Open het menu
sluit het menu

Data Hosting

Cloud mogelijkheden
Om de beste mogelijke productbeleving te kunnen bieden zijn er verschillende diensten die Victa kan aanbieden voor het hosten, beheren, onderhouden en support leveren van hosted omgevingen. Deze diensten kunnen worden afgenomen onafhankelijk van waar de omgeving is gehost.
Voor het hosten hebben we verschillende mogelijkheden en bieden we oplossingen aan in:
  • Public cloud (Azure, AWS)
  • Private cloud (datacenters van o.a. i3D.net, Previder)
Support Plan
Wanneer de hosting al gefaciliteerd is kunnen we met een Support Plan ondersteuning bieden. Zo zorgen wij dat je omgeving up to date blijft, toegang goed geregeld is en dat gebruikers veilig en snel toegang hebben tot de bedrijf kritische business intelligence toepassingen.
Cloud hosting diensten:
Azure Cloud Hosting
Qlik Cloud Hosting nu ook beschikbaar voor Microsoft Azure!
Victa biedt haar klanten de mogelijkheid om Qlik applicaties op het Microsoft Azure platform uit te rollen. Met de Qlik Azure Cloud Hosting van Victa hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de werking van uw Qlik applicaties. Victa draagt zorg voor het beheren, onderhouden, updaten, back-uppen en support leveren op uw Qlik Sense omgeving en applicaties.

Victa biedt de mogelijkheid om uw gehele Qlik Sense Enterprise, QlikView of Qlik Analytics Platform omgeving in de Azure Cloud te hosten. U betaalt een vast bedrag per maand en hoeft geen eigen hardware aan te schaffen. Victa beheert en onderhoudt de omgeving voor u en wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht bij onze support afdeling.
Hiervoor gebruiken we
Azure Azure
AWS AWS
i3D.neti3D.net
Previder Previder
Data Hosting downloaden

Data Hosting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Data Hosting? Download nu de gratis Data Hosting whitepaper en ga direct aan de slag.
Data Hosting whitepaper downloaden
Data Hosting
Je kunt het gratis Data Hosting PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Data Hosting