Home
Nieuws
Werken bij
Contact
NL EN DE
Sluit menu
Sluit menu
Open het menu
sluit het menu
Aanmelden gratis webinars
De gratis webinars starten om 10:00 of 13:00.
Hier komt een titel informatie aanvragen
Sascha Olde Klieverik
Jeroen Spoor
TimeXtender workshop
13:00 - 16:00 uur
180 minuten
Traditioneel gezien kost het bouwen en onderhouden van een data warehouse veel tijd en geld. TimeXtender biedt een alternatief dat de toegang tot data tot wel 10x kan versnellen in vergelijking met het handmatig bouwen en onderhouden. Hierbij blijven data kwaliteit en veiligheid gewaarborgd en dit gebeurt allemaal vanuit 1 platform dat eenvoudig is in zowel opzet als beheer.

In deze workshop zullen wij samen met jou het product TimeXtender gaan verkennen. Na een korte introductie zullen we op een hands-on manier in TimeXtender aan de slag gaan. We zullen hierbij de volgende onderdelen behandelen:

- ODX: Het ontsluiten van data vanuit verschillende bronnen
- DSA: Het samenvoegen van data en het uitvoeren van transformaties
- MDW: Het daadwerkelijk genereren van output voor de verschillende rapportage tools
- Algemeen: Incrementeel laden, versiebeheer, data lineage, automatisch genereren van documentatie


Voor deze workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan!
Peter Ran
Alteryx – bereid data voor middels workflows
11:00 uur
60 minuten
Deze webinar mag je als data- en business analist niet missen! Wil je zelfstandig je ideale dataset kunnen vormgeven zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden? Dit proces noemen we datapreparatie en middels een aantal spraakmakende klantcasussen zullen we dit toelichten en demonstreren. Alteryx maakt het namelijk heel eenvoudig mogelijk om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. En dat zónder te programmeren!
Sam
Peter Ran
Sprint sessie Predictive Analytics
11:00 - 11:45 uur
45 minuten
Op basis van data kun je reageren, acteren en vooruitblikken. Samen met Sam Verdonck, partner manager bij Tangent Works, laten we je zien hoe je met je eigen data, de toekomst kunt voorspellen. We nemen je mee in de diverse mogelijkheden op gebied van predictive analytics en geven je inzicht in hoe je data inzet om voorspellingen te doen. Uiteraard delen we een aantal best practice casus met je om jou te inspireren.
Jeffrey Harkema
Workshop Power BI
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Wilt u meer weten van Power BI, de mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag? Meld u dan nu aan voor de gratis Power BI workshop en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Power BI te bieden heeft.
Jeffrey Harkema
Power BI voor Exact Online Webinar
15:00 - 15:45 uur
45 minuten
Werkt jouw organisatie met Exact Online en ben jij het ook beu om handmatige Excel rapportages te maken? Dan is het nieuwe Power BI Dashboard van Victa voor Exact Online de oplossing! Het Dashboard geeft de data van je organisatie grafisch weer. Gave nieuwe visuals die in één oogopslag inzicht geven in de financiële situatie van je organisatie. Hierdoor kan je organisatie op ieder moment van de dag meer grip krijgen op het reilen en zeilen van de organisatie. In het dashboard zitten onder andere een verlies & winst overzicht, balans, groetboekkaart, omzet analyze etc. In het dashboard kan je dan ook alle dwars doorsnedes maken op basis van deze data. Filter bijvoorbeeld op soort artikelgroep, artikel, order nummer of klant. Ga op een interactieve manier door je dashboard heen en krijg direct antwoord op je vraag of krijg nieuwe inzichten.
Peter Ran
Qlik Sense Workshop
13:00 - 15:00 uur
120 minuten
Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is sinds de introductie van Qlik Sense nog nooit zo makkelijk geweest. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de gratis Qlik Sense Workshop en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.
Peter Ran
Qlik Sense Saas – Sprintsessie
15:00 uur
30 minuten
Qlik Sense SaaS biedt een volledig data-analyse cloud platform met een unieke associatieve engine en augmented intelligence. Hiermee is Qlik Sense SaaS de sleutel die ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie echt in staat is om betere beslissingen te kunnen maken op basis van data. In deze sprintsessie praten we je in een half uur bij over de ongekende mogelijkheden van QlikSense SaaS en laten we je de meerwaarde van deze SaaS oplossing zien.