussen zullen we dit toelichten en demonstreren. Alteryx maakt het namelijk heel eenvoudig mogelijk om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. En dat zónder te programmeren!

TOPdesk voor Power BI
Duur: 33 minuten - Ties Kuipers & Jeffrey Harkema
Werkt jouw organisatie met Service Level Agreements en wil je de data uit verschillende modules verzamelen en inzichtelijk maken? Dan is het nieuwe Power BI Dashboard van Victa voor TOPdesk de oplossing! Interesse gekregen? Meld je dan aan voor de 60 min lang durende webinar.