volg via
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
download Power BIPower BI
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu

Verspreid kennis en inzichten met Qlik NPrinting

Met Qlik NPrinting kan Qlik als oplossing dienen voor zowel interactieve analyses als statische rapportages.

Probeer Qlik NPrinting

Bekijk video

Home » Qlik » Qlik NPrinting

Wat is Qlik NPrinting?

Qlik NPrinting is een next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie (en daarbuiten) mogelijk maakt! Qlik NPrinting biedt rapportages aan in vele bestandsformaten, zoals Microsoft Office en “pixel perfect” .PDF, met de gegevens en analyses vanuit Qlik Sense en QlikView. Het zorgt ervoor dat de juiste berichten onder de juiste mensen worden verspreid, hoe en wanneer zij die nodig hebben, via een centrale distributie en via de nieuwe online hub voor de service gebruiker. Qlik NPrinting biedt verbeterde ondersteuning voor grote enterprise implementaties dankzij de “multi-threaded en multi-engine scalability” en de op rollen gebaseerde beveiliging.

Met Qlik NPrinting kan Qlik als oplossing dienen voor zowel interactieve analyses als statische rapportages. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om legacy BI systemen buiten de deur te zetten en moedigt gebruikers aan om interactieve analyses te maken om zo tot meer inzicht te komen!

Download brochure NPrinting

Download Folder NPrinting

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208.

Download PDF

NPrinting NewsStand

NPrinting NewsStand

De NewsStand web portal is de algemene database waar gebruikers de rapporten kunnen inzien waarvoor ze geautoriseerd zijn. In de NewsStand kunnen gebruikers oude versies van rapporten opvragen en downloaden. Daarnaast kunnen gebruikers zich inschrijven op rapporten en deze vervolgens ontvangen via email of downloaden van de NewsStand. Het NewsStand portaal stelt gebruikers in staat om te zoeken naar rapporten en hier doorheen te bladeren en om eerdere versies (archieven) van rapporten te bekijken. Binnen het portaal kan de gebruiker leveringstermijnen opzetten in een veilige self-service omgeving. Organisaties kunnen vanaf heden ook rechtstreeks rapporten naar de Qlik Sense hub distribueren, dit biedt gebruikers een centraal toegangspunt voor al hun analyse en rapportage behoeften.

NPrinting_icon1

Maak geweldig ogende rapporten in een handomdraai

Qlik NPrinting stelt gebruikers in staat om fantastische rapporten te ontwikkelen met behulp van gegevens en analyses die vanuit Qlik Sense and QlikView komen. Rapporten kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid aan populaire formaten zoals Microsoft Office (PowerPoint, Excel en Word), pixel perfect rapporten en HTML-rapporten voor webpublicatie. Rapport ontwikkeling is eenvoudig en krachtig met een drag-and-drop eenvoud en een ingebouwde rapport editor, waarmee u geavanceerde pixel- perfect rapporten kunt maken. Qlik Sense en QlikView analyses kunnen van meerdere apps kunnen worden gecombineerd tot een enkel rapport. Met de nieuwe web-based client kunnen organisaties nu nog effectiever rapporten beheren in veilige “multi-ontwikkelaar” omgevingen.

NPrinting_icon1

De juiste rapporten voor de juiste mensen

Qlik NPrinting zorgt ervoor dat de juiste berichten naar de juiste mensen gaan, hoe en wanneer ze die maar nodig hebben. Rapporten kunnen centraal worden gepland of op conditionele wijze worden gegenereerd, met gefilterde informatie die aan de gebruiker is aangepast. Het rapport wordt geleverd via een verscheidenheid aan kanalen, waaronder e-mail, exporteren naar een schijf of via web. Het nieuwe “NewsStand” portaal stelt gebruikers in staat om te zoeken naar rapporten en hier doorheen te bladeren en om eerdere versies (archieven) van rapporten te bekijken. Binnen het portaal kan de gebruiker leveringstermijnen opzetten in een veilige self-service omgeving. Organisaties kunnen vanaf heden ook rechtstreeks rapporten naar de Qlik Sense hub distribueren. Dit biedt gebruikers een centraal toegangspunt voor al hun analyse- en rapportage behoeften!

NPrinting_icon1

Collaboratieve analyses voor de Enterprise

Qlik NPrinting is voorzien van “multi-threaded en multi-engine scalability” en de op rollen gebaseerde beveiliging die aan de eisen van grote ondernemingen voldoet. De nieuwe NPrinting engine is multi-threaded en ondersteunt clustering, waardoor de engines parallel kunnen draaien, dit verbetert de schaalbaarheid en betrouwbaarheid voor grootschalige implementaties. De op rollen gebaseerde beveiliging stelt beheerders in staat om de toegang tot de ontwikkeling van rapportage, en de functies die hier voor worden gebruikt, op een granulair niveau te controleren en te beheren. De nieuwe web-based user interface ondersteunt ook nog eens “multi-ontwikkelaar” omgevingen. Met Qlik NPrinting kan Qlik als een oplossing dienen voor zowel interactieve analyses als statische rapportages. Dezelfde gegevensmodellen kunnen worden gebruikt voor beide doeleinden. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om legacy BI systemen buiten de deur te zetten en het scheelt aanzienlijk in de kosten.

Qlik NPrinting Prijzen

In de tabel hieronder kunt u de verschillende licenties en hun mogelijkheden bekijken.

 • Qlik NPrinting

 • Unit

 • Prijs*

 • QNPS
 • Qlik NPrinting Server
 • Client
 • Op aanvraag
 • QNPSAE
 • Qlik NPrinting Server Additional Engines
 • Server
 • Op aanvraag
 • QVNPSMBS
 • Qlik NPrinting SMB Server
 • Server
 • Op aanvraag
 • QVNPTS
 • Qlik NPrinting Test Server
 • Server
 • Op aanvraag
 • UQVNPSMB
 • Upgrade Qlik NPrinting SMB
 • Server
 • Op aanvraag
 • * AUS – Annual upgrade & support van 20% : Jaarlijkse upgrade & support jaarlijks op voorhand gefactureerd. AUS dekt eerste lijn support en product updates.
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail