Open het menu
sluit het menu


Victa Qlik logo

QlikView Release November 2018

Met spanning is uitgekeken naar de november release van QlikView. Deze versie bevat verbeteringen ten aanzien van visualisaties, wereldwijde ondersteuning en prestaties.

Lees verder

Victa @ Big Data World 2018 in Frankfurt

Onze nieuwe bedrijfsleider Ryan ter Bals zal hier met zijn team aanwezig zijn om Victa GmbH voor de Duitse markt te vertegenwoordigen. De beurs is een mooie kans om als Victa zijnde ook in Duitsland nieuwe klanten te winnen.

Lees verder

Waarom Qlik? – BARC Survey 2018

Het BI-onderzoek 2018 is gebaseerd op bevindingen van ’s werelds grootste en meest uitgebreide overzicht van eindgebruikers van business intelligence, uitgevoerd van maart tot juni 2018. In totaal zijn 36 BI oplossingen onder de loep genomen en in detail geanalyseerd

Lees verder

The Cognitive Engine

This week’s Design Blog introduces you to the Qlik Cognitive Engine. You may have heard about our new Cognitive Engine when it made its first appearance in the Qlik Sense April 2018 release.

Lees verder

Dashboard as a Service voor specifieke applicaties

Er zit een schat aan data in applicaties die uw organisatie gebruikt. Salesforce, Exact Online, Twinfield en TOPdesk zijn voorbeelden van applicaties die veel door organisaties worden gebruikt. Victa geeft u toegang om inzichten uit uw data te halen met geavanceerde data-analyse tools van Qlik zonder dat u deze hoeft aan te schaffen en in te richten.

Lees verder

BI as a Service is een nieuw concept

Vanaf het begin staat Victa naast u als BI Partner waarbij het helemaal draait om de adoptie van BI binnen uw organisatie. Middels het BI-a-a-S concept kan uw organisatie optimaal gebruik maken van moderne, state of the art, BI tooling (Qlik) zonder de noodzaak van het aanschaffen van software, hardware of in dienst nemen van kwalitatief hoogwaardig personeel

Lees verder

Schrijf je in! Cursus Qlik Sense OEM bootcamp

Deze cursus biedt (OEM) partners een stevige basis voor Qlik Sense. Tijdens deze driedaagse bootcamp leert u ontwerpen, hoe u inzichten kunt delen met de Guided-story-telling, hoe u QVD files kunt gebruiken en nog veel meer. We behandelen verschillende tools, technieken, oefeningen en informatie uit meerdere bronnen. Ook krijgt u inzicht in informatie en vaardigheden die nodig zijn om Qlik Sense Platform te onderhouden, configureren en beheren

Lees verder

Alure Analytics is nieuwe module op basis van Qlik

Als u regelmatig grafieken en tabellen in Excel maakt om informatie op een mooie manier af te beelden heeft u zeker al veel tijd hier in gestoken. Om tijd te besparen heeft Wolters Kluwer de module Analytics gebouwd. Hiermee kunt u de situatie eenvoudig en snel analyseren op basis van data uit Alure. Alure is namelijk een business intelligence dashboard dat gestandaardiseerde rapporten weer geeft in grafieken en tabellen. Ook kunt u nieuwe inzichten creëren in productie, marketing, p&o en finance. Omdat de module snel en eenvoudig werkt laat deze betere verbanden zien dan Excel.

Lees verder
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
Copyright @ Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Populaire zoektermen: Qlik Sense downloaden
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa google maps Victa mail