Alteryx Designer


Voor veel analisten in functionele afdelingen zoals marketing, sales, finance of customer insights is het process van data voorbereiding en het maken van business intelligence apps een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist namelijk vaak diverse tools en diverse mensen om data te verzamelen uit verschillende bronnen, om vervolgens daarna nog meer software te gebruiken voor het publiceren van deze analyses.

Met Alteryx Designer is dit verleden tijd door gebruik te maken van een intuïtieve workflow voor data blending en advanced analytics wat resulteert in betere en completere inzichten die gemaakt kunnen worden in enkele uren en niet in weken zoals de traditionele wijze heeft bewezen!

Met Alteryx Designer worden data- en business analisten in staat gesteld meerdere databronnen te combineren, , data te verrijken (predictive analytics, spatial analytics) en direct te exporteren naar diverse visualisatie tools (Qlik, Tableau, Power BI etc)
 Benader alle relevante data
Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen (lokale bestanden, databases, datawarehouses, social media apps, cloud data en Big Data platformen). Ontsluit alles met Alteryx Designer!
Prepare, cleanse, en blend data
Creëer de ultieme dataset voor analysedoeleinden of visualisaties. Voeg business rules toe waardoor de kwaliteit van de dataset gewaarborgd is (kwaliteit-, integratie- en transformatie rules).
Verrijk uw data met geografische analyse
Blend uw data eenvoudig met geografische data waardoor onder andere demografische analyses mogelijk worden gemaakt.
Verrijk uw data met voorspellende analyse
Breid uw data eenvoudig uit met Predictive Analytics. Alteryx levert out-of-the-box R functionaliteit, maar dan zonder de complexiteit.
Download de Alteryx Designer brochure
Download de Alteryx Designer brochure
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Alteryx Designer? Download nu de gratis brochure en ga direct aan de slag. Victa wil herkend worden als de beste Alteryx partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten. Bij ons voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier. Download nu hier

Deel inzichten met Alteryx!


Veel analisten gebruiken hun kostbare tijd om toegang te krijgen tot de juiste data of wijken uit naar Excel. Maar als eenmaal de analyse gemaakt is kost het aantoonbaar meer tijd en moeite om inzichten te creëren die geschikt zijn voor business users en besluitvormers. Alteryx vereenvoudigt dit proces door de integratie van reporting en het delen van analytics middels een intuïtieve workflow voor data blending en advanced analytics.

Naast output naar vrijwel elke gangbare database, worden ook diverse bestandsformaten ondersteund. Sla uw dataset bijvoorbeeld op als XLS, ESRI, XML, PDF, QVX en TWB bestand. Eenvoudig rapporten creëren welke on-demand of middels een vooraf ingestelde schedule worden verstuurd.

Enorme reductie in tijd voor het samenstellen van de juiste dataset. Hierdoor wordt Self-Service Business Intelligence daadwerkelijk realiteit. Vergroot de waarde van Alteryx door gebruik te maken van Alteryx Server om datastromen volledig geautomatiseerd te laten verlopen. Maak gebruik van vooraf gedefinieerde analytics vanuit het Alteryx Analytics Gallery portaal.
 Schaal Big Data met revolutionaire predictive Analytics
In Alteryx zijn meer dan 30 drag-and-drop predictive tools beschikbaar: allemaal gebaseerd op de R technologie en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Geen Black box analytics!
 Benader alle relevante data
Pas R-technologie toe op alle data die benodigd is voor de gevraagde analyse op zowel je desktop, een server omgeving in Teradata of zelfs Hadoop
Creëer maatwerk voor predictive analytics of importeer datasets
Direct R codering kan worden geïntegreerd in een Alteryx workflow en worden gedeeld met andere analisten
Alteryx Designer screenshots
Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208

 Drag-and-drop visuele workflow, geen scripting benodigd. Importeren, opschonen, samenvoegen en verrijken van data. Overzichtelijke workflow van het hele data proces met mogelijkheid tussentijdse resultaten te bekijken
Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen (Excel, database, datawarehouse, social media apps, cloud data en Big Data platformen zoals Hadoop).
Verrijk gegevens met spatial analytics (ruimtelijke analyses). Plot uw data op googlemaps, bereken afstanden tussen locaties etc.
Verrijk gegevens met predictive analytics (voorspellende analyse) met kant-en-klaar te gebruiken op “R” gebaseerde algoritmes om voorspellingen te kunnen doen.
Geautomatiseerd exporteren van geprepareerde datasets (workflow) naar elk gewenst formaat of database. Naadloze integratie met andere BI tools (Qlik, Tableau, Power BI etc) zodat direct geavanceerde visualisaties gemaakt kunnen worden.
Wat maakt Alteryx anders?
Oplossingen die analisten in staat stellen om data te blenden, analyses te bouwen, en inzichten delen!
Herhaalbare workflow
Herhaalbare workflow
Automatiseer tijdrovende, handmatige gegevenstaken en pas analytische vragen eenvoudig aan
Gratis Code en codevriendelijk
Gratis Code en codevriendelijk
Drag + drop-tools in een intuïtieve gebruikersinterface om gegevens voor te bereiden, samen te voegen en te analyseren
Volume + verscheidenheid aan gegevens
Volume + verscheidenheid aan gegevens
Verwerk gegevens van spreadsheets, data warehouses, cloud-applicaties en meer
Slechts Uren, geen weken
Slechts Uren, geen weken
Krijg de antwoorden die u zelf nodig hebt
Geavanceerde Analytics
Geavanceerde Analytics
Voer voorspellende, statistische en ruimtelijke analyses uit in dezelfde workflow
Analytics op schaal
Analytics op schaal
Analyse aanpassen, plannen en publiceren voor eenvoudige consumptie
Alteryx platform
Voor veel analisten in functionele afdelingen zoals marketing, sales, finance of customer insights is het process van
data voorbereiding en het maken van business intelligence apps een langzaam en pijnlijk proces.

