2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu

Qlik voor transport en logistiek

Qlik Sense en QlikView voor de transport en logistiek branche!

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Qlik per bedrijfstak » Qlik voor transport en logistiek

Qlik Sense en QlikView voor transport en logistiek

Producten op tijd, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten van de ene plaats naar de andere brengen is essentieel voor uw bedrijfsvoering. In de concurrerende markt waarin u opereert, bent u slechts één te late levering of onvoorziene vrachttoeslag verwijderd van verloren werk. Het is daarom van belang evenwicht te brengen in de balans van hoge brandstofprijzen versus de toch al minimale marges.

Helderheid in één oogopslag? Dat kan!

U beheert een ingewikkelde keten van leveranciers en klanten – met allemaal hun eigen systeem – en de daarbij behorende stortvloed aan gegevens. Voeg daaraan nog wat regelgeving toe, van milieu- tot grensoverschrijdende controles, en de recentelijk verplichte striktere naleving daarvan. Probeer nu één enkele momentopname te maken van hoe het bedrijf er vandaag voor staat. Lastig? Ja en nee.
 

Het antwoord? Qlik!

QlikView en Qlik Sense zijn moderne Business Intelligence (BI) tools voor data analyse, dashboard en rapportage speciaal ontwikkeld voor gebruikers uit het bedrijfsleven. Alle mogelijkheden binnen in één product. Binnen slechts een paar uur of enkele dagen heeft u – dankzij Qlik – uw bedrijfsanalyse volledig geïmplementeerd. Voorheen zou u dit resultaat alleen kunnen bereiken met een volledig pakket ingewikkelde producten.

Het antwoord? Qlik!

Het resultaat? Daadkracht!

U kunt nu razendsnel inspelen op behoeftes en mogelijkheden binnen uw organisatie. Qlik zorgt met snelle en krachtige visualisatiemogelijkheden voor een revolutie in Business Intelligence. Qlik voorziet in analysemogelijkheden die binnen de traditionele technologieën ondenkbaar zijn – en bundelt die met ongeëvenaarde flexibiliteit, prestaties en eenvoud.
 
De gepatenteerde technologie van Qlik biedt u alle functies die u verwacht van krachtige analyseoplossingen zonder de beperkingen, kosten of complexiteit van traditionele OLAP-ontwerpen. Oplossingen zoals dashboards en waarschuwingen, multidimensionale analyses, opbreken en verdelen van gegevens.

Waar wacht u nog op?

QlikView of Qlik Sense kan binnen enkele dagen in gebruik genomen worden. Gebruikers worden binnen enkele minuten opgeleid en eind- gebruikers krijgen binnen een paar seconden – in plaats van uren – hun antwoorden, zodat ze snel tot onderbouwde besluiten kunnen komen.
 

Alle bronnen zijn via QlikView en Qlik Sense te ontsluiten en weer te geven in dashboards.

Voorbeeldindicatoren hiervan zijn:

  • Eén versie van de waarheid (samengestelde gegevens uit meerdere bronnen). Of het nu afkomstig is van EDI, uw ERP of systemen van derden, uit spreadsheets of andere bronnen, u krijgt een volledig beeld van elk aspect binnen uw keten.
  • Snelle antwoorden, (zelfs bij omvangrijke trans-actievolumes). Als u te maken heeft met snelle verschuivingen in variabele kosten, heeft u ook de informatie om de juiste besluiten te nemen.
  • Benut de kracht van al uw logistieke gegevens. Analyses van vrijwel ongelimiteerde afmetingen zorgen voor informatie die u inzicht verschaft en die creatieve oplossingen biedt voor slepende bedrijfsproblemen.
  • Hogere winstgegevendheid. Door analyses van elke klant, elke leverancier en elke stap in de logistieke keten.
  • Maak Service Level Agreements voor verkopers en klanten. En herken deze kwesties, voordat het problemen worden.
  • Geef diegenen die het dichtst bij het proces staan mogelijkheid daadwerkelijk beter te presteren. QlikView en Qlik Sense zijn gemakkelijk te gebruiken. Managers van het wagenpark kunnen een dashboard overzicht krijgen van prestatiemetingen om hun werk tot op detailniveau te kunnen uitvoeren.
  • Stroomlijn Compliance reporting met drilldown tot documentatieniveau.
  • Verkrijg een voorsprong op concurrentie- en klantniveau. Slimme bedrijven stellen hun logistieke processen open om klanten te laten zien hoe ze hun bedrijf beheren en problemen identificeren en oplossen.
U wilt
meer informatie?
workshop qlik sense
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail