Qlik Analytics Platform - Victa Qlik Solutions

Wat is Qlik Analytics Platform?

Creëer aantrekkelijke visuele analyses

Qlik heeft een eenvoudige filosofie: visuele analyses moeten het mogelijk maken om het volledige spectrum te zien binnen uw data. Qlik’s visie op analyses gaat verder dan enkel self-service en biedt meerwaarde aan ontwikkelaars die visueel analytische oplossingen voor klanten ontwerpen. We zorgen voor een ongelimiteerde visualisatie en app creatie.

Qlik Analytics Platform
Als onderdeel van de Qlik Sense productfamilie beschikt het Qlik Analytics Platform over de kracht van de QIX associatieve data index engine. Visualisaties worden gerealiseerd door middel van krachtige, open en moderne API’s, waardoor u het ‘volledige verhaal’ binnen uw data kunt zien.

Opgetogen Ontwikkeleraars

Het Qlik Analytics Platform stelt applicatie ontwikkelaars in staat, eenvoudig en snel Qlik’s krachtige visuele analyse capaciteit direct in hun eigen applicaties te embedden. Dit kunnen simpele web mashups zijn die slechts enkele grafieken bevatten, maar ook complexere geïntegreerde web applicaties of on-device applicaties.

Het Qlik Analytics Platform is ontworpen om de behoefte aan embedded analyses altijd en overal te faciliteren. De associatieve in-memory motor (de QIX motor), die gebruikt wordt door alle Qlik analytics producten, biedt ontwikkelaars meer flexibiliteit in het bouwen van de exacte gewenste oplossingen. Dit wordt bereikt door een serie moderne, open en standaard API’s zoals de Mashup API, Extensions API, Engine API en de back-end management API’s.

dataMarket-Graph
embed visualisaties in iedere applicatie

 

Qlik Analytics Platform Video's

Prijzen

Qlik Analytics Platform

Unit

Prijs*

External Edition site Op aanvraag details
Qlik Analytics Platform External Edition comes pre-configured with 4 cores.
– Additional No. of CPU Cores core Op aanvraag details
Additional cores could be added in the first order or as add-on sales.

* AUS – Annual upgrade & support van 20% : Jaarlijkse upgrade & support jaarlijks op voorhand gefactureerd. AUS dekt eerste lijn support en product updates.

Meer informatie?

In de officiële documentatie van Qlik kunt u nog dieper ingaan op Qlik Analytics Platform:

Qlik Analytics Platform

Klik hier om te downloaden:

Qlik Analytics Platform

Download DataSheet

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208.

Probeer Qlik analytics Platform nu!

Vraag hieronder uw Qlik Analytics Platform abonnement aan en begin direct met het verrijken van uw data.

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.