Overheid en gemeentes - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Meer weten over Qlik voor overheid en gemeenten?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik voor overheid en gemeenten. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik voor overheid en gemeenten dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Peter Ran
Account Manager
074 – 2915208
pr@victa.nl
Neem contact op met Peter Ran
Gemeente Zaanstad informatie aanvragen
Met Qlik kunt u de volgende resultaten bereiken:
  • U heeft te dealen met een stijgende druk tot het beperken van kosten, het verbeteren van prestaties en het tonen van verantwoordelijkheid jegens de belastingbetaler.
  • Daarnaast hebben uw medewerkers inzicht nodig vanuit diverse informatie-systemen.
  • Inzicht in diverse KPI’s en onderliggende detail gegevens op het Sociaal Domein;
  • Inzicht in rapportages voor financiën, zoals hoeveel budget een afdeling nog over heeft en hoeveel ruimte er nog is binnen het budget;

  • Actuele rapportages voor het personeel, zodat het ziekteverzuim en het personeelsbestand in de gaten kunnen worden gehouden;
  • Rapportages voor de dienstverlening, zodat processen efficiënter kunnen worden gemaakt en er inzicht is in waar het misgaat in een workflow;
  • Een besparing op de kosten en de tijd van personeel door een eenvoudig te gebruiken systeem met een gebruiksvriendelijke interface en een mooie lay-out (front-end);
  • Tijdsbesparing op de samenstelling van rapportages met kleinere foutenmarges.
"Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data"
Neem contact met ons op
Onze standaardoplossingen
Victa heeft standaardoplossingen (dashboards) op onderstaande informatie systemen die met geringe inspanning kunnen worden aangesloten op uw omgeving met oog voor uw specifieke werkwijze en wensen:

- Mozard
- Lias
- Oneworld
- Afas
- Oracle
- JD Edwards (Oracle)
- Enterprise One
- Centric
- MensCentraal
- FlexWare
- PIMS
- TOPdesk
- Verseon
- Raet Beaufort
- MyExports
Gemeente Zaanstad downloaden

Gemeente Zaanstad

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gemeente Zaanstad? Download nu de gratis Gemeente Zaanstad whitepaper en ga direct aan de slag.
Gemeente Zaanstad whitepaper downloaden
Gemeente Zaanstad
Je kunt het gratis Gemeente Zaanstad PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Gemeente Zaanstad

Gemeente Hellendoorn

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gemeente Hellendoorn? Download nu de gratis Gemeente Hellendoorn whitepaper en ga direct aan de slag.
Gemeente Hellendoorn whitepaper downloaden
Gemeente Hellendoorn
Je kunt het gratis Gemeente Hellendoorn PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Gemeente Hellendoorn
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail