Qlik add-ons - Victa Qlik Solutions

Qlik add-ons

Qlik Geo Analytics

Optimale locatie-informatie

Veel belangrijke beslissingen, zoals de selectie van nieuwe vestigingen, optimalisatie van levertijden of analyse van uw klantenbestand, zijn afhankelijk van optimale locatie-informatie. Geografische kaarten bieden u de perfecte visualisatie en inzichten waardoor u weloverwogen en betere beslissingen kunt nemen.

Qlik Analytics Platform

Creëer aantrekkelijke visuele analyses

Qlik heeft een eenvoudige filosofie: visuele analyses moeten het mogelijk maken om het volledige spectrum te zien binnen uw data. Qlik’s visie op analyses gaat verder dan enkel self-service en biedt meerwaarde aan ontwikkelaars die visueel analytische oplossingen voor klanten ontwerpen. We zorgen voor een ongelimiteerde visualisatie en app creatie.

Qlik DataMarket

Data op uw verzoek!

Qlik DataMarket biedt u een complete Cloud-gebaseerde data service aan met een grote verscheidenheid aan externe gegevensbronnen via een abonnementsmodel. Het biedt u toegang tot een uitgebreide bibliotheek van externe gegevens, die altijd klaar voor gebruik is om uw interne data mee te verrijken en hiermee toegevoegde waarde te creëren en diepere inzichten te verkrijgen.