TOPdesk dashboards Qlik Sense - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Nieuwe TOPdesk features in Qlik Sense
De TOPdesk Qlik Sense dashboards zijn ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugengebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. De TOPdesk Incidenten monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Qlik voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen.
Nieuwe TOPdesk features in Qlik Sense

Dashboard
Openstaande meldingen
Openstaande wijzigingen
# Meldingen en wijzigingen aangemeld over de afgelopen 30 werkdagen
Vragen over TOPdesk
Wij helpen u graag met vragen en informatie over TOPdesk. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over TOPdesk dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema

Openstaande wijzigingen
1. Meest belangrijke KPIs voor de openstaande wijzigingen
2. # Wijzigingen open verspreid in cirkeldiagrammen over de meest belangrijke dimensies:
3. Haalbaarheid van de openstaande wijzigingen en gemiddeld netto werkdagen per dimensie naar keuze. De dimensies zijn te kiezen middels de rode knop aan de linkerzijde.
4. Detail tabel van de openstaande wijzigingen

Verdeling afgeronde wijzigingen
1. Meest belangrijke KPIs voor de afgeronde wijzigingen
2. # Wijzigingen afgerond verspreid in cirkeldiagrammen over de meest belangrijke dimensies
3. Haalbaarheid van de afgeronde wijzigingen en gemiddeld netto werkdagen per dimensie naar keuze. De dimensies zijn te kiezen middels de rode knop aan de linkerzijde.
4. Detail tabel van de afgeronde wijzigingen

Trend
Meldingen aan de linkerzijde en wijzigingen aan de rechterzijde.
3 KPIs: # aangemeld, # afgerond en # open op laatste dag van desbetreffende maand.
Lijngrafiek met # aangemeld, # afgerond en # open over tijd.
# Meldingen aangemeld per soort binnenkomst en # wijzigingen aangemeld per drill-down categorie en subcategorie.
Staafdiagram met aantal aangemeld per uur.
Staafdiagram met aantal aangemeld per weekdag.
Lijngrafiek met aantal aangemeld in de afgelopen 30 werkdagen.
Lijngrafiek met gemiddeld netto werkdagen van de open meldingen / wijzigingen in de desbetreffende week.
Lijngrafiek met de totale workload aangemeld. Dit betreft de meldingen en de wijzigingen. Hier is ook een zwevend gemiddelde in meegenomen die kijkt over de afgelopen 12 maanden.

Service Levels – Openstaand
Linkerzijde is ingedeeld voor de meldingen en de rechterzijde is ingedeeld voor de wijzigingen.
Bovenaan 3 KPIs: # open, % binnen target/planning en het aantal wat komt te vervallen in de aankomende 40 werkuren.
Een staafdiagram met de 20 meldingen/wijzigingen die het snelst komen te verlopen volgens target/planning. Wanneer men met de muis hovert over de staaf, verschijnt er detail informatie met een omschrijving en streefdatum.
Lijngrafiek met het aantal meldingen/wijzigingen wat komt te verlopen in de aankomende 5 werkdagen. Deze lijnen worden verspreid per type melding/wijziging.
Service level van de openstaande meldingen en/of wijzigingen. Hier is aan de linkerzijde de dimensie en meting een keuze.
Details openstaande meldingen/wijzigingen.
"Een eenvoudige service management oplossing voor IT-, FM- en HR-problemen"
Neem contact met ons op
Qlik voor TOPdesk
Qlik voor TOPdesk
De TOPdesk dashboards zijn ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van QlikView en Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugengebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. De TOPdesk Incidenten monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Qlik voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen. Met de krachtige QIX engine kunnen snel koppelingen worden gemaakt met databases of databestanden( XLS, XML, CSV, HTML etc.). Vanuit de monitor kunnen ook alle mogelijke data exports worden gefaciliteerd. Een veel gebruikte export is bijvoorbeeld naar Excel.

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals funnel charts, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In de monitor kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (zoek een incident). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de Qlik applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens ten aller tijde kan delen met uw collegae.
Analytics Modules voor Meldingenbeheer
Gebruik gegevens die uw organisatie verzamelt via de module TOPdesk Meldingenbeheer. TOPdesk biedt u de software om incidenten te beheren, Victa helpt u om inzichten te creëren op basis van TOPdesk gegevens. Ontdek hoe u uw service niveau kunt verbeteren door gebruik te maken van het TOPdesk Analytics Dashboard
 • Hoeveel incidenten doen zich voor in welk tijdsbestek? Op welke dag (en) van de week, maand of jaar nemen incidenten aanzienlijk toe? Hoeveel ondersteuningsconsultants heb ik nodig in welk jaargetijde?
 • Wat veroorzaakt dat onze doorlooptijd aanzienlijk boven onze doelstelling ligt?
 • Hoeveel incidenten worden niet binnen onze SLA-tijd opgelost? Welke incidenten worden niet opgelost en waarom zijn ze niet opgelost?
 • Bewaak de prestaties van individuen, groepen of afdelingen.
 • Ontdek trends in incidentvergelijkingen over dagen, weken, maanden of jaren.
TOPdesk Analytics Wijzigingsbeheer
Gebruik gegevens die uw organisatie verzamelt via de TOPdesk module voor wijzigingsbeheer. TOPdesk biedt u de software om wijzigingen te beheren, Victa helpt u om inzichten te creëren op basis van TOPdesk gegevens. Ontdek hoe u uw serviceniveau kunt verbeteren door gebruik te maken van het TOPdesk Analytics Dashboard.
 • Ontdek trends in het aantal wijzigingsverzoeken per land, organisatie, afdeling, persoon of bepaalde datums in een jaar.
 • Ontdek of u voldoet aan uw SLA responstijden door deze te vergelijken met uw gemiddelde doorlooptijd.
 • Gebruik filters zoals verander complexiteit, status of categorie.
 • Bewaak de prestaties van individuen, groepen of afdelingen.
 • Toon uw dashboard met open wijzigingen, gemiddelde doorlooptijd en langst open wijzigingsverzoek op een televisie op uw kantoor.
TOPdesk casestudy downloaden

TOPdesk casestudy

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van TOPdesk casestudy? Download nu de gratis TOPdesk casestudy whitepaper en ga direct aan de slag.
TOPdesk casestudy whitepaper downloaden
TOPdesk casestudy
Je kunt het gratis TOPdesk casestudy PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download TOPdesk casestudy
Webinar TOPdesk Analytics downloaden

Gratis video Webinar TOPdesk Analytics

Ben je geinteresseerd in Webinar TOPdesk Analytics vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Webinar TOPdesk Analytics video
Webinar TOPdesk Analytics video
In deze Webinar TOPdesk Analytics video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Webinar TOPdesk Analytics youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Webinar TOPdesk Analytics voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Webinar TOPdesk Analytics ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Webinar TOPdesk Analytics productfilm
Video Webinar TOPdesk Analytics afspelen
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail