2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Qlik per functie

QlikView en Qlik Sense zijn moderne Business Intelligence (BI) tools voor data analyse, dashboard en rapportage speciaal ontwikkeld voor verschillende functie. Alle mogelijkheden binnen in één product.
Qlik cashflow dashboard
Qlik cashflow dashboard
Het financiële rapportageproces is vaak arbeidsintensief en tijdrovend vanwege meerdere systemen en complexiteit van gegevens.

Het Qlik Cashflow Dashboard integreert up-to-date informatie uit deze systemen naadloos en biedt gebruikers de mogelijkheid om deze te verkennen en te analyseren om het rapportageproces te versnellen en de financiële last te verminderen.

Meer informatie
Qlik HR dashboard
Qlik HR dashboard
Als manager wilt u graag adequaat over actuele managementinformatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op actuele situaties

Dit geldt natuurlijk ook voor HR-informatie. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in een document en op de mail gezet naar de HR-afdeling om te worden beoordeeld. Deze informatie is snel achterhaald, doordat ze op het moment van versturen eigenlijk al niet meer actueel is.

Meer informatie
Qlik recruitment dashboard
Qlik recruitment dashboard
E-recruitment met de E van Eenvoudig

Het Qlik Recruitment dashboard, daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitment proces

Meer informatie
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail