Alteryx - Victa Qlik Solutions

header_alteryx


Intuïtieve workflow voor data-blending en geavanceerde analytics
Empowerment van data-analisten om een dieper inzicht te krijgen in slechts enkele uren!

Zie Alteryx in Action Probeer Alteryx gratisalteryx-icon-1

Data Preparation

Download whitepaper
alteryx-icon-2

Predictive Analytics

Download whitepaper
alteryx-icon-3

Spatial Analytics

Download whitepaper
alteryx-icon-4

Alteryx & Qlik

Download whitepaper


Voor veel analisten in afdelingen, zoals marketing, sales, finance, of CRM, is het proces van samenvoegen en voorbereiden van data een langzaam en pijnlijk proces. Het vereist vaak verschillende tools en verschillende specialisten om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, gegevens aan te passen en gegevens te verrijken voor analytische doeleinden.

Alteryx lost dit op middels een intuïtieve workflow tool voor data-blending en geavanceerde analyses die leidt tot diepere inzichten in slechts uren en niet in weken zoals bij de traditionele benaderingen! Alteryx voorziet data-analisten van een schaalbare oplossing voor data preperation, predictive analytics en spatial analytics in één workflow. De output (database/files) kan direct worden ingelezen door QlikView of Qlik Sense.


Wat is Alteryx

Analisten moeten toegang hebben tot data uit vele bronnen om hun werk te doen. Alteryx biedt een andere benadering door het aanbieden van data blending mogelijkheden middels een intuïtieve workflow die tot 100x sneller is dan de traditionele benaderingen. Alteryx levert het volledige scala aan data voorbereiding taken met een drag and drop workflow.

 • Importeren, opschonen, samenvoegen en verrijken van data
 • Geen programmering nodig
 • Een overzichtelijke workflow van het hele data proces met mogelijk tussentijdse resultaten te bekijken
 • Alle databronnen kunnen makkelijk en snel worden ingelezen, van Excel tot databases en datawarehouses, cloud data en bigdata.
 • Verrijk uw gegevens met predictive analytics (voorspellende analyse) met speciaal ontworpen kant-en-klaar te gebruiken gereedschappen (R modellen)
 • Verrijk uw gegevens met spatial analytics (ruimtelijke analyses). Plot uw data op googlemaps, bereken afstanden tussen locaties etc.
 • Exporteer het resultaat van de workflow naar elke gewenst formaat of database
 • Direct te integreren met QlikView en QlikSense
alteryx-afbeelding1

Alteryx voor Qlik®

Alteryx is een geweldige aanvulling op Qlik software. Er zijn reeds diverse kant-en-klare modellen beschikbaar voor Qlik in de Visual Analytics Kit.

De Visual Analytics Kit bevat belangrijke analytische applicaties, visualisaties en zelfstudie informatie. Met de Visual Analytics Kit krijgt u:

 • Een reeks van Alteryx modules die data omzetten en blenden, multi-channel analyse, voorspellende A / B-testen, Retail locatie selectie, Market Basket Analyse en Survey Cleanup.
 • Alle modules exporteren deze gegevens direct naar .QVX bestanden, welke direct kunnen worden ingelezen in QlikView of Qlik Sense.
 • Een set Qlik bestanden, die voor geconfigureerde visualisaties bieden voor elk van deze Alteryx modules.

U kunt deze modules gebruiken door middel van een gratis download van Alteryx, waarna u ze zelf kunt aanpassen en opnemen in uw eigen gegevens.


visual-kit

Download de Alteryx Visual Analytics Kit voor Qlik en ga aan de slag met vooraf gebouwde analytic workflows en visualisaties, zoals AB Test Analysis, Multichannel Analysis, en Enriched Spatial Analysis.

Alteryx Visual Analytics Kit

Download de volledig functionele proefversie van Alteryx Designer, met eenvoudig te volgen voorbeelden om u in een paar minuten productief te maken.

Alteryx Designer trial


Meer informatie?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling sales! Dit kunt u doen door te mailen naar info@victa.nl of door te bellen naar: 074-2915208.

Neem contact met mij op