2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Qlik voor Bizon Software

Is uw bedrijf actief binnen de zorg, zakelijke dienstverlening of retail? Lees dan hoe Qlik voor Bizon software u kan helpen om uw kosten te beheren en de efficiency van uw bedrijfsvoering weet te verhogen!

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Bizon software

bizon software dashboard VictaIn de retail volgen vraag- en aanbod elkaar in snel tempo op en neemt de concurrentie misschien nog wel heviger dan in andere markten toe. Winkelketens zijn beter voorbereid als zij hun kosten weten te beheersen en de efficiency van hun bedrijfsprocessen weten te verhogen.

De zorgmarkt is een markt waarin de overheid sterk ingrijpt om het zorgstelsel betaalbaar te houden. Een markt waarin technologische vernieuwingen, zowel op het vlak van zorg als op het vlak van ICT, schering en inslag zijn.

Sturen op geoliede processen, het kunnen koppelen van deelprocessen, workflow-achtige oplossingen kunnen inregelen, dicht op de business zitten, kunnen sturen op up-to-date informatie of performance indicatoren, worden steeds belangrijker om uiteindelijk een positief resultaat te kunnen boeken.

Binnen al deze sectoren zal QlikView of Qlik Sense uw bedrijfsvoering optimaliseren waarbij u duidelijk inzage houdt in uw kosten, orderportefeuille, voorraad en alle financiële facetten van uw bedrijf! Stuur- informatie om uw bedrijfsvoering te continueren dat is wat QlikView en Qlik Sense u bieden!

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail