Qlik Sense - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Qlik Sense®

doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data.
Scherm Qlik Sense
Qlik Sense® Cloud
Qlik Sense® Cloud maakt visual analytics nu nog laagdrempeliger door u de mogelijkheid te geven om data te analyseren en te delen met uw collega’s in de cloud. Volledig web-based en op elk gewenst apparaat.
Koop
Probeer gratis
Gratis workshop?
Prijzen
Schaduw

Kenmerkende functionaliteiten van Qlik Sense


Naast de vele gratis connectoren en basisfunctionaliteiten zoals Geo Analytics heb je als Qlik gebruiker veel plezier van de gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan Smart Search waarbij zoeken meteen het gewenste resultaat oplevert. Wilt u meerdere bronnen en feeds in Qlik inladen en bekijken waarbij snelheid gewaarborgd blijft? Geen probleem. Bent u onderweg of in een mobile meeting dan past Qlik zich eenvoudig aan naar het device zoals Qlik Mobile of Qlik Tablet.
Qlik Sense Smart Search voor ultieme flexibiliteit
Weet u niet waar te beginnen met zoeken? Geen probleem: u hoeft enkel uw zoekterm in te geven en Smart Search doet de rest. Het geeft inzichten in verbanden tussen gegevens en informatie die u nooit zou hebben verwacht.
Qlik Sense Toegang tot analyse overal, altijd en op elk apparaat
Als u onderweg inzicht wilt hebben in uw data kunt u eenvoudig schakelen tussen desktop, tablet en smartphone. Alles past zich automatisch aan, aan het betreffende apparaat. Waar u ook werkt, u wordt aangemoedigd direct te reageren en om ideeën in beweging te houden.
Qlik Sense Verschillende gegevensbronnen – één toepassing
Qlik Sense koppelt een verscheidenheid aan gegevensbronnen, waaronder real-time data-feeds, en biedt zo een uitgebreid inzicht zonder concessies in de prestaties te doen.
Qlik Sense Samenwerking en het delen van kennis; uitgebreide Data-Storytelling
Data-Storytelling maakt het eenvoudig mogelijk om analyses visueel te delen, inzichten te communiceren in een team en effectiever samen te werken.
Qlik Sense Beschermde gegevens – eenvoudige zelfbediening
Elke gebruiker kan zijn eigen data visualiseren en dashboards en rapporten maken. Dit gebeurt op basis van consistente, veilige en beschermde data.
Qlik Sense Drag-n-Drop handeling voor optimaal gebruiksgemak
De Drag-n-Drop handeling houdt in dat er met de muis een onderdeel op het scherm wordt vastgepakt en naar een andere plaats wordt gesleept "drag" door met de muis te bewegen.

Gratis whitepapers en brochures


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik Sense? Download nu de gratis Whitepapers en ga direct aan de slag.
Qlik functionaliteiten

Meer dan 800 tevreden klanten!

Voor meer dan 800 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Een kracht van Victa is het grote aantal productmodellen op diverse ERP applicaties en diverse branche modellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.
ING nautadutilh scotch & soda zilverenkruis Cloetta
Twence
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd terstal nijwa groep Friesland Campina
Provincie Noord Holland Ziekenhuis ZGT
Athlon
de Jong en Laan Nedap
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail