Nprinting op maat opleiding - Victa Qlik Solutions

Qlik NPrinting

Nprinting op maat opleiding

Home » Qlik » Qlik NPrinting » Nprinting op maat opleiding

Nprinting op maat opleiding

Nprinting “Op Maat” opleiding

U heeft Nprinting succesvol geïmplementeerd en nu wilt u de kennis (laten) delen binnen uw organisatie. En dan bij voorkeur ook nog op uw eigen locatie en met uw eigen datamodellen? Dat kan! Met onze Nprinting Op maat opleiding.

Twee vliegen in één klap!

Om dit mogelijk te maken biedt Victa “Op Maat” opleidingen aan zodat u en uw collega’s snel thuis zijn in uw Nprinting omgeving. De Op Maat opleiding wordt bij u op kantoor gegeven door onze senior business consultant. De training is geheel toegespitst op uw eigen Nprinting omgeving en gebruik. Tevens bestaat de gelegenheid om tijdens de training uw inrichtingsvraagstukken op het gebied van Nprinting aan onze consultant voor te leggen. De consultant speelt in op uw kennisniveau en uw eisen en wensen op Nprinting gebied. Tijdens de training wordt er derhalve doorontwikkeld aan uw eigen rapportages. Op deze wijze slaat u twee vliegen in één klap!
Na afronding van de opleiding ontvangen alle deelnemers een cursusmap / naslagwerk alsmede een certificaat van deelname.

Qlik Sense op maat

Designer
Developer
System Admin
Eigen rapportages
Eigen kennisniveau
tot 6 personen
Victa Qlik Sense Operations Monitor
   Locatie

   Eigen locatie

   Duur

   1 dag

   Kosten

   € 1750,- per dag

   Benodigdheden

   Laptop

Doelgroep

De Nprinting Op Maat training is geschikt voor iedere Nprinting ontwikkelaar en/of gebruiker, ongeacht achtergrond of kennisniveau. De inhoud van de training wordt aangepast aan de cursisten.

Victa Qlik Sense mobile

Aanmelden Nprinting op maat

Herinner mij later

 • Verzend een e-mail met meer informatie en herinner mij aan deze workshop