Alteryx workflow
Alteryx stelt data-analisten in staat data-voorbereiding, gegevensmenging en analyse te combineren - voorspellend, statistisch en ruimtelijk - met dezelfde intuïtieve gebruikersinterface, zonder codering.

Alteryx workflow

stel uw vraag over alteryx

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
zij gebruiken alteryx
Meer dan 700 klanten en 200.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op Alteryx!

Alteryx Verizon
Verizon
Verizon Communications is een van de grootste Amerikaanse telecommunicatie concerns.
Alteryx Unilever
Unilever
Unilever is een multinationale onderneming op het gebied van voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen.
Alteryx Levi’s
Levi’s
Levi's is een Amerikaans kledingbedrijf dat het meest bekend is als de producent van het Levi's-merk van jeansbroeken
Alteryx Audi
Audi
Audi is een producent van luxe personenwagens en werkt binnen de Volkswagen Groep intensief samen met Lamborghini en Ducati.
Alteryx Dell
Dell
Dell Inc. is een Amerikaanse computerfabrikant, gevestigd te Round Rock, Texas. Dell en EMC werden vervolgens beide dochterondernemingen van Dell Technologies.
Alteryx Vodafone
Vodafone
Vodafone Group is de naam van het moederbedrijf van een aantal dochter ondernemingen die actief zijn in mobiele telefonie

The Alteryx Platform

Watch Demo (2 minutes)
Alteryx video

Alteryx Product overview

Watch Demo (5 minutes)
Alteryx video
prijzen alteryx
Alteryx biedt u de mogelijkheid om werkschema's in te plannen die op bepaalde tijden, dagelijks, wekelijks, maandelijks etc. of volgens een aangepast schema kunnen worden uitgevoerd. Designer w / Desktop Automation wordt niet ondersteund op ServerOS en werkt alleen vanaf een desktopcomputer. De beperking is dat de machine moet worden ingeschakeld en worden uitgevoerd om de werkstromen uit te voeren. Alteryx Designer kan alleen op een server worden geïnstalleerd zonder scheduler. Alteryx Server biedt u de mogelijkheid om geplande workflows met één klik naar de server te duwen en de uitvoering van de workflow op de geplande tijdstippen onafhankelijk van de desktopcomputer op de server zelf af te handelen. U hebt ook de mogelijkheid om uw workflows te publiceren als apps in een privé gehoste galerij voor iedereen in het bedrijf om deze te openen en op aanvraag uit te voeren zonder dat u een Designer-licentie nodig hebt.

Alteryx Designer
Create Analytics
€ 5.195Per user / per year
Agnostic Data Access
Data Prep and Blending
Predictive and Prescriptive Analytics
Report and Share Insights in any Format
Alteryx Server
Analytics at Scale
€ 58.000per year *
Enterprise Scalability
Sharing and Collaboration
Analytic Governance
*Base price for single server with 4-cores
Alteryx Server Connect
Share Analytics
€ 39.000per year *
Sharing and Collaboration
Data Asset Discovery & Cataloging
Metadata Management
“Google-like” Data Search
Location Insights Dataset
Create Analytics
€ 11.700Per user / per year
TomTom, DigitalGlobe Data Packages, and more
Analytics-ready data, boundaries, and maps
Global data packages available
Business Insights Dataset
Analytics at Scale
€ 33.800Per user / per year
Demographic, Spatial and Segmentation
Sharing and Collaboration
Firmographic Data Packages
Desktop Scheduling
Share Analytics
€ 6.500Per user / per year
Schedule and Automate Analytic Workflows
Set and control scheduling from desktop
Automate operational reports
Bovenstaande prijzen zijn in EUR voor Alteryx-producten. De gepubliceerde prijzen hierboven zijn voor een abonnementsperiode van 1 jaar. Meerjarige prijsopties zijn beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie. Prijzen zijn exclusief toepasselijke omzetbelasting en / of btw. Als u een licentie wilt kopen voor gebruik door klanten van een inkooporganisatie, OEM of service-oplossing of voor meer informatie, neemt u contact op met ons verkoopteam. Eén licentie voor Alteryx Designer with Spatial omvat een keuze aan geografische gegevens voor een van de volgende gebieden: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk / Ierland, Europa, Australië / Nieuw-Zeeland of Brazilië. Alteryx Designer kan op desktop-client en -server worden geïnstalleerd. Alteryx Designer met Desktop Automation kan alleen op een desktop-OS worden geïnstalleerd en werkt niet op server-OS. Automatische en geschaalde planning op de server wordt gedaan met Alteryx Server.
Onderwerpen
Alterxy Designer Alterxy Designer
Alterxy Server Alterxy Server
Alteryx Server Connect Alteryx Server Connect
Alteryx Consultancy Alteryx Consultancy
Alteryx Prijzen Alteryx Prijzen
Contact
Victa
Demmersweg 10
7556 BN Hengelo
Nederland
T +31 (0)74 – 2915208
( ma t/m vr: 08:30 / 17:30 )
info@victa.nl
Support
Tel: +31 (0)74 – 2915208 Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900 Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902 Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Finance: +31 (0)74- 3031901 Finance: +31 (0)74- 3031901
alteryx in de praktijk
Alteryx biedt de mogelijkheid om eenvoudig data uit verschillende bronsystemen in één intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden.
download brochure