TOPdesk dashboards Qlik Sense - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Nieuwe TOPdesk features in Qlik Sense
De TOPdesk Qlik Sense dashboards zijn ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugengebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. De TOPdesk Incidenten monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Qlik voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen.
Nieuwe TOPdesk features in Qlik Sense
Open incidenten
Welke incidenten hebben in de huidige week open gestaan? Selectie rechtsboven op WTD en open. Hier komen dus ook incidenten in te staan die zijn afgesloten deze week, maar wel hebben open gestaan in de week.
Tabel en KPIs worden geüpdatet o.b.v. selectie rechtsboven
KPI rechtsboven bruto (incl. werkdagen) doorlooptijd excl. de afhandeling statussen; wacht op aanmelder (WOA) & wacht op leverancier (WOL). Deze mogen niet worden meegenomen in de berekening van de doorlooptijd van een incident.
Vragen over TOPdesk
Wij helpen u graag met vragen en informatie over TOPdesk. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over TOPdesk dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema

Topdesk video 1
Doorlooptijd netto & bruto excl. WOA & WOL
Verloop van de 2 verschillende doorlooptijden:
Netto doorlooptijd. Doorlooptijd (datum gereed – aanmelddatum) exclusief weekenden
Bruto doorlooptijd excl. wacht op aanmelder (WOA) & wacht op leverancier (WOL)
Verloop van de doorlooptijd excl. WOA & WOL ligt hier ook vaak lager
Selectie rechtsboven mogelijk op de tijdsdimensie (WTD / MTD / QTD)

Topdesk video 1
Meldingen trend
Aantal incidenten aangemeld per kwartaal
Aantal incidenten aangemeld per weekdag
Aantal nieuwe / gesloten / open incidenten over tijd

Topdesk video 1
Kerncijfers – per categorie
Linkerzijde een detail tabel per categorie / subcategorie
Totaal aantal incidenten op zijn naam
Aantal incident nog niet afgerond
% te laat
DLT netto op melding (datum gereed – datum aanmelden)
DLT afspraak (datum afspraak - datum gereed)
Rechterzijde een Sankey chart. Hier het verloop te zien over welke categorie de incidenten zijn binnen gekomen, welke subcategorie en welke afhandelaar
"Een eenvoudige service management oplossing voor IT-, FM- en HR-problemen"
Neem contact met ons op
Qlik voor TOPdesk
Qlik voor TOPdesk
De TOPdesk dashboards zijn ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van QlikView en Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugengebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. De TOPdesk Incidenten monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Qlik voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen. Met de krachtige QIX engine kunnen snel koppelingen worden gemaakt met databases of databestanden( XLS, XML, CSV, HTML etc.). Vanuit de monitor kunnen ook alle mogelijke data exports worden gefaciliteerd. Een veel gebruikte export is bijvoorbeeld naar Excel.

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals funnel charts, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In de monitor kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (zoek een incident). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de Qlik applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens ten aller tijde kan delen met uw collegae.
Analytics Modules voor Meldingenbeheer
Gebruik gegevens die uw organisatie verzamelt via de module TOPdesk Meldingenbeheer. TOPdesk biedt u de software om incidenten te beheren, Victa helpt u om inzichten te creëren op basis van TOPdesk gegevens. Ontdek hoe u uw service niveau kunt verbeteren door gebruik te maken van het TOPdesk Analytics Dashboard
 • Hoeveel incidenten doen zich voor in welk tijdsbestek? Op welke dag (en) van de week, maand of jaar nemen incidenten aanzienlijk toe? Hoeveel ondersteuningsconsultants heb ik nodig in welk jaargetijde?
 • Wat veroorzaakt dat onze doorlooptijd aanzienlijk boven onze doelstelling ligt?
 • Hoeveel incidenten worden niet binnen onze SLA-tijd opgelost? Welke incidenten worden niet opgelost en waarom zijn ze niet opgelost?
 • Bewaak de prestaties van individuen, groepen of afdelingen.
 • Ontdek trends in incidentvergelijkingen over dagen, weken, maanden of jaren.
TOPdesk Analytics Wijzigingsbeheer
Gebruik gegevens die uw organisatie verzamelt via de TOPdesk module voor wijzigingsbeheer. TOPdesk biedt u de software om wijzigingen te beheren, Victa helpt u om inzichten te creëren op basis van TOPdesk gegevens. Ontdek hoe u uw serviceniveau kunt verbeteren door gebruik te maken van het TOPdesk Analytics Dashboard.
 • Ontdek trends in het aantal wijzigingsverzoeken per land, organisatie, afdeling, persoon of bepaalde datums in een jaar.
 • Ontdek of u voldoet aan uw SLA responstijden door deze te vergelijken met uw gemiddelde doorlooptijd.
 • Gebruik filters zoals verander complexiteit, status of categorie.
 • Bewaak de prestaties van individuen, groepen of afdelingen.
 • Toon uw dashboard met open wijzigingen, gemiddelde doorlooptijd en langst open wijzigingsverzoek op een televisie op uw kantoor.
TOPdesk casestudy downloaden

TOPdesk casestudy

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van TOPdesk casestudy? Download nu de gratis TOPdesk casestudy whitepaper en ga direct aan de slag.
TOPdesk casestudy whitepaper downloaden
TOPdesk casestudy
Je kunt het gratis TOPdesk casestudy PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download TOPdesk casestudy
Webinar TOPdesk Analytics downloaden

Gratis video Webinar TOPdesk Analytics

Ben je geinteresseerd in Webinar TOPdesk Analytics vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Webinar TOPdesk Analytics video
Webinar TOPdesk Analytics video
In deze Webinar TOPdesk Analytics video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Webinar TOPdesk Analytics youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Webinar TOPdesk Analytics voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Webinar TOPdesk Analytics ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Webinar TOPdesk Analytics productfilm
Video Webinar TOPdesk Analytics afspelen
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail