Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Open het menu
sluit het menu
Aanmelden gratis webinars
Selecteer hieronder de gewenste webinar. Verderop deze pagina vind je meer informatie over de desbetreffende webinars.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Leonie van der Sleen
Sascha Olde Klieverik
Demo Snowflake
14:00 - 15:00
60 minuten
Snowflake is.. Jouw all-in-one oplossing voor data warehousing, data lakes, data engineering, data science, data applicaties en het consumeren en delen van data!

Zelf ervaren hoe het werkt? Meld je dan aan voor de demo. Samen met Leonie van der Sleen (Sales Engineer @Snowflake) laten we jou in ongeveer één uur zien welke mogelijkheden Snowflake jullie als organisatie kan bieden!
Peter Ran
Vizlib Sprintsessie
11:00 - 11:45 uur
45 minuten
Ben jij benieuwd of Vizlib een toegevoegde waarde heeft op jouw data visualisaties in Qlik Sense? Dan mag je deze Sprintsessie niet missen! In een webinar van 45 minuten behandelen we de belangrijkste en meest waardevolle oplossingen van Vizlib en laten we zien hoe je met Vizlib meer waardevolle inzichten haalt uit je Qlik Sense dashboards. Aan nieuwe Vizlib klanten mogen wij een 10% kennismaking korting aanbieden op hun licentie.
Jeffrey Harkema
Workshop Power BI
(LET OP! EENMALIG OP 14 APRIL VAN 10:00-12:00 uur) .. Normale start om 13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Wilt u meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag? Meld u dan nu aan voor de gratis Power BI workshop en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Power BI te bieden heeft.
Jeffrey Harkema
Power BI voor Exact Online Webinar
15:00 - 15:45 uur
45 minuten
Werkt jouw organisatie met Exact Online en ben jij het ook beu om handmatige Excel rapportages te maken? Dan is het nieuwe Power BI Dashboard van Victa voor Exact Online de oplossing! Het Dashboard geeft de data van je organisatie grafisch weer. Gave nieuwe visuals die in één oogopslag inzicht geven in de financiële situatie van je organisatie. Hierdoor kan je organisatie op ieder moment van de dag meer grip krijgen op het reilen en zeilen van de organisatie. In het dashboard zitten onder andere een verlies & winst overzicht, balans, groetboekkaart, omzet analyze etc. In het dashboard kan je dan ook alle dwars doorsnedes maken op basis van deze data. Filter bijvoorbeeld op soort artikelgroep, artikel, order nummer of klant. Ga op een interactieve manier door je dashboard heen en krijg direct antwoord op je vraag of krijg nieuwe inzichten.
Peter Ran
Qlik Sense Workshop
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is sinds de introductie van Qlik Sense nog nooit zo makkelijk geweest. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de gratis Qlik Sense Workshop en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.
Peter Ran
Qlik Sense Saas – Sprintsessie
15:00 uur
30 minuten
Qlik Sense SaaS biedt een volledig data-analyse cloud platform met een unieke associatieve engine en augmented intelligence. Hiermee is Qlik Sense SaaS de sleutel die ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie echt in staat is om betere beslissingen te kunnen maken op basis van data. In deze sprintsessie praten we je in een half uur bij over de ongekende mogelijkheden van QlikSense SaaS en laten we je de meerwaarde van deze SaaS oplossing zien.
Jeffrey Harkema
Verschillen tussen Power BI en Qlik
10:00 uur
60 minuten
Ongeveer dagelijks krijgen we de vraag wat de verschillen zijn tussen PowerBI en Qlik Sense. Is de ene oplossing beter dan de andere? Tijdens deze webinar zullen we de belangrijkste kernkwaliteiten en aandachtspunten voor zowel Qlik Sense als PowerBI met je doornemen en je voorzien van de juiste informatie, zodat je voor jezelf hier de juiste antwoorden op kunt formuleren.