SalesForce - Victa Qlik Solutions

SalesForce

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » SalesForce

Salesforce logo Victa

SalesForce

Qlik voor SalesForce

Qlik voor Salesforce is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Salesforce omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Architectuur

Het SalesForce Dashboard is direct gekoppeld op de online omgeving van Salesforce omgeving middels een speciaal ontwikkelde Qlik SalesForce Connector. Middels dezelfde inloggegevens van de web applicatie kan een realtime verbinding worden gemaakt waarmee alle gegevens van uw Salesforce omgeving ingeladen kunnen worden. Het gebruik van deze deze connector is wel afhankelijk van uw abonnement bij Salesforce. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij Victa.

Powered by QlikView en Qlik Sense

Het SalesForce Dashboard is ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence platform van Qlik. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke gepatenteerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. Het model kan makkelijk en snel worden uitgebreid met eigen views of additionele databronnen. Veelgebruikte additionele databronnen zijn financiele resulaten en budgettering/forecast data.

Het SalesForce Dashboard kan plug&play worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI.

Krachtige analyses

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals bar charts, draaitabellen, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In het dashboard kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (gl transacties). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de QlikView en Qlik Sense applicaties is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s.
Functionaliteiten zijn oa.:

  • Quality checks
  • Pipeline management
  • Realisatie vs Budget analyse
  • VarBel management
  • Account Management
  • Lead management
  • Ditributielijsten voor oa mailings
  • Geo analyses
SFDC Dashboard by victa
SFDC Dashboard by victa
SFDC Dashboard by victa