2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

SalesForce

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Salesforce

Architectuur

Het SalesForce Dashboard is direct gekoppeld op de online omgeving van Salesforce omgeving middels een speciaal ontwikkelde Qlik SalesForce Connector. Middels dezelfde inloggegevens van de web applicatie kan een realtime verbinding worden gemaakt waarmee alle gegevens van uw Salesforce omgeving ingeladen kunnen worden. Het gebruik van deze deze connector is wel afhankelijk van uw abonnement bij Salesforce. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij Victa.

Powered by QlikView en Qlik Sense

Het SalesForce Dashboard is ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence platform van Qlik. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke gepatenteerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. Het model kan makkelijk en snel worden uitgebreid met eigen views of additionele databronnen. Veelgebruikte additionele databronnen zijn financiele resulaten en budgettering/forecast data.

Het SalesForce Dashboard kan plug&play worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI.

Krachtige analyses

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals bar charts, draaitabellen, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In het dashboard kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (gl transacties). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de QlikView en Qlik Sense applicaties is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s.
Functionaliteiten zijn oa.:

  • Quality checks
  • Pipeline management
  • Realisatie vs Budget analyse
  • VarBel management
  • Account Management
  • Lead management
  • Ditributielijsten voor oa mailings
  • Geo analyses

 

SFDC Dashboard by victa
SFDC Dashboard by victa
SFDC Dashboard by victa
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail