Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Open het menu
sluit het menu
Aanmelden gratis webinars
Selecteer hieronder de gewenste webinar. Verderop deze pagina vind je meer informatie over de desbetreffende webinars.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Sascha Olde Klieverik
AFAS voor Power BI Webinar
14:00 - 14:45 uur
45 minuten
Biedt de standaard AFAS financiële software te weinig inzichten in je financiële cijfers? Met het Victa AFAS-dashboard krijg je in één handomdraai inzichten in je financiële data, trends en ontwikkelingen. In dit webinar neemt Christian Willems, salesconsultant bij Victa, je mee door de verschillende dashboards en laat je de krachtige grafische mogelijkheden zien waarmee je meer inzichten krijgt in je financiële data.
Jeffrey Harkema
Sprintsessie Exact Online voor Power BI
14:00 - 14:30 uur
30 minuten
Exact online is een van de meest gebruikte software voor bedrijfsadministratie en boekhoudomgeving. Helaas vormen beperkte rapportage mogelijkheden steeds vaker een probleem. Het Power BI product model dat wij hebben ontwikkeld biedt daar een oplossing voor. In dit webinar demonstreren we deze handig te implementeren oplossing en laten we zien hoe het meerwaarde biedt voor jouw organisatie.
Jeffrey Harkema
Workshop Power BI
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Wil je meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor jou en je organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag? Meld je dan nu aan voor de gratis Power BI workshop en overtuig jezelf van de vele mogelijkheden die Power BI te bieden heeft.
BasJanssen
Sam
Tangent Works - Predictive Analytics Sprintsessie
11:00 - 12:00
60 minuten
Op basis van data kun je reageren, acteren en vooruitblikken. Samen met Sam Verdonck, Global Partnerships Director bij Tangent Works, laat Peter Ran je zien hoe je met je eigen data, de toekomst kunt voorspellen. We nemen je mee in de diverse mogelijkheden op gebied van predictive analytics en geven je inzicht in hoe je data inzet om voorspellingen te doen. Uiteraard delen we een aantal best practice casus met je om jou te inspireren.
Peter Ran
Jeffrey Harkema
Qlik Data Integration Webinar
11:00 - 12:00 uur
60 minuten
Ervaar jij problemen bij het laden, migreren, distribueren en synchroniseren van je databronnen? Het Qlik Data Integration-platform levert real-time, analyseklare en bruikbare gegevens aan elke analyseomgeving en automatiseert transformatie naar elke cloud. Wil jij meer weten over hoe je ruwe data in realtime 'analytics-ready' maakt op één enkel platform in de cloud? In het Qlik Data Integration webinar laten Jochem Zwienenberg en Peter Ran je zien hoe je met het Qlik Data Integration Platform automatisch je realtime data streamt, verfijnd en publiceert.
Peter Ran
Power BI voor Shopify Webinar
14:00 - 14:45
45 minuten
Shopify voor Power BI is een krachtige en snel te installeren applicatie voor business analytics in Microsoft Power BI. Shopify biedt standaard de beperkte analysemogelijkheden. Om je meer inzicht te geven in je Shopify data hebben wij een uitgebreid dashboard ontwikkeld. In dit uitgebreide dashboard heb je o.a. inzicht in je sales KPI’s, product- en klantgegevens en winkelmandanalyse. In dit webinar laten Jeffrey Harkema en Joost Gerritsen de verschillende mogelijkheden zien in dit dashboard en vertellen je waarom het meerwaarde biedt voor jouw organisatie.
Jeffrey Harkema
TOPdesk voor Qlik Sense Webinar
14:00 - 14:45
45 minuten
In dit webinar laten Jeffrey Harkema en Stas van den Braber zien wat er allemaal mogelijk is met het Qlik Sense TOPdesk Analytics Dashboard! Het Dasboard is geïntegreerd met TOPdesk en geeft alle meldingen, wijzigingen en SLA’s van je organisatie grafisch weer. Hierdoor heb je realtime en in één oogopslag overzicht over de laatste trends. Om de customer service journey nog verder te verbeteren, is het ook mogelijk om je eigen Dashboard (filter) in te stellen. Dit stelt jouw organisatie in staat om rapportages op ieder moment van de dag in te zien. Het webinar staat in het teken van de nieuwe features voor 2023.
Dion
Jeffrey Harkema
Qlik Sense Cloud Webinar
11:00 - 12:00
60 minuten
In dit Webinar nemen Peter Ran, Managing Sales Consultant en Madelon Jansen, Business Intelligence Consultant, je mee door alle unieke mogelijkheden die Qlik Sense Cloud biedt. Naast de basis Qlik functionaliteiten maak je ook kennis met de Qlik Cloud specifieke functionaliteiten op het gebied van Alerting, Data Catalogue, Data Lineage, Reporting en Machine Learning. Hierbij maken we ook een vergelijking met Qlik Sense Client Managed. Meld je aan en laat je overtuigen van de kracht en de mogelijkheden van de nieuwste Qlik Cloud Software.
Peter Ran
Qlik Sense SaaS Workshop
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Qlik Sense SaaS biedt een volledig data-analyse cloud platform en is de sleutel die ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie echt in staat is om betere beslissingen te maken op basis van data. In ons webinar laten we je kennis maken met het volledige Qlik SaaS pakket en besteden we aandacht aan de unieke associatieve engine, augmented intelligence de catalogus functie en alerting. Ontdek de meerwaarde van Qlik Sense SaaS en meld je aan.
Jeffrey Harkema
TimeXtender Workshop
12:30 - 16:30 uur
4 uur
Tijdens deze workshop staat het compleet vernieuwde TimeXtender platform op de agenda! TimeXtender biedt met het vernieuwde data platform een A tot Z oplossing voor organisaties die het maximale uit hun data willen halen. Onderdelen die het TimeXtender data estate platform uniek maken en aan bod komen zijn: Drag-and-drop interface - 250 ingebouwde data connectoren - Automatisch incrementeel laden van data - Eenvoudig bijhouden van historie (slowly changing dimensions) -Automatisch genereren van code & project documentatie - Data Lineage, Impact analysis & data quality alters - Eenvoudig opzetten van data pipelines. Gedurende de workshop demonstreren en testen we in een interactieve sessie de volledige kracht van het platform. Onder begeleiding van een ervaren TimeXtender consultant ga jij als deelnemer data ontsluiten, prepareren, transformeren en visualiseren... en dat alles in slechts één middag!