2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Victa is ISO 9001 gecertificeerd

Met dit kwaliteitskeurmerk tonen wij aan dat we onze organisatie professioneel hebben ingericht en werken met een kwaliteitsmanagement systeem.

Home » ISO 9001 certificering

ISO Kwaliteit 9001 certificering

ISO 9001 certificering

Victa mag zich sinds april 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit. We gebruiken dit systeem om te beoordelen of onze organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van onze klanten en of we in het algemeen voldoen aan op producten/diensten van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Over ISO 9001

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Uitgangspunten van een KMS zijn klanttevredenheid, werken met processen, risico’s en kansen, informatiebeveiliging en continue verbetering.

Download hier het certificaat.

Wil je meer weten over hoe je data op een slimme manier kunt inzetten binnen jouw organisatie? Neem contact op met ons via verkoop@victa.nl of bel onder het telefoonnummer: 074 – 2915208.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail