Alteryx Designer

NPrinting sfeerplaat

Alteryx Designer maakt gebruik van een intuitive workflow voor data blending en advanced analytics wat resulteert in betere inzichten die worden gemaakt in slechts enekele uren en niet in weken!

Alteryx Server

NPrinting sfeerplaat

Alteryx Server biedt een uitgebreide centrale oplossing voor het beheren van workflows en laadprocessen. Maak gebruik van servercapaciteit en plan workflows geautomatiseerd op basis van agenda, trigger of ad-hoc basis.

Alteryx Gallery

NPrinting sfeerplaat

De Alteryx Analytics Gallery is een cloudoplossing welke de mogelijkheid biedt analytic apps op een gebruiksvriendelijke wijze te publiceren en te onderhouden zonder tussenkomst van IT.Wat is Alteryx

Alteryx biedt de mogelijkheid om eenvoudig data uit verschillende bronsystemen in één intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. Dit betekent dat data- en business analisten zelfstandig hun ideale dataset kunnen vormgeven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Alteryx levert een volledig scala aan data blending taken middels een drag and drop workflow.

  • Importeren, opschonen, samenvoegen en verrijken van data
  • Drag-and-drop visuele workflow, geen scripting benodigd
  • Overzichtelijke workflow van het hele data proces met mogelijkheid tussentijdse resultaten te bekijken
  • Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen (Excel, database, datawarehouse, social media apps, cloud data en Big Data platformen zoals Hadoop).
  • Verrijk gegevens met spatial analytics (ruimtelijke analyses). Plot uw data op googlemaps, bereken afstanden tussen locaties etc.
  • Verrijk gegevens met predictive analytics (voorspellende analyse) met kant-en-klaar te gebruiken op “R” gebaseerde algoritmes om voorspellingen te kunnen doen.
  • Geautomatiseerd exporteren van geprepareerde datasets (workflow) naar elk gewenst formaat of database
  • Naadloze integratie met andere BI tools (Qlik, Tableau, Power BI etc) zodat direct geavanceerde visualisaties gemaakt kunnen worden.

Alteryx klanten

Meer dan 700 klanten en 200.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op Alteryx!


Klanten van Alteryx