Qlik Per functie - Victa Qlik Solutions

Qlik Per functie

Qlik voor iPad

Realiseer snelle Time to Value met lichte, doelgericht gebouwde apps met Qlik voor iPad.

Het Qlik Business Discovery platform biedt een compleet nieuwe BI ervaring die ontwikkelaars en business analisten op een snelle en eenvoudige wijze apps laat creëren voor haar gebruikers.

Qlik cashflow dashboard

Cijfers krijgen pas betekenis als ze in de juiste context staan

De huidige manier van financiële rapportage – zoals bijvoorbeeld jaarverslagen en resultatenrekeningen – bieden veelal enkel oud nieuws, en geven onvoldoende tot geen antwoord op vragen als: Zijn we goed bezig? Hoe efficiënt zijn we geweest? Hebben we vooruitgang gemaakt?

Qlik hr dashboard

HR dashboard

Als manager wilt u graag adequaat over actuele managementinformatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op actuele situaties. Dit geldt natuurlijk ook voor HR-informatie. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in een document en op de mail gezet naar de HR-afdeling om te worden beoordeeld. Deze informatie is snel achterhaald, doordat ze op het moment van versturen eigenlijk al niet meer actueel is.

Qlik recruitment dashboard

E-recruitment met de E van Eenvoudig

Het Qlik Recruitment dashboard, daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitment proces. Hun product iCams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers.

Schrijf je in voor de Victa Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.