Qlik DataTransfer - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Download Qlik DataTransfer
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik DataTransfer. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik DataTransfer dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Peter Ran
Account Manager
074 – 2915208
pr@victa.nl
Neem contact op met Peter Ran
Qlik Datatransfer Release notes informatie aanvragen
"Naadloos en veilig toegang tot uw on-premise data in de cloud"
Neem contact met ons op
Transformeer en combineer gegevens
Combineer en transformeer gegevens vóór overdracht naar de cloud met behulp van visuele gegevensvoorbereiding en robuuste scripting met een Qlik Sense-app (QVF). Qlik DataTransfer vernieuwt de app en stuurt de resulterende tabellen naar de cloud. Profiteer van de legendarische mogelijkheden van Qlik met meerdere gegevensbronnen - en haal uw gegevens op in de cloud.
Security
Breng gegevens over naar de cloud zonder enig inkomend verkeer en verstuur alle gegevens die u nodig hebt veilig.
Simplicity
Selecteer de gegevens die u wilt overbrengen en laat Qlik DataTransfer de rest doen. Het optimaliseert de gegevens voor overdracht en landt deze waar u ze nodig heeft.
Timely
Uw gegevens worden bijgewerkt wanneer u ze nodig heeft. Vernieuw gegevens volgens een vast schema of controleer een map op wijzigingen.
Qlik Datatransfer Release notes downloaden

Qlik Datatransfer Release notes

Naadloos en veilig toegang tot uw on-premise data in de cloud. Veel organisaties stappen over naar de cloud, maar hebben nog steeds on-premise data. Qlik DataTransfer is een lichtgewicht hulpprogramma dat uw lokale gegevens en lokale bestanden veilig naar Qlik Sense®️ SaaS pusht.
Qlik Datatransfer Release notes whitepaper downloaden
Qlik Datatransfer Release notes
Je kunt het gratis Qlik Datatransfer Release notes PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik Datatransfer Release notes
Qlik DataTransfer downloaden

Gratis video Qlik DataTransfer

Ben je geinteresseerd in Qlik DataTransfer vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Qlik DataTransfer video
Qlik DataTransfer video
In deze Qlik DataTransfer video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Qlik DataTransfer youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Qlik DataTransfer voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Qlik DataTransfer ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Qlik DataTransfer productfilm
Video Qlik DataTransfer afspelen
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail