Open het menu
sluit het menu


Gartner Quadrant 2019

Voor het negende jaar op rij behoort Qlik tot de toonaangevende oplossingen op het gebied van Business Intelligence – volgens het Gartner Magic Quadrant voor BI en Analytics Platforms.

Lees verder

Qlik Data Catalyst voor snel en makkelijk analyseren

Qlik Data Catalyst is een moderne oplossing voor enterprise datamanagement die de manier vereenvoudigt en versnelt waarop u uw betrouwbare gegevens catalogiseert, beheert, voorbereid en aflevert voor zakelijke gebruikers in uw onderneming. Het is in principe een veilige opslagplaats voor alle gegevens die uw bedrijf heeft. Data Catalyst ondersteunt de end-to-end datamanagementstrategie van uw organisatie. Op die manier worden ruwe data klaargestoomd tot informatiebronnen die regelbaar en klaar-voor-de-analyse zijn, waar u met Qlik Sense, QlikView of elke andere analyse oplossing gebruikt van kunt maken. De combinatie van Qlik’s associatiever technologie, multi-cloud functionaliteit en augmented analytics maken de mogelijkheden om alles uit uw data te halen nog groter.

Lees verder

Gratis workshop Discovery Hub TimeXtender

Onze business partner TimeXtender verzorgt bij Victa locatie Hengelo de gratis workshop waar zij een introductie geven op het werken met Discovery Hub®. Waar ligt de kracht van dit krachtige warehouse management platform en welke voordelen kan het hebben voor uw organisatie? In een hands-on setting geven zij antwoord op al uw vragen!

Lees verder

Opleiding Master in BI? Schrijf je nu in

Deze opleiding is bestemd voor professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van business en IT en in hun (toekomstige) functie betrokken zijn bij BI-projecten of BI-management. Zo zal de opleiding vooral geschikt zijn voor (BI/IT) managers en adviseurs die te maken hebben met het neerzetten en verdere uitrol van BI in de organisatie en meer handvatten willen hebben op tactisch en strategisch gebied. De opleiding biedt ook waardevolle kennis voor business analisten, BI en data consultants en architecten.

Lees verder
Victa Qlik logo

QlikView Release November 2018

Met spanning is uitgekeken naar de november release van QlikView. Deze versie bevat verbeteringen ten aanzien van visualisaties, wereldwijde ondersteuning en prestaties.

Lees verder

Victa @ Big Data World 2018 in Frankfurt

Onze nieuwe bedrijfsleider Ryan ter Bals zal hier met zijn team aanwezig zijn om Victa GmbH voor de Duitse markt te vertegenwoordigen. De beurs is een mooie kans om als Victa zijnde ook in Duitsland nieuwe klanten te winnen.

Lees verder

Waarom Qlik? – BARC Survey 2018

Het BI-onderzoek 2018 is gebaseerd op bevindingen van ’s werelds grootste en meest uitgebreide overzicht van eindgebruikers van business intelligence, uitgevoerd van maart tot juni 2018. In totaal zijn 36 BI oplossingen onder de loep genomen en in detail geanalyseerd

Lees verder

The Cognitive Engine

This week’s Design Blog introduces you to the Qlik Cognitive Engine. You may have heard about our new Cognitive Engine when it made its first appearance in the Qlik Sense April 2018 release.

Lees verder
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
Copyright @ Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Populaire zoektermen: Qlik Sense downloaden, Power BI, Big Data
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa google maps Victa mail