Open het menu
sluit het menu
Aanmelden gratis webinars
Selecteer hieronder de gewenste webinar. Verderop deze pagina vind je meer informatie over de desbetreffende webinars.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Jeffrey Harkema
Workshop Power BI
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Wil je meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor jou en je organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag? Meld je dan nu aan voor de gratis Power BI workshop en overtuig jezelf van de vele mogelijkheden die Power BI te bieden heeft.
Dion
Qlik Cloud Analytics Workshop
13:00 - 16:00
3 uur
Maak kennis met Qlik Cloud tijdens onze online workshop. Hier ontdek je alles mogelijkheden die het Qlik Cloud platform te bieden heeft. Met behulp van verschillende visualisaties, zoals grafieken, tabellen en kaarten (GEO) leer je de beginselen van het bouwen van een dashboard. Daarnaast kijken we ook naar de overige functionaliteiten waardoor je de data voor je kan laten werken, zoals alerts en notificaties. 
Jeffrey Harkema
TimeXtender Workshop
12:30 - 16:30 uur
4 uur
Tijdens deze workshop staat het compleet vernieuwde TimeXtender platform op de agenda! TimeXtender biedt met het vernieuwde data platform een A tot Z oplossing voor organisaties die het maximale uit hun data willen halen. Onderdelen die het TimeXtender data estate platform uniek maken en aan bod komen zijn: Drag-and-drop interface - 250 ingebouwde data connectoren - Automatisch incrementeel laden van data - Eenvoudig bijhouden van historie (slowly changing dimensions) -Automatisch genereren van code & project documentatie - Data Lineage, Impact analysis & data quality alters - Eenvoudig opzetten van data pipelines. Gedurende de workshop demonstreren en testen we in een interactieve sessie de volledige kracht van het platform. Onder begeleiding van een ervaren TimeXtender consultant ga jij als deelnemer data ontsluiten, prepareren, transformeren en visualiseren... en dat alles in slechts één middag!