Qlik voor transport en logistiek - Victa Qlik Solutions

Qlik per bedrijfstak

Qlik voor transport en logistiek

Home » Qlik » Qlik per bedrijfstak » Qlik voor transport en logistiek

Qlik voor transport en logistiek

Qlik vervoert Business Intelligence door uw hele bedrijf. Het is slechts een kwestie van dagen.

Producten op tijd, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten van de ene plaats naar de andere brengen is essentieel voor uw bedrijfsvoering. In de concurrerende markt waarin u opereert, bent u slechts één te late levering of onvoorziene vrachttoeslag verwijderd van verloren werk.

Het is daarom van belang evenwicht te brengen in de balans van hoge brandstofprijzen versus de toch al minimale marges.

Qlik Partner Expert - Logistics

Victa QlikView Retail

Helderheid in één oogopslag? Dat kan!

U beheert een ingewikkelde keten van leveranciers en klanten – met allemaal hun eigen systeem – en de daarbij behorende stortvloed aan gegevens. Voeg daaraan nog wat regelgeving toe, van milieu- tot grensoverschrijdende controles, en de recentelijk verplichte striktere naleving daarvan.

Probeer nu één enkele momentopname te maken van hoe het bedrijf er vandaag voor staat. Lastig? Ja en nee.

Het antwoord? Qlik!

QlikView en Qlik Sense zijn eenvoudige self-service tools, speciaal ontwikkeld voor gebruikers uit het bedrijfsleven. Alle mogelijkheden binnen in één product. Binnen slechts een paar uur of enkele dagen heeft u – dankzij QklikView – uw bedrijfsanalyse voor het grijpen. Eerder zou u dit resultaat alleen kunnen bereiken met een volledig pakket ingewikkelde producten.

Het resultaat? Daadkracht!

U kunt nu razendsnel inspelen op behoeftes en mogelijkheden binnen uw organisatie. Qlik zorgt met snelle en krachtige visualisatiemogelijkheden voor een revolutie in Business Intelligence.

De gepatenteerde technologie van Qlik biedt u alle functies die u verwacht van krachtige analyseoplossingen zonder de beperkingen, kosten of complexiteit van traditionele OLAP- ontwerpen. Oplossingen zoals dashboards en waarschuwingen, multidimensionale analyses, opbreken en verdelen van ge- gevens.

Waar wacht u nog op?

QlikView of Qlik Sense kan binnen enkele dagen in gebruik genomen worden. Gebruikers worden binnen enkele minuten opgeleid en eind- gebruikers krijgen binnen een paar seconden – in plaats van uren – hun antwoorden, zodat ze snel tot onderbouwde besluiten kunnen komen.

Kortom, Victa ontzorgt u in uw informatievoorziening.

Alle bronnen zijn via QlikView of Qlik Sense te ontsluiten en weer te geven in dashboards

Voorbeeldindicatoren hiervan zijn:

  • Eén versie van de waarheid (samengestelde gegevens uit meerdere bronnen). Of het nu afkomstig is van EDI, uw ERP of systemen van derden, uit spreadsheets of andere bronnen, u krijgt een volledig beeld van elk aspect binnen uw keten.
  • Snelle antwoorden, (zelfs bij omvangrijke trans-actievolumes). Als u te maken heeft met snelle verschuivingen in variabele kosten, heeft u ook de informatie om de juiste besluiten te nemen.
  • Benut de kracht van al uw logistieke gegevens. Analyses van vrijwel ongelimiteerde afmetingen zorgen voor informatie die u inzicht verschaft en die creatieve oplossingen biedt voor slepende bedrijfsproblemen.
  • Hogere winstgevendheid. Door analyses van elke klant, elke leverancier en elke stap in de logistieke keten.
  • Maak Service Level Agreements voor verkopers en klanten. En herken deze kwesties, voordat het problemen worden.
  • Geef diegenen die het dichtst bij het proces staan mogelijkheid daadwerkelijk beter te presteren. QlikView en Qlik Sense zijn gemakkelijk te gebruiken. Managers van het wagenpark kunnen een dashboard overzicht krijgen van prestatiemetingen om hun werk tot op detailniveau te kunnen uitvoeren.
  • Stroomlijn Compliance reporting met drilldown tot documentatieniveau.
  • Verkrijg een voorsprong op concurrentie- en klantniveau. Slimme bedrijven stellen hun logistieke processen open om klanten te laten zien hoe ze hun bedrijf beheren en problemen identificeren en oplossen.
Victa Scherm Retail
Scherm met MAIL

Meer informatie over Qlik voor transport en logistiek?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klantreferenties