Victa Business Intelligence (BI) Solutions - Business Partners in BI

Business Partners

VCC International

With over 700 satisfied clients and branches in Aruba, Bonaire, and Curacao, VCC International enjoys its position as the leading distributor of business software packages in the Dutch Caribbean. Drawing on 20+ years of experience, VCC goes way beyond the standard functionality of software to provide highly customized IT solutions for a wide range of businesses. In fact, VCC thrives on masterminding the perfect solution to meet business’s unique needs—and turning the seemingly impossible into the possible.

Hireserve

E-recruitment met de E van Eenvoudig

Daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces. Hun product iCams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers.

Bizon Software

Solutions you can count on!

Bizon software levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software en staat garant voor optimale en efficiënte ondersteuning en after sales service bij automatiseringstrajecten binnen zorg, zakelijke dienstverlening en retail.

PFA Group

Dashboard oplossing voor ProFashionALL

PFA Group uit Geertruidenberg is de organisatie achter het product ProFashionAll. ProFashionAll is een doeltreffende oplossing om de bedrijfsprocessen binnen de detailhandelsorganisatie te stroomlijnen.

Valk Software

ASPOS Business Intelligence

Valk Software is sinds 1989 specialist in retail automatisering. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitstekende service en innovatieve producten. Haar klantenservice is als enige in de branche ITO gecertificeerd. Valk Software helpt retailers vooruit met slimme oplossingen, steeds gebruik makend van de nieuwste technologie.

Ernst en Young

Victa is een samenwerking aangegaan met EY op het gebied van BI dienstverlening voor de Tax Services tak.

Ernst en Young (EY) is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van Assurance Services, Transaction Advisory Services, Tax Services en Advisory Services. EY telt wereldwijd ruim 167.000 medewerkers en is gevestigd in zo’n 140 landen.

SRS StoreInfo

De voordelen van Cloud-bases automatiseren

SRS StoreInfo is een complete automatiseringsoplossing voor retailers in mode, schoenen, lingerie en sport. StoreInfo bewaart al uw data op beveiligde servers, gehost in meerdere datacenters.

Loket.nl

Van Spaendonck Services – Loket.nl

Sinds 1965 verricht Van Spaendonck Services BV diensten op het terrein van de salaris- en personeelsadministratie in de breedste zin van het woord, van serviceverwerking tot het detacheren van salarisadministra- teurs en het adviseren omtrent arbeidsvoorwaarden.

Lost Lemon

Lost Lemon is een sociaal maatschappelijk informatiekundig bureau.

Met rond de 50 medewerkers werken zij door heel Nederland en leveren dienstverlening in de vorm van advies en (ICT) oplossingen.

Innolan

Innolan als ‘dashboard’ voor uw organisatie

Innolan levert bedrijfssoftware voor de interne bedrijfsvoering van accountancy, fiscale dienstverlening en administratiekantoren. Innolan is een gespecialiseerde, fullservice software- en dienstenleverancier.

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.