SAP Business One - Victa Qlik Solutions

SAP Business One

Complete en heldere rapportages hebben waarmee u uw organisaties beter kunt sturen

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » SAP Business One

SAP Business One - Victa

SAP Business One

Wilt u meer inzichten en heldere rapportages?

Complete en heldere rapportages hebben waarmee u uw organisaties beter kunt sturen? Door de snelle implementatie van QlikView of Qlik Sense voor Sap Busines One kunt u meer uit uw systeem halen en heeft u snel inzicht in de belangrijke kritische performance indicatoren van uw bedrijf.

Architectuur

Het SAP Business One dashboard is direct gekoppeld op de SAP B1 databases (MS SQL) en kan (near) realtime informatie tonen.

Functionaliteit

Alle mogelijke data uit SAP Business One kan worden ontsloten middels de oplossing. Standaard (plug&play) modellen die reeds beschikbaar zijn:

