Qlik Sense - Download Nu en start gelijk - Victa Qlik Solutions

Qlik Sense is eenvoudig in gebruik met een krachtige engine.

Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Ananlyseer de data, maak ze kenbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen. Met Qlik vormt u gegevens om tot inzichten in alle aspecten van uw bedrijf.

Qlik Sense wordt standaard geleverd met een diversiteit aan GRATIS connectoren. Daarnaast beschikt Qlik Sense over de basisfunctionaliteiten van Geo Analytics waarmee u uw data kunt verrijken met geografische data.

Qlik Sense wordt uitgeleverd in een gratis desktop versie met volledige functionaliteit. Ontwikkelde apps (dashboards) kunnen onbeperkt worden gedeeld. Indien u webbased uw apps wil delen is er nu tevens een Qlik Cloud waar tot 3 apps gratis kunnen worden gepubliceerd. Voor de vertrouwde interne gecentraliseerde en gecontroleerde uitrol van apps is er een Qlik Sense Server beschikbaar met officiële (betaalde) licenties (tokens).

 

QlikView vs Qlik Sense

Kenmerkende functionaliteiten van Qlik Sense

Klik op één van de functies voor meer informatie!

Smart Search voor ultieme flexibiliteit

Weet u niet waar te beginnen met zoeken? Geen probleem: u hoeft enkel uw zoekterm in te geven en Smart Search doet de rest. Het geeft inzichten in verbanden tussen gegevens en informatie die u nooit zou hebben verwacht.

Verschillende gegevensbronnen – één toepassing

Qlik Sense koppelt een verscheidenheid aan gegevensbronnen, waaronder real-time data-feeds, en biedt zo een uitgebreid inzicht zonder concessies in de prestaties te doen.

Toegang tot analyse overal, altijd en op elk apparaat

Als u onderweg inzicht wilt hebben in uw data kunt u eenvoudig schakelen tussen desktop, tablet en smartphone. Alles past zich automatisch aan, aan het betreffende apparaat. Waar u ook werkt, u wordt aangemoedigd direct te reageren en om ideeën in beweging te houden.

Samenwerking en het delen van kennis; uitgebreide Data-Storytelling

Data-Storytelling maakt het eenvoudig mogelijk om analyses visueel te delen, inzichten te communiceren in een team en effectiever samen te werken.

Beschermde gegevens – eenvoudige zelfbediening

Elke gebruiker kan zijn eigen data visualiseren en dashboards en rapporten maken. Dit gebeurt op basis van consistente, veilige en beschermde data.

Met Qlik Sense kan iedere gebruiker zijn bevindingen presenteren, zonder scripting (!)

  • Met drag-and-drop is het voor iedere gebruiker mogelijk om visualisaties te creëren.
  • Een geïntegreerde bibliotheek maakt het delen en hergebruiken van data, figuren en objecten zeer eenvoudig.
  • Geleidelijke creatie; eenvoudig of liever verfijnd? De keuze is aan u.
  • Qlik Sense biedt toegevoegde waarde in een korte tijd; ontwikkelaars kunnen snel zorgen voor een oplossing met toegang tot data visualisatie en analyse mogelijkheden.
  • Krachtige open en gestandaardiseerde API’s kunnen worden ingebed. De kernfunctionaliteit kan worden uitgebreid, zodat deze voldoet aan uw specifieke eisen.
  • Qlik Sense biedt de mogelijkheid gegevens uit verschillende systemen (waaronder big data bronnen) van uw hele onderneming te koppelen, voor een uitgebreid overzicht van de dingen en meer gedetailleerde inzichten.
  • Qlik Sense is eenvoudig in gebruik door de flexibele licentiestructuur voor monitoring, alsmede een gebruikersvriendelijke interface die tijd bespaart en het oplossen van problemen vereenvoudigt.
  • Met Qlik Sense voldoet u aan uw beveiligingseisen. Het biedt een flexibele engine, gedetailleerde controle voor geleidelijke ontwikkeling en een krachtige controle en logging functionaliteit.
  • Qlik Sense is schaalbaar, het biedt ondersteuning voor data visualisatie en biedt geografisch verspreide clustering.

 

Qlik Sense Prijzen

Desktop

Enterprise

Enterprise Starterpack

Enterprise Subscription

Prijzen GRATIS € 1.230,- / TOKEN
1 TOKEN = Ongelimiteerde toegang voor 1 User OF 10 tijdgebonden login sessies
€ 5.500,- / Qlik Sense Starterpack 5
€ 10.750,- / Qlik Sense Starterpack 10
BEDRAG / MAAND / TOKEN
Exacte maand prijzen afhankelijk van volume.
 

Omschrijving

 

 

Volledige Qlik Sense functionaliteit, geïnstalleerd op uw desktop.

 

 

Wilt u Qlik Sense centraal gaan inzetten voor meerdere gebruikers binnen uw organisatie, wilt u meer governance, meer veiligheid, meer samenwerking en meer mobiliteit, dan is er Qlik Sense Enterprise.

 

 

Wilt u starten met Qlik Sense Enterprise als selfservice BI oplossing, profiteer dan van onze unieke Qlik Sense Enterprise Starterpacks.
Maximaal 1 starterpack per klant

 

 

Met abonnementen stapt u laagdrempelig in, betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker en is maandelijks opzegbaar. Voor het combineren van een abonnement met hosting kijkt u naar Qlik Sense Cloud.

 

 

Probeer nu

 

 

DOWNLOAD QLIK SENSE

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

NEEM CONTACT OPQLIK SENSE CLOUD

 

Klik hier voor de volledige prijslijst

Download hier GRATIS de volledige
desktop versie van Qlik Sense!

Na installatie van de software kunt u uzelf overtuigen van de kracht van Qlik Sense!

Qlik Sense Whitepaper

Klik hier om te downloaden:

Qlik Sense Desktop Whitepaper

Download

Meer informatie?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208.

Ervaar het Qlik Sense platform zelf, tijdens een Live Product Demonstratie
door één van onze productexperts.