2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Dashboard as a Service

Met Dashboard as a Service ontsluit Victa de data vanuit deze applicaties en maakt deze beschikbaar voor analyse in onze dashboards.

Neem contact op

Home » Oplossingen » Dashboard as a Service

DaaS (Dashboard as a Service)

Er zit een schat aan data in applicaties die uw organisatie gebruikt. Salesforce, Exact Online, Twinfield en TOPdesk zijn voorbeelden van applicaties die veel door organisaties worden gebruikt. Victa geeft u toegang om inzichten uit uw data te halen met geavanceerde data-analyse tools van Qlik zonder dat u deze hoeft aan te schaffen en in te richten. Met Dashboard as a Service ontsluit Victa de data vanuit deze applicaties en maakt deze beschikbaar voor analyse in onze dashboards. Vervolgens ontvangt u van ons een inlog en kunt u aan de gang met het creëren van nieuwe inzichten in uw data.

Welke dashboards zijn beschikbaar?

Victa heeft een aantal dashboards ontwikkeld die gekoppeld zijn aan één specifieke databron. Zo kunt u op basis van één specifieke applicatie inzichten creëren zonder dat u een complete BI oplossing hoeft aan te schaffen. Staat de applicatie die u gebruikt er niet bij? Vraag dan naar de mogelijkheden om een dashboard op maat te ontwikkelen.

Momenteel zijn voor de volgende applicaties Dashboards beschikbaar:

Ieder dashboard is uitgerust met belangrijke metingen die uw data omzetten in informatie. Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals bar charts (grafieken), gauges (meters), pie charts (taarten) en pivots (draaitabellen). Tevens zijn er uitgebreide lijstweergaven geschikt voor prints en rapportages. In de dashboards kan worden ingezoomd tot op het laagste GL detail niveau. Kortom alle data is makkelijk en snel voor u en uw medewerkers beschikbaar en wordt iedere nacht voor u ververst.

Snel aan de slag

Dashboard as a Service kan binnen afzienbare tijd worden uitgerold. Middels een connector wordt data uit uw applicatie ingelezen in ons dashboard. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI. Door de snelle implementatie van QlikView en Qlik Sense voor uw applicatie kunt u meer uit uw bedrijfsadministratie halen en heeft u snel inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail