Alteryx Promote


De typische cyclus van het inzetten van voorspellende modellen kan een voor fouten gevoelig, arbeidsintensief, uit meerdere stappen bestaand proces zijn dat weken of zelfs maanden in beslag kan nemen - en kost organisaties tientallen tot honderdduizenden dollars. Dat vertaalt zich in veel verspild geld en veel onbenut potentieel voor het bedrijf.

Alteryx Promote helpt analytische teams sneller voorspellende modellen te implementeren door de noodzaak van het opnieuw coderen van modellen voor real-time applicatieconsumptie te elimineren.

Datewetenschappers kunnen hun aangepaste R- en Python-modellen snel toepassen zoals het is, terwijl burger data-wetenschappers geavanceerde analysecode-vrij van Alteryx Designer kunnen gebruiken - wat de flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt die nodig is om uw analyses naar een hoger niveau te tillen.
 Code-vriendelijke modelimplementatie
Datawetenschappers kunnen hun aangepaste R- en Python-modellen snel implementeren zonder tijdrovende hercoderingsinspanningen, terwijl ze de keuzevrijheid behouden om hun bestaande bibliotheken te gebruiken.
Code-vrije modelimplementatie
Voor de datawetenschapper van de burger biedt Alteryx Promote een code-vrije optie voor het inzetten van geavanceerde analyse van Alteryx Designer - een kant-en-klare en geautomatiseerde oplossing.
Download de Alteryx Promote brochure
Download de Alteryx Promote brochure
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Alteryx Promote? Download nu de gratis brochure en ga direct aan de slag. Victa wil herkend worden als de beste Alteryx partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten. Bij ons voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier. Download nu hier
Monitor
Controleer veilig de gezondheid, prestaties en beschikbaarheid van uw voorspellende modellen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal profiteert van uw analytische innovaties. Krijg inzicht in het resourcegebruik van uw model, reactietijden, aanvraaggeschiedenis en prestatiegeschiedenis met behulp van real-time dashboards en ingebouwde Visualytics.

Bewaak systeembronnen nauwkeurig, inclusief CPU-, geheugen- en schijfgebruik voor alle gerelateerde servers - vanuit één gecentraliseerde weergave.
 Drag-and-drop visuele workflow, geen scripting benodigd. Importeren, opschonen, samenvoegen en verrijken van data. Overzichtelijke workflow van het hele data proces met mogelijkheid tussentijdse resultaten te bekijken
Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen (Excel, database, datawarehouse, social media apps, cloud data en Big Data platformen zoals Hadoop).
Verrijk gegevens met spatial analytics (ruimtelijke analyses). Plot uw data op googlemaps, bereken afstanden tussen locaties etc.
Verrijk gegevens met predictive analytics (voorspellende analyse) met kant-en-klaar te gebruiken op “R” gebaseerde algoritmes om voorspellingen te kunnen doen.
Geautomatiseerd exporteren van geprepareerde datasets (workflow) naar elk gewenst formaat of database. Naadloze integratie met andere BI tools (Qlik, Tableau, Power BI etc) zodat direct geavanceerde visualisaties gemaakt kunnen worden.
Wat maakt Alteryx anders?
Oplossingen die analisten in staat stellen om data te blenden, analyses te bouwen, en inzichten delen!
Herhaalbare workflow
Herhaalbare workflow
Automatiseer tijdrovende, handmatige gegevenstaken en pas analytische vragen eenvoudig aan
Gratis Code en codevriendelijk
Gratis Code en codevriendelijk
Drag + drop-tools in een intuïtieve gebruikersinterface om gegevens voor te bereiden, samen te voegen en te analyseren
Volume + verscheidenheid aan gegevens
Volume + verscheidenheid aan gegevens
Verwerk gegevens van spreadsheets, data warehouses, cloud-applicaties en meer
Slechts Uren, geen weken
Slechts Uren, geen weken
Krijg de antwoorden die u zelf nodig hebt
Geavanceerde Analytics
Geavanceerde Analytics
Voer voorspellende, statistische en ruimtelijke analyses uit in dezelfde workflow
Analytics op schaal
Analytics op schaal
Analyse aanpassen, plannen en publiceren voor eenvoudige consumptie
Alteryx platform
Voor veel analisten in functionele afdelingen zoals marketing, sales, finance of customer insights is het process van
data voorbereiding en het maken van business intelligence apps een langzaam en pijnlijk proces.

Alteryx workflow
Alteryx stelt data-analisten in staat data-voorbereiding, gegevensmenging en analyse te combineren - voorspellend, statistisch en ruimtelijk - met dezelfde intuïtieve gebruikersinterface, zonder codering.

Alteryx workflow

stel uw vraag over alteryx

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
zij gebruiken alteryx
Meer dan 700 klanten en 200.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op Alteryx!

Alteryx Verizon
Verizon
Verizon Communications is een van de grootste Amerikaanse telecommunicatie concerns.
Alteryx Unilever
Unilever
Unilever is een multinationale onderneming op het gebied van voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen.
Alteryx Levi’s
Levi’s
Levi's is een Amerikaans kledingbedrijf dat het meest bekend is als de producent van het Levi's-merk van jeansbroeken
Alteryx Audi
Audi
Audi is een producent van luxe personenwagens en werkt binnen de Volkswagen Groep intensief samen met Lamborghini en Ducati.
Alteryx Dell
Dell
Dell Inc. is een Amerikaanse computerfabrikant, gevestigd te Round Rock, Texas. Dell en EMC werden vervolgens beide dochterondernemingen van Dell Technologies.
Alteryx Vodafone
Vodafone
Vodafone Group is de naam van het moederbedrijf van een aantal dochter ondernemingen die actief zijn in mobiele telefonie

The Alteryx Platform

Watch Demo (2 minutes)
Alteryx video

Alteryx Product overview

Watch Demo (5 minutes)
Alteryx video
prijzen alteryx
Alteryx biedt u de mogelijkheid om werkschema's in te plannen die op bepaalde tijden, dagelijks, wekelijks, maandelijks etc. of volgens een aangepast schema kunnen worden uitgevoerd. Designer w / Desktop Automation wordt niet ondersteund op ServerOS en werkt alleen vanaf een desktopcomputer. De beperking is dat de machine moet worden ingeschakeld en worden uitgevoerd om de werkstromen uit te voeren. Alteryx Designer kan alleen op een server worden geïnstalleerd zonder scheduler. Alteryx Server biedt u de mogelijkheid om geplande workflows met één klik naar de server te duwen en de uitvoering van de workflow op de geplande tijdstippen onafhankelijk van de desktopcomputer op de server zelf af te handelen. U hebt ook de mogelijkheid om uw workflows te publiceren als apps in een privé gehoste galerij voor iedereen in het bedrijf om deze te openen en op aanvraag uit te voeren zonder dat u een Designer-licentie nodig hebt.

Alteryx Designer
Create Analytics
€ 5.195Per user / per year
Agnostic Data Access
Data Prep and Blending
Predictive and Prescriptive Analytics
Report and Share Insights in any Format
Alteryx Server
Analytics at Scale
€ 58.000per year *
Enterprise Scalability
Sharing and Collaboration
Analytic Governance
*Base price for single server with 4-cores
Alteryx Server Connect
Share Analytics
€ 39.000per year *
Sharing and Collaboration
Data Asset Discovery & Cataloging
Metadata Management
“Google-like” Data Search
Location Insights Dataset
Create Analytics
€ 11.700Per user / per year
TomTom, DigitalGlobe Data Packages, and more
Analytics-ready data, boundaries, and maps
Global data packages available
Business Insights Dataset
Analytics at Scale
€ 33.800Per user / per year
Demographic, Spatial and Segmentation
Sharing and Collaboration
Firmographic Data Packages
Desktop Scheduling
Share Analytics
€ 6.500Per user / per year
Schedule and Automate Analytic Workflows
Set and control scheduling from desktop
Automate operational reports
Bovenstaande prijzen zijn in EUR voor Alteryx-producten. De gepubliceerde prijzen hierboven zijn voor een abonnementsperiode van 1 jaar. Meerjarige prijsopties zijn beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie. Prijzen zijn exclusief toepasselijke omzetbelasting en / of btw. Als u een licentie wilt kopen voor gebruik door klanten van een inkooporganisatie, OEM of service-oplossing of voor meer informatie, neemt u contact op met ons verkoopteam. Eén licentie voor Alteryx Designer with Spatial omvat een keuze aan geografische gegevens voor een van de volgende gebieden: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk / Ierland, Europa, Australië / Nieuw-Zeeland of Brazilië. Alteryx Designer kan op desktop-client en -server worden geïnstalleerd. Alteryx Designer met Desktop Automation kan alleen op een desktop-OS worden geïnstalleerd en werkt niet op server-OS. Automatische en geschaalde planning op de server wordt gedaan met Alteryx Server.
Onderwerpen
Alterxy Designer Alterxy Designer
Alterxy Server Alterxy Server
Alteryx Server Connect Alteryx Server Connect
Alteryx Consultancy Alteryx Consultancy
Alteryx Prijzen Alteryx Prijzen
Contact
Victa
Demmersweg 10
7556 BN Hengelo
Nederland
T +31 (0)74 – 2915208
( ma t/m vr: 08:30 / 17:30 )
info@victa.nl
Support
Tel: +31 (0)74 – 2915208 Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900 Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902 Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Finance: +31 (0)74- 3031901 Finance: +31 (0)74- 3031901
alteryx in de praktijk
Alteryx biedt de mogelijkheid om eenvoudig data uit verschillende bronsystemen in één intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden.
download brochure