Kijk Webinars terug - Victa Business Intelligence
Home
Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Sluit menu
Sluit menu
Open het menu
sluit het menu
Gratis webinar video's
Victa Live is een platform waar we je als Victa graag informeren over actuele en relevante onderwerpen. Meerdere keren per maand zullen wij ‘on-air’ zijn en willen wij je graag voorzien van inhoudelijke informatie tijdens deze Webinars. De Webinars zijn interactief en kennen een hands-on karakter waar het kan. Je kunt inschrijven voor meerdere Webinars op deze link inschrijven webinars. Onderstaande BI webinars zijn gratis te bekijken en beluisteren.

Qlik Dashboard Design
Duur: 60 minuten - Armand van Amersfoort & Vince Wolbers
Hoe ontwerp je een dashboard die je in één oogopslag de juiste informatie geeft? Wat zijn de DO’s en de Don’t aangaande Grafische User Interface omtrent dashboarding? Onze collega’s Vince Wolbers en Armand van Amersfoort zullen je tijdens een hands-on Webinar voorzien van de laatste stand van zaken. Voorzien van Tips & Tricks en een aantal best-practices uit de praktijk demonstreren.

TOPdesk Analytics
Duur: 45 minuten - Jeffrey Harkema
Victa en TOPdesk hebben een jarenlange bewezen succesvolle samenwerking. Gezamenlijk wordt er veel tijd en energie gestoken in nieuwe ontwikkelingen en innovaties aangaande TOPdesk Analytics. Een gloednieuw dashboard is het resultaat die we je tijdens dit Webinar graag demonstreren.

BI Trends in het sociale domein
Duur: 45 minuten - Peter Ran
Dit Webinar geeft inzicht in de gemeentelijke processen binnen het sociaal domein, verantwoordelijk voor 40% van de gemeentebegroting. Het is belangrijk dat gemeenten inzicht en grip krijgen op de kosten en dat ze snel trends kunnen ontdekken om daarop te reageren.

De kracht van Data Management
Duur: 45 minuten - Peter Ran
In samenwerking met TimeXtender en Snowflake zullen we je informeren waarom datamanagement een essentieel onderdeel is geworden van het Business Intelligence landschap. We zullen naast de functionaliteit van beide oplossingen ook een aantal Best-Practice voorbeelden toelichten, zodat je een uitstekend beeld krijgt waarom een datamanagement software platform ook voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is.

TOPdesk voor Power BI
Duur: 30 minuten - Jeffrey Harkema
Speciaal voor onze Power BI klanten organiseerden wij op 15 april 2021 een Sprint sessie over Power BI voor TOPdesk. Werkt jouw organisatie met Service Level Agreements en wil je de data uit verschillende modules verzamelen en inzichtelijk maken? Dan is het nieuwe Power BI Dashboard van Victa voor TOPdesk de oplossing! Interesse gekregen? Meld je dan aan voor de 60 min lang durende webinar.