Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Open het menu
sluit het menu
Aanmelden gratis webinars
Selecteer hieronder de gewenste webinar. Verderop deze pagina vind je meer informatie over de desbetreffende webinars.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Jeffrey Harkema
Power BI voor Topdesk
14:00 - 14:45 uur
45 minuten
In dit webinar laat Jeffrey Harkema, Sales Consultant bij Victa, zien wat er allemaal mogelijk is met het Power BI TOPdesk Analytics Dashboard! Het Dasboard is geïntegreerd met TOPdesk en geeft alle meldingen, wijzigingen en SLA’s van je organisatie grafisch weer. Hierdoor heb je realtime en in één oogopslag overzicht over de laatste trends. Om de customer service journey nog verder te verbeteren, is het ook mogelijk om je eigen Dashboard (filter) in te stellen. Dit stelt jouw organisatie in staat om rapportages op ieder moment van de dag in te zien. Het webinar staat in het teken van de nieuwe features voor 2023: Engelse versie, Change Activities is toegevoegd aan het model, nieuwe look and feel, geautomatiseerd TOPdesk rapportage versturen in PDF en een TOPdesk Scorecard (Power BI Goals).
Jeffrey Harkema
Workshop Power BI
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Wil je meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor jou en je organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag? Meld je dan nu aan voor de gratis Power BI workshop en overtuig jezelf van de vele mogelijkheden die Power BI te bieden heeft.
Emma Camacho
Peter Ran
Mail & Deploy
13:00 - 14:00
60 minuten
Mail and Deploy is een krachtige rapportage omgeving waarin je zeer eenvoudig en snel begrijpelijke rapportages kunt aanmaken gebaseerd op visualisaties en gegevens uit Qlik dashboards. Tijdens het webinar introduceren Emma Camacho, LATAM Regional Manager bij Mail & Deploy, en Peter Managing Sales Consultant bij Victa, de extensie en demonstreren ze de mogelijke toepassingen. Je krijgt inzicht in hoe je door enkele velden, variabelen, tabellen en grafieken te selecteren gemakkelijk rapportages maakt. Het webinar wordt gegeven in het Engels.
Peter Ran
Webinar Alteryx
13:00 - 13:45
45 minuten
Alteryx maakt het eenvoudig om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. En dat zónder te programmeren! Ongeacht of de data afkomstig is van bedrijfsapplicaties, een datawarehouse, Excel, social media apps of Big Data platformen zoals Hadoop. Dit betekent dat data- en business analisten zelfstandig hun ideale dataset kunnen vormgeven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Met Alteryx kan dit proces, ook wel Data Preparation genoemd, worden geautomatiseerd waardoor tijd en kosten worden bespaard. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Alteryx u biedt en onder begeleiding van een ervaren consultant zelfstandig met Alteryx aan de slag? Meldt u zich dan nu aan voor onze gratis workshop.
Peter Ran
Qlik Sense SaaS Workshop
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Qlik Sense SaaS biedt een volledig data-analyse cloud platform en is de sleutel die ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie echt in staat is om betere beslissingen te maken op basis van data. In ons webinar laten we je kennis maken met het volledige Qlik SaaS pakket en besteden we aandacht aan de unieke associatieve engine, augmented intelligence de catalogus functie en alerting. Ontdek de meerwaarde van Qlik Sense SaaS en meld je aan.