2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;text-justify: none!important; }
.col-sm-12 {padding: 0!important; text-justify: none!important; }
.col-xs-12 {padding: 5px 0!important; text-justify: none!important; }
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700; text-justify: none!important; }

Qlik voor automotive

Maak alle operationele processen binnen uw supply chain inzichtelijk en meetbaar met QlikView en Qlik Sense!

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Qlik per bedrijfstak » Qlik voor automotive

Qlik Sense en QlikView voor automotive

Maak alle operationele processen binnen uw supply chain inzichtelijk en meetbaar met QlikView en Qlik Sense!

De automotive branche is er een met vele uitdagingen. Vooral de door het dealernetwerk-gestuurde automotive organisaties hebben te maken met vele externe en interne informatiestromen. Het verwerken van deze data is cruciaal voor het maken van juiste beslissingen, met als doel het totale netwerk optimaal te laten renderen.
  

Klantreferentie van Volvo Cars Nederland

“QlikView maakt ons én onze dealers scherp en vitaal. De kracht van Volvo Cars Nederland zit hem in ons sterke dealernetwerk, waarin de samenwerking met onze dealers zich kenmerkt door zuiverheid en transparantie. QlikView sluit hier naadloos op aan.”
  
– Hanneke Brefeld, Manager Business & Process Planning, Volvo Cars Nederland –
  

Met Qlik software haalt u de werkelijke waarde uit uw data

Met Qlik kunnen al snel voordelen worden gehaald, door sneller en betrouwbaarder informatie te verzamelen en deze op een dynamische wijze te visualiseren. Hierdoor kunnen er ook daadwerkelijk inzichten worden verkregen waarmee sneller bijgestuurd kan worden. Bijsturen is vaak in eerste instantie gericht op juistheid van data. Hiermee wordt Qlik ingezet als kwaliteitsmonitor om data zuiverder en completer te maken. De ervaring vanuit Victa leert dat deze fase ook geschikt is om kritisch te kijken naar de wijze waarop data geregistreerd wordt in onderliggende ERP systemen of andere databronnen. Hierbij kan ook gedacht kan worden aan het uitbreiden van functionaliteit in systemen om zo de onderliggende processen te verbeteren.

Na deze fase zal een automotive organisatie snel willen zien hoe ze performen ten opzichte van vergelijkbare (deel-) populaties. Binnen een dealernetwerk-gestuurde organisatie kunnen bijvoorbeeld anonieme benchmarks worden gemaakt tussen dealers of dealergroepen. Een bepaalde KPI krijgt hierdoor veel meer waarde, omdat het niet alleen wordt afgezet tegen een prognose maar ook tegen de realisatie van de populatie in de benchmark. Victa is al jaren gespecialiseerd binnen de automotive branche en begrijpt welke uitdagingen er spelen, welke benchmarks relevant zijn en op welke KPI of PI’s er gestuurd kan worden. Dit alles wordt uiteraard ondersteund door het krachtige Business Discovery platform van Qlik. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Victa te bieden heeft en maak een afspraak met onze verkoopafdeling.

  

U wilt
meer informatie?
workshop qlik sense

Volvo Cars Nederland – CaseStudy

Volvo Cars Nederland was al in aanraking gekomen met Qlik door een succesverhaal van Volvo Cars Spanje. René Traa, IT & Facility Manager bij Volvo Cars Nederland: “Ondanks dat wij lichtjes gekleurd waren hebben wij verschillende BI-oplossingen naast elkaar gelegd. Onze zeer gefragmenteerde IT-omgeving is doorslaggevend geweest voor de keuze voor het platform van Qlik. Met de BI oplossing van Qlik is het mogelijk snel analytische applicaties te bouwen met data uit een grote hoeveelheid verschillende bronnen, zonder dat hiervoor een data warehouse noodzakelijk is.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail