Nieuws - Victa Qlik Solutions

Qlik nieuws

Qlik Sense App voor IOS

Qlik Sense app voor iOS

Ervaar de mogelijkheden van Qlik Sense op uw iPhone of iPad, download de Qlik Sense app voor iOs.

Met de laatste update van Februari 2018 kan Qlik Sense nu ook gebruikt worden op de iPhone. In een eerdere update in September 2017 was de app voor de iPad al beschikbaar gekomen.  En het mooie is dat de app zowel online als offline gebruikt kan worden!

Qlik Sense app voor iOS

14 februari 2018 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Workshop Qlik Sense Mashups

Workshop Qlik Sense Webintegratie

Creëer fantastische presentaties op webpagina’s of applicaties met Qlik Sense Webintegratie. Tijdens onze workshop leert u alles over de mogelijkheden om Qlik Sense in te zetten middels Mashups! De workshop is van 1300 uur tot 1600 uur in Hengelo. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Embedded Analytics? Meld u dan nu aan!

Meld u nu aan

Herinner mij later

  • Verzend een e-mail met meer informatie en herinner mij aan deze workshop

2 november 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Nieuwe Release – Qlik Sense September 2017

What’s New @ Qlik®

Qlik heeft aangegeven 5 keer per jaar nieuwe software te releasen. Dit staat gelijk aan een nieuwe release elke 10 weken. Sinds vorige week is de Qlik Sense September 2017 release beschikbaar. U kunt Qlik Sense September 2017 downloaden via onze download pagina.

De nieuwe functionaliteiten worden samengevat in onderstaande video:

Klik hier voor de release-notes van de Qlik Sense September 2017 editie.

25 september 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017

Op 26 september a.s. wordt u als accountant bijgepraat tijdens de AV-dag, uw jaarlijkse accountancy update over trends, vaktechniek, fiscaliteit, ICT en kantoormanagement. Geen oorverdovende verkenningen, maar gewoon een praktisch beeld van wat er is en wat er aankomt. Geen Star Trek of science fiction, maar uw vak nu en over drie jaar.

13 september 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Victa beeldmerk

Qlik Sense Enterprise subscription pricing

As from 18th July 2017 Qlik introduces a new Subscription Based License model for Qlik Sense. To better meet customer needs by offering flexible terms and volume-based pricing, Qlik is making subscription license versions of Qlik Sense® Enterprise and Qlik Sense® Enterprise Test and Development Sites available. It is important to know that this will be added to the Perpetual License model. This great news was already announced at the Qonnections ’17 in Orlando USA but it’s now official !

1 augustus 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Qlik Sense Logo

What’s New in Qlik Sense – June 2017

Een nieuwe versie van Qlik Sense staat op het punt om te worden gereleased, in deze ‘June’ release worden een aantal toonaangevende nieuwe features aan de software toegevoegd

12 juni 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Victa beeldmerk

Geef uw DATA een stem!

Qlik Sense Tour 2017

VICTA BI Solutions is dit jaar als Qlik Elite Solution Provider sponsor van de Qlik Sense Tour. Dit jaarlijks terugkerende event wordt gehouden op 22 juni in Naarden. Tijdens dit even wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in Business Intelligence.

7 juni 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Victa beeldmerk

“Stap als accountant met je klant de wereld in van Virtual Reality en Business Intelligence”

Virtual Reality voor Accountants. Het lijkt allemaal heel ver weg, maar niets is minder waar. Een VR-oplossing is de toekomst in Business Intelligence. Hiermee kunnen accountants hun klanten op een aantrekkelijke manier inzicht geven in cijfers en toekomstscenario’s. Geen mega grote excel bestanden, maar inzicht krijgen via een visuele en interactieve omgeving. Het lijkt alleen maar leuk maar de ervaring leert dat mensen de informatie op deze aantrekkelijke manier beter begrijpen en opnemen.

6 juni 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

TimeXtender’s Discovery Hub® nu beschikbaar in the Cloud

Het was al mogelijk om TimeXtender TX DWA op een virtuele machine in de cloud te installeren. Nu is het ook mogelijk om Cloud SQL-databases te gebruiken als basis voor de Discovery Hub in de Cloud. Dit heeft veel voordelen voor wat betreft toegankelijkheid, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid. Samen met de on-premise datasources kunnen we dus nu ook een Hybrid Cloud Discovery Hub realiseren.

26 mei 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Accountancy EXPO 2017

Op 20 juni vormt De Loods in Nijkerk weer het decor van de Accountancy Expo, hét innovatie event voor accountants. Victa staat met zijn innovatieve Qlik oplossingen dit jaar als exposant op de Expo en willen u graag uitnodigingen om hierbij aanwezig zijn. Onze collega Anne Mechteld ontvangt u graag in onze stand op nummer 34.

4 mei 2017 | FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin