Open het menu
sluit het menu

Data Science

Wat is een Data Action Plan?
Met de Victa Data Science Maturity Curve kun je visueel in kaart brengen waar je onderneming staat en waar je deze precies wilt hebben. Gewapend met die informatie kunnen onze consultants een Data Action Plan opstellen. Beginnend met een diepgaande analyse van uw bedrijf, worden de juiste tools voor uw onderneming toepast en intelligente apps of rapporten uitgevoerd en wordt er bepaald of er predictieve waarde in je data schuilt. Neem contact met ons op voor het maken van een Data Action Plan !
Onze beste producten in hun klasse
Data science is een vakgebied dat gericht is op het verkrijgen van inzichten uit data. Data scientists gebruiken programmeervaardigheden, statistische kennis, en sector- en organisatiekennis om verbanden te leggen en waardevolle inzichten te destilleren. Data science kent toepassingen in alle sectoren en organisaties waar aanzienlijke hoeveelheden data aanwezig zijn. Omdat dit tegenwoordig in ongeveer iedere organisatie zo is, is data science voor iedereen relevant en toepasbaar. Voor Data science zijn er vele oplossingen beschikbaar en Victa heeft in de loop der jaren een selectie gemaakt van oplossingen die goed werken en goed inzetbaar zijn. Hieronder staat onze portfolio van data science producten en oplossingen :
Python Python
R R
Data RobotData Robot
Alteryx Alteryx
Tangent Tangent
Data Science downloaden

Data Science

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Data Science? In ons E-book, Predictive Analytics voor Dummies, leest u daar meer over. Download het E-book gratis.
Data Science whitepaper downloaden
Data Science
Je kunt het gratis Data Science PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Data Science