2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Business Partners

Tot slot zijn wij overeenkomsten aangegaan met zeer diverse business partners die complementair aan ons zijn.
Tot slot zijn wij overeenkomsten aangegaan met zeer diverse business partners die complementair aan ons zijn. Enkele voorbeelden: TOPdesk, Ultimo, Loket.nl, Lost Lemon en SRS Store Info. Op hun ERP systeem hebben wij plug and play dashboards in QlikView en Qlik Sense ontwikkeld, waardoor onze klanten een snelle start kunnen maken. Heeft u interesse om ook business partner van ons te worden? Neem dan contact op via verkoop@victa.nl.
VCC International
VCC International

With over 700 satisfied clients and branches in Aruba, Bonaire, and Curacao, VCC International enjoys its position as the leading distributor of business software packages in the Dutch Caribbean. Drawing on 20+ years of experience, VCC goes way beyond the standard functionality of software to provide highly customized IT solutions for a wide range of businesses. In fact, VCC thrives on masterminding the perfect solution to meet business’s unique needs—and turning the seemingly impossible into the possible

Meer informatie
Hireserve
Hireserve

Daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces. Hun product iCams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers.

Meer informatie
Bizon Software
Bizon Software

Bizon software levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software en staat garant voor optimale en efficiënte ondersteuning en after sales service bij automatiseringstrajecten binnen zorg, zakelijke dienstverlening en retail.

Meer informatie
Business Partner Valk Software
Business Partner Valk Software

Valk Software is sinds 1989 specialist in retail automatisering. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitstekende service en innovatieve producten. Haar klantenservice is als enige in de branche ITO gecertificeerd. Valk Software helpt retailers vooruit met slimme oplossingen, steeds gebruik makend van de nieuwste technologie.

Meer informatie
PFA Group
PFA Group

PFA Group uit Geertruidenberg is de organisatie achter het product ProFashionAll. ProFashionAll is een doeltreffende oplossing om de bedrijfsprocessen binnen de detailhandelsorganisatie te stroomlijnen.

Meer informatie
Ernst en Young
Ernst en Young

Ernst en Young (EY) is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van Assurance Services, Transaction Advisory Services, Tax Services en Advisory Services. EY telt wereldwijd ruim 167.000 medewerkers en is gevestigd in zo’n 140 landen.

Meer informatie
SRS StoreInfo
SRS StoreInfo

SRS StoreInfo is een complete automatiseringsoplossing voor retailers in mode, schoenen, lingerie en sport. StoreInfo bewaart al uw data op beveiligde servers, gehost in meerdere datacenters.

Meer informatie
Lost Lemon
Lost Lemon

Sinds 2015 hebben Lost Lemon en Victa een samenwerkingsconvenant. Gezamenlijk wordt de markt bedient op het gebied van Mens Centraal, het sociale domein van gemeenten en overheidsinstanties.

Meer informatie
Innolan
Innolan

Haar kennis en ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van ICT- oplossingen is vooral gericht op het management van organisaties in de zakelijke dienstverlening. Innolan specialiseert zich al ruim 25 jaar lang op accountants- en administratiekantoren.

Meer informatie
Loket.nl
Loket.nl

Het Loket.nl werkgeversdashboard is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor uw Loket.nl omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database. Het invoeren van data in loket.nl is voor veel gebruikers dagelijkse kost.

Meer informatie
Sectra
Sectra

Sectra ontwikkelt producten en diensten op het gebied van medische IT en radiologie. Sectra is in een perode van 35 jaar gegroeid naar een bedrijf met meer dan 500 medewerkers in 12 landen. Sectra combineert expertise en medewerkers en zoekt hierbij naar passende IT oplossingen.

Meer informatie
Ultimo
Ultimo

Ultimo Software Solutions biedt bedrijfsondersteunende oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management, Infra Asset Management en Fleet Management. De software kan eenvoudig aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen en het gebruiksgemak zorgt voor een hoge acceptatiegraad onder uw medewerkers

Meer informatie
QlikView voor TOPdesk
QlikView voor TOPdesk

TOPdesk Nederland levert gebruiksvriendelijke standaard software die organisaties in staat stelt om hun dienstverlening te verbeteren. TOPdesk heeft meer dan 17 jaar ervaring en meer dan 4000 klanten in 40 landen die allen naar volle tevredenheid gebruik maken van hun Service Management software.

Meer informatie
Carapax
Carapax

Carapax is een zakelijke dienstverlener met maatschappelijke impact die aan opdrachtgevers IT-diensten levert op gebieden waar een combinatie van diepgaande IT-kennis, kwaliteit, concentrate, nauwkeurigheid, structuur en/of herhaling van kritisch belang zijn.

Meer informatie
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail