2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu

Qlik voor automotive

Maak alle operationele processen binnen uw supply chain inzichtelijk en meetbaar met QlikView en Qlik Sense!

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Qlik per bedrijfstak » Qlik voor automotive

Qlik Sense en QlikView voor automotive

Maak alle operationele processen binnen uw supply chain inzichtelijk en meetbaar met QlikView en Qlik Sense!

De automotive branche is er een met vele uitdagingen. Vooral de door het dealernetwerk-gestuurde automotive organisaties hebben te maken met vele externe en interne informatiestromen. Het verwerken van deze data is cruciaal voor het maken van juiste beslissingen, met als doel het totale netwerk optimaal te laten renderen.
  

Klantreferentie van Volvo Cars Nederland

“QlikView maakt ons én onze dealers scherp en vitaal. De kracht van Volvo Cars Nederland zit hem in ons sterke dealernetwerk, waarin de samenwerking met onze dealers zich kenmerkt door zuiverheid en transparantie. QlikView sluit hier naadloos op aan.”
  
– Hanneke Brefeld, Manager Business & Process Planning, Volvo Cars Nederland –
  

Met Qlik software haalt u de werkelijke waarde uit uw data

Met Qlik kunnen al snel voordelen worden gehaald, door sneller en betrouwbaarder informatie te verzamelen en deze op een dynamische wijze te visualiseren. Hierdoor kunnen er ook daadwerkelijk inzichten worden verkregen waarmee sneller bijgestuurd kan worden. Bijsturen is vaak in eerste instantie gericht op juistheid van data. Hiermee wordt Qlik ingezet als kwaliteitsmonitor om data zuiverder en completer te maken. De ervaring vanuit Victa leert dat deze fase ook geschikt is om kritisch te kijken naar de wijze waarop data geregistreerd wordt in onderliggende ERP systemen of andere databronnen. Hierbij kan ook gedacht kan worden aan het uitbreiden van functionaliteit in systemen om zo de onderliggende processen te verbeteren.

Na deze fase zal een automotive organisatie snel willen zien hoe ze performen ten opzichte van vergelijkbare (deel-) populaties. Binnen een dealernetwerk-gestuurde organisatie kunnen bijvoorbeeld anonieme benchmarks worden gemaakt tussen dealers of dealergroepen. Een bepaalde KPI krijgt hierdoor veel meer waarde, omdat het niet alleen wordt afgezet tegen een prognose maar ook tegen de realisatie van de populatie in de benchmark. Victa is al jaren gespecialiseerd binnen de automotive branche en begrijpt welke uitdagingen er spelen, welke benchmarks relevant zijn en op welke KPI of PI’s er gestuurd kan worden. Dit alles wordt uiteraard ondersteund door het krachtige Business Discovery platform van Qlik. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Victa te bieden heeft en maak een afspraak met onze verkoopafdeling.

  

U wilt
meer informatie?
workshop qlik sense

Volvo Cars Nederland – CaseStudy

Volvo Cars Nederland was al in aanraking gekomen met Qlik door een succesverhaal van Volvo Cars Spanje. René Traa, IT & Facility Manager bij Volvo Cars Nederland: “Ondanks dat wij lichtjes gekleurd waren hebben wij verschillende BI-oplossingen naast elkaar gelegd. Onze zeer gefragmenteerde IT-omgeving is doorslaggevend geweest voor de keuze voor het platform van Qlik. Met de BI oplossing van Qlik is het mogelijk snel analytische applicaties te bouwen met data uit een grote hoeveelheid verschillende bronnen, zonder dat hiervoor een data warehouse noodzakelijk is.

Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail