Kijk Webinars terug - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu
Gratis webinar video's
Victa Live is een platform waar we je als Victa graag informeren over actuele en relevante onderwerpen. Meerdere keren per maand zullen wij ‘on-air’ zijn en willen wij je graag voorzien van inhoudelijke informatie tijdens deze Webinars. De Webinars zijn interactief en kennen een hands-on karakter waar het kan. Je kunt inschrijven voor meerdere Webinars op deze link inschrijven webinars. Onderstaande BI webinars zijn gratis te bekijken en beluisteren.

Topdesk video 1

Topdesk video 1

Topdesk video 1

Topdesk video 1
Qlik Dashboard Design
Duur: 60 minuten - Armand van Amersfoort & Vince Wolbers
Hoe ontwerp je een dashboard die je in één oogopslag de juiste informatie geeft? Wat zijn de DO’s en de Don’t aangaande Grafische User Interface omtrent dashboarding? Onze collega’s Vince Wolbers en Armand van Amersfoort zullen je tijdens een hands-on Webinar voorzien van de laatste stand van zaken. Voorzien van Tips & Tricks en een aantal best-practices uit de praktijk demonstreren.

Topdesk video 1
TOPdesk Analytics
Duur: 45 minuten - Jeffrey Harkema
Victa en TOPdesk hebben een jarenlange bewezen succesvolle samenwerking. Gezamenlijk wordt er veel tijd en energie gestoken in nieuwe ontwikkelingen en innovaties aangaande TOPdesk Analytics. Een gloednieuw dashboard is het resultaat die we je tijdens dit Webinar graag demonstreren.

Topdesk video 1
BI Trends in het sociale domein
Duur: 45 minuten - Peter Ran
Dit Webinar geeft inzicht in de gemeentelijke processen binnen het sociaal domein, verantwoordelijk voor 40% van de gemeentebegroting. Het is belangrijk dat gemeenten inzicht en grip krijgen op de kosten en dat ze snel trends kunnen ontdekken om daarop te reageren.

Topdesk video 1
De kracht van Data Management
Duur: 45 minuten - Peter Ran
In samenwerking met TimeXtender en Snowflake zullen we je informeren waarom datamanagement een essentieel onderdeel is geworden van het Business Intelligence landschap. We zullen naast de functionaliteit van beide oplossingen ook een aantal Best-Practice voorbeelden toelichten, zodat je een uitstekend beeld krijgt waarom een datamanagement software platform ook voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is.

Topdesk video 1
TOPdesk voor Power BI
Duur: 30 minuten - Jeffrey Harkema
Speciaal voor onze Power BI klanten organiseerden wij op 15 april 2021 een Sprint sessie over Power BI voor TOPdesk. Werkt jouw organisatie met Service Level Agreements en wil je de data uit verschillende modules verzamelen en inzichtelijk maken? Dan is het nieuwe Power BI Dashboard van Victa voor TOPdesk de oplossing! Interesse gekregen? Meld je dan aan voor de 60 min lang durende webinar.
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail