2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Victa is ISO 27001 gecertificeerd

Met dit kwaliteitskeurmerk tonen wij aan dat de informatiebeveiliging bij Victa goed op orde is.

Home » ISO 27001 certificering

ISO Kwaliteit 27001 certificering

ISO 27001 certificering

Victa mag zich sinds april 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Het behalen van de ISO certificering is goed nieuws voor zowel Victa als haar relaties. In de huidige maatschappij is informatie een steeds gewilder doelwit voor criminelen en kwaadwillenden. Organisaties willen er dan ook zeker van zijn dat hun informatie veilig is én veilig blijft.

Voorbereid op de toekomst

De ISO 27001 certificering past perfect bij de doelstellingen en ambities van Victa om verder door te groeien en de informatiebeveiliging op een structurele manier te waarborgen. Informatiebeveiliging heeft binnen Victa altijd hoog in het vaandel gestaan, maar dankzij de invoering van de normering hebben wij dit proces verder kunnen professionaliseren en formaliseren. Met de normering hebben we méér dan een certificaat in handen; het is een continu proces om de informatiebeveiliging op een structurele wijze te waarborgen en te verbeteren.

Over ISO 27001

De ISO 27001 norm is een internationaal erkende normering welke voorziet in de eisen voor het implementeren, bijhouden en continue verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Hierbij staan drie pijlers centraal, namelijk: de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Het certificeringstraject is uitgevoerd door Dekra en bestaat uit twee fases. In de eerst fase, het documentatie onderzoek, is ingezoomd op alle noodzakelijke beleidsstukken en procedures. In de tweede fase, de certificerende audit, heeft Dekra aan de hand van diverse interviews met de directie, managers en medewerkers vastgesteld dat de beschreven documentatie ook daadwerkelijk wordt toegepast en dat de organisatie zich bewust is van het belang van informatiebeveiliging en zichzelf hier continue in wil verbeteren.

Download hier het certificaat.

Wil je meer weten over hoe je data op een slimme manier kunt inzetten binnen jouw organisatie? Neem contact op met ons via verkoop@victa.nl of bel onder het telefoonnummer: 074 – 2915208.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail