Qlik voor retail - Victa Qlik Solutions

Qlik per bedrijfstak

Qlik voor retail

Home » Qlik » Qlik per bedrijfstak » Qlik voor retail

Qlik voor retail

Analyseer klanten, producten en transacties
in alle afzetkanalen en geografische markten

Als retailer wilt u toch ook altijd inzicht in de meest actuele informatie om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren? Victa heeft speciaal voor Retail organisaties diverse geavanceerde dashboards ontwikkeld die bijzonder geschikt zijn voor hoofdkantoren, rayonmanagers en filiaalmanagers. Een aansprekend voorbeeld hiervan is ons Retail Store Performance Dashboard. Dit dashboard verschaft u relevante informatie over omzet tot op uur niveau, het aantal besteedde personele uren ten opzichte van de planning, bezoekersaantallen en conversieratio’s, enzovoort. Ook is het mogelijk om benchmarks te maken tussen filialen onderling zodat afwijkende prestaties direct inzichtelijk zijn en onmiddellijk kan worden bijgestuurd.

Victa Qlik Partner Expertise Retail

Victa QlikView Retail

Met QlikView en Qlik Sense kunt u de volgende resultaten bereiken

Al onze Retail dashboards zijn gebaseerd op Qlik technologie waardoor u verzekerd bent van een gebruiksvriendelijk product waarmee u onder andere de volgende resultaten kunt bereiken voor uw organisatie:

  • De bedrijfsvoering optimaliseren door het intuïtief analyseren van data en het direct reageren op patronen en trends;
  • De juiste mix van producten en services per afzetkanaal en locatie vinden om zo de meest winstgevende klantrelaties te ontdekken en te behouden;
  • Kosten verminderen en de effectiviteit van de supply chain vergroten door bestelling-, productie- en leveringsschema’s af te stemmen op de vraag van de consument;
  • Werkzaamheden optimaliseren, serviceniveaus verbeteren en de IT stroomlijnen.

Veel retailers gingen u voor

Scotch & Soda, Mitra, Piet Zoomers, Berden, Nelson, Schuurman Schoenen en een groot aantal andere Retail organisaties, maken naar volle tevredenheid gebruik van de door Victa opgeleverde dashboards, rapportages en stuurgegevens. Victa heeft standaard dashboards beschikbaar voor onder andere onderstaande ERP-systemen:

  • K3 Navision
  • AFAS
  • SAP
  • Retailium
  • ProFashionAll Dynamics AX
  • SRS StoreInfo

Victa Scherm Retail

Scherm met MAIL

Meer informatie over Qlik voor retail?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klantreferenties