Zoeken
Generic filters
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorieën
Blog
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorieën
Blog
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
download Qlik SenseDownload Qlik Sense
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu

Alteryx

Intuïtieve workflow voor data-blending en geavanceerde analytics. Empowerment van data-analisten om een dieper inzicht te krijgen in slechts enkele uren!

Download whitepaper

Home » Qlik » Third party add-ons » Alteryx

Alteryx is een geweldige aanvulling op Qlik software. Er zijn reeds diverse kant-en-klare modellen beschikbaar voor Qlik in de Visual Analytics Kit

Intuitieve workflow tool voor data blending en advanced analytics

Voor veel analisten in afdelingen, zoals marketing, sales, finance, of CRM, is het proces van samenvoegen en voorbereiden van data een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist vaak verschillende tools en verschillende specialisten om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, gegevens aan te passen en gegevens te verijken voor analytische doeleinden.


alteryx-icon-1

Data Preparation

Download whitepaper
alteryx-icon-2

Predictive Analytics

Download whitepaper
alteryx-icon-3

Spatial Analytics

Download whitepaper
alteryx-icon-4

Alteryx & Qlik

Download whitepaper


Voor veel analisten in afdelingen, zoals marketing, sales, finance, of CRM, is het proces van samenvoegen en voorbereiden van data een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist vaak verschillende tools en verschillende specialisten om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, gegevens aan te passen en gegevens te verrijken voor analytische doeleinden.

Alteryx lost dit op middels een intuïtieve workflow tool voor data-blending en geavanceerde analyses die leidt tot diepere inzichten in slechts uren en niet in weken zoals bij de traditionele benaderingen! Alteryx voorziet data-analisten van een schaalbare oplossing voor data preperation, predictive analytics en spatial analytics in één workflow. De output (database/files) kan direct worden ingelezen door QlikView of Qlik Sense.


Wat is Alteryx

Analisten moeten toegang hebben tot data uit vele bronnen om hun werk te doen. Alteryx biedt een andere benadering door het aanbieden van data blending mogelijkheden middels een intuïtieve workflow die tot 100x sneller is dan de traditionele benaderingen. Alteryx levert het volledige scala aan data voorbereiding taken met een drag and drop workflow.

 • Importeren, opschonen, samenvoegen en verrijken van data
 • Geen programmering nodig
 • Een overzichtelijke workflow van het hele data proces met mogelijk tussentijdse resultaten te bekijken
 • Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen, van Excel tot databases en datawarehouses, cloud data en bigdata.
 • Verrijk uw gegevens met predictive analytics (voorspellende analyse) met speciaal ontworpen kant-en-klaar te gebruiken gereedschappen (R modellen)
 • Verrijk uw gegevens met spatial analytics (ruimtelijke analyses). Plot uw data op googlemaps, bereken afstanden tussen locaties etc.
 • Exporteer het resultaat van de workflow naar elke gewenst formaat of database
 • Direct te integreren met QlikView en QlikSense
alteryx-afbeelding1

Alteryx voor Qlik

Alteryx is een geweldige aanvulling op Qlik software. Er zijn reeds diverse kant-en-klare modellen beschikbaar voor Qlik in de Visual Analytics Kit.

De Visual Analytics Kit bevat belangrijke analytische applicaties, visualisaties en zelfstudie informatie. Met de Visual Analytics Kit krijgt u:

 • Een reeks van Alteryx modules die data omzetten en blenden, multi-channel analyse, voorspellende A / B-testen, Retail locatie selectie, Market Basket Analyse en Survey Cleanup.
 • Alle modules exporteren deze gegevens direct naar .QVX bestanden, welke direct kunnen worden ingelezen in QlikView of Qlik Sense.
 • Een set Qlik bestanden, die voor geconfigureerde visualisaties bieden voor elk van deze Alteryx modules.

U kunt deze modules gebruiken door middel van een gratis download van Alteryx, waarna u ze zelf kunt aanpassen en opnemen in uw eigen gegevens.


visual-kit

Download de Alteryx Visual Analytics Kit voor Qlik en ga aan de slag met vooraf gebouwde analytic workflows en visualisaties, zoals AB Test Analysis, Multichannel Analysis, en Enriched Spatial Analysis.

Alteryx Visual Analytics Kit

Download de volledig functionele proefversie van Alteryx Designer, met eenvoudig te volgen voorbeelden om u in een paar minuten productief te maken.

Alteryx Designer trial

Alteryx video's

Alteryx lost dit op middels een intuïtieve workflow tool voor data-blending en geavanceerde analyses die leidt tot diepere inzichten in slechts uren en niet in weken zoals bij de traditionele benaderingen! Alteryx voorziet data-analisten van een schaalbare oplossing voor data preperation, predictive analytics en spatial analytics in één workflow. De output (database/files) kan direct worden ingelezen door QlikView of Qlik Sense

leaseplan-video
Data Manipulation for QlikView®

leaseplan-video
Market Basket Analysis with QlikView®

leaseplan-video
Multi-Channel Analysis with QlikView®

leaseplan-video
AB Test Analysis with QlikView®

leaseplan-video
Location Impact Analysis with QlikView®

leaseplan-video
Store Clustering with QlikView®

leaseplan-video
Predictive Analytics Demo: Market Basket Analysis for Qlik® Sense

leaseplan-video
Data Preparation Demo: Preparing Multiple Sources for Qlik® Sense

leaseplan-video
Predictive Analytics Demo: Multi-Channel Analysis for Qlik® Sense

leaseplan-video
Getting Started Blending DataMeer informatie?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208.

Neem contact met mij op

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Duppelstrasse 17A
48599 Gronau
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
Copyright © 1999 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa google maps Victa mail