2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Victa for Good

Er is meer in het leven dan alleen werk. Bij Victa zijn we bijzonder gepassioneerd om bij te dragen aan goede doelen, doelen die bijdragen aan het beter maken van de wereld

Home » Victa for Good

victa4good

Er is meer in het leven dan alleen werk. Bij Victa zijn we bijzonder gepassioneerd om bij te dragen aan goede doelen, doelen die bijdragen aan het beter maken van de wereld, doelen die echt ergens voor staan en die echt helpen om problemen in de samenleving structureel op te lossen. Wij nodigen instellingen graag uit om contact op te nemen en gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden, dus door gebruik te maken van onze innovatieve business intelligence oplossing kunnen we wellicht ons steentje bijdragen aan het beter maken van de wereld, alleen geld donaties zijn te makkelijk, we helpen graag structureel met onze software oplossingen, onze know-how en ons netwerk.

Hoe het werkt:

Wilt u de kracht van self-service data-analyse en visual analytcis benutten om de interne en externe organisatie beter aan te sturen? Wilt u data analyse gebruiken voor het maken van betere en snellere beslissingen? Wij stellen onze software en diensten onder bijzonder gunstige condities ter beschikking en gaan samen met u proberen de wereld beter te maken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hieronder een overzicht van de goede doelen die Victa een warm hart toedraagt en waarmee reeds een samenwerking is.

Voor stichting Leven met kanker zijn wij bijvoorbeeld al acht jaar lang vaste sponsor! Bekijk hier ons certificaat.

Wij nodigen bezoekers van onze website uit om ook actief bij te dragen aan deze nobele instanties en goede doelen. Geef vandaag nog!

Onze producten gebruiken
voor een goed doel?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.

Terre des Hommes
Terre des Hommes

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Terre de Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Terre des Hommes een groot netwerk in Oost-Afrika opgebouwd. We werkten al samen met meer dan honderd lokale maatschappelijke organisaties.

Help mee!

Stichting leven met kanker
Stichting leven met kanker

Stichting leven met kanker houdt zich bezig met het doorverwijzen van patienten naar de juiste organisatie, informatie verstrekken over kanker, nabestaandenhulp en de organisatie van de speelgoedtoer, waarbij jonge (kanker)patiëntjes worden verwend. De stichting “Leven Met Kanker” is opgericht in 1993 door Hans van Houwelingen, die zelf zijn dochter heeft verloren aan deze ziekte. De stichting bestaat uit nabestaanden van overleden kankerpatiënten(tjes) en zijn allemaal vrijwilligers. De stichting “Leven Met Kanker” is een particulier initiatief.

Help mee!

Run for KiKa Marathon
Run for KiKa Marathon

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Help mee!

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail