Qlik Big Data Index - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Meer weten over Qlik Big Data Index?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik Big Data Index . Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik Big Data Index dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Peter Ran
Account Manager
074 – 2915208
pr@victa.nl
Neem contact op met Peter Ran
Qlik Big Data Index informatie aanvragen
Qlik Big Data Index introductie video
In deze Qlik Big Data Index introductie video laten wij zien hoe het product werkt. Deze introductie film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Qlik Big Data Index voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Qlik Big Data Index productfilm.
Wat zijn de mogelijkheden:
    Scipt mode
  • De nieuwe Associative Big Data Index connector is beschikbaar via de Data Load Editor die gebruikers toestaat om automatisch scripts te genereren die gebruiker gedefinieerde gegevensfilters bevat.

  • On-Demand App generatie (ODAG) mode
  • Verbetert bestaande ODAG-implementaties door de verzoeken en de levering van geselecteerde data voor de detail app te versnellen.

    Live mode:
  • Query uw data lake direct met behulp van de live modus en sla de in-geheugen Associative Engine over – alles zonder data te hoeven verplaatsen naar het geheugen.
"En, is de Qlik Analytics Platform iets voor u?"
Neem contact met ons op
De kracht van big data voor iedereen
Met Qlik kunnen gebruikers van elk vaardigheidsniveau big data analyses uitvoeren. Qlik wil een cultuur van data gestuurde nieuwsgierigheid bevorderen om mensen aan te moedigen om hun ideeën te onderzoeken en te valideren en zelfverzekerd beslissingen te nemen die tot betere bedrijfsresultaten leiden.
Zet context rond alle gegevens
Big data analyses zijn het meest waardevol in combinatie met andere relevante gegevens. Zet big data in de context van uw gehele organisatie en breng de relaties van elke databron in kaart. Hierdoor kunnen gebruikers dieper verkennen en grotere inzichten ontdekken.
Versnel de time-to-value
Omzeil omslachtige dataverzamelingen en datavoorbereidingen binnen grote databronnen. Dat geeft de IT afdeling de vrijheid om zich te concentreren op het genereren van ROI voor big data, door iedereen toegang te geven tot data die altijd up-to-date zijn.
Data in het geheugen laden niet meer nodig
Qlik's associatieve ervaring wordt uitgebreid met hoge prestaties door de gedistribueerde, multi-parallelle versie van de Qlik Associative Engine. Het verplaatst de kracht van associatie van de gebruikersinterface naar het onderliggende ecosysteem, indexeren en informatie opslaan binnen de gegevensbron.
Qlik Big Data Index downloaden

Qlik Big Data Index

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik Big Data Index? Download nu de gratis Qlik Big Data Index whitepaper en ga direct aan de slag.
Qlik Big Data Index whitepaper downloaden
Qlik Big Data Index
Je kunt het gratis Qlik Big Data Index PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik Big Data Index
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail