Victa for Good - Victa Qlik Solutions

Victa for Good

Victa for Good

Home » Victa for Good

Victa for Good

victa4good

Er is meer in het leven dan alleen werk. Bij Victa zijn we bijzonder gepassioneerd om bij te dragen aan goede doelen, doelen die bijdragen aan het beter maken van de wereld, doelen die echt ergens voor staan en die echt helpen om problemen in de samenleving structureel op te lossen. Wij nodigen instellingen graag uit om contact op te nemen en gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden, dus door gebruik te maken van onze innovatieve business intelligence oplossing kunnen we wellicht ons steentje bijdragen aan het beter maken van de wereld, alleen geld donaties zijn te makkelijk, we helpen graag structureel met onze software oplossingen, onze know-how en ons netwerk.

Hoe het werkt:

Wilt u de kracht van self-service data-analyse en visual analytcis benutten om de interne en externe organisatie beter aan te sturen? Wilt u data analyse gebruiken voor het maken van betere en snellere beslissingen? Wij stellen onze software en diensten onder bijzonder gunstige condities ter beschikking en gaan samen met u proberen de wereld beter te maken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hieronder een overzicht van de goede doelen die Victa een warm hart toedraagt en waarmee reeds een samenwerking is. Wij nodigen bezoekers van onze website uit om ook actief bij te dragen aan deze nobele instanties en goede doelen. Geef vandaag nog!

Onze producten gebruiken
voor een goed doel?

tdh

Terre des Hommes

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Stichting leven met kanker

Stichting leven met kanker houdt zich bezig met het doorverwijzen van patienten naar de juiste organisatie, informatie verstrekken over kanker, nabestaandenhulp en de organisatie van de speelgoedtoer, waarbij jonge (kanker)patiëntjes worden verwend.

lmk
rfk-marathon

Run for KiKa Marathon

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig.