Begin te analyseren met QlikView - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Leer QlikView kennen

QlikView is een Business Intelligence oplossing waarmee data simpel kan worden omgezet in kennis.


Voorbeeld QlikView
Voorbeeld QlikView

QlikView Diensten


Bij Victa voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.
QlikView Qlik Consultancy
Onze gecertificeerde Qlik consultants kunnen uw organisatie helpen om op een snelle en effectieve manier resultaat te behalen op het gebied van Business Intelligence. Victa staat garant voor professionele ontwikkeling van Qlik dashboards, die volledig voorzien in uw informatiebehoefte.
QlikView Qlik opleidingen
Victa heeft een volledig aanbod van Qlik opleidingen en is als enige in Nederland Authorized Qlik Training Partner (ATP). Vanuit diverse vestigingen in Nederland kunt u bij ons terecht voor alle Qlik opleidingen. Wij helpen onze klanten graag om zoveel mogelijk self-service aan de slag te gaan met Qlik.
QlikView Qlik Helpdesk
Onze helpdesk is altijd goed bereikbaar. Bij Victa bent u verzekerd van goede service en support! Wij bieden ondersteuning op afstand en op locatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag op weg bij vragen en issues.

QlikView Prijzen


Neem contact met ons op voor meer informatie over onze user-, server, en subscription-gebaseerde licentieopties.
QlikView For IndividualsFor Individuals
Personal Edition
QlikView
Gratis
Volledige functionaliteit van QlikView, maar het delen van documenten is niet toegestaan.
Aanvragen QlikViewDownload gratis
QlikView For Teams & OrganizationsFor Teams & Organizations
Document CAL
QlikView
€ 13.33gebruiker/maand
Volledige functionaliteit van QlikView
Onbeperkt documenten met anderen delen
Aanvragen QlikViewAanvragen
QlikView For Teams & OrganizationsFor Teams & Organizations
Named User CAL
QlikView
€ 58.33gebruiker/maand
Client Server uitrol
Aanvragen QlikViewAanvragen

Meer dan 700 tevreden klanten!

Voor meer dan 700 klanten heeft Victa bedrijven ontzorgd op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Een kracht van Victa is het grote aantal productmodellen op diverse ERP applicaties en diverse branche modellen. Hiermee is Victa in staat om een snelle start te faciliteren bij haar klanten.
ING Leaseplan scotch & soda KLM Cloetta
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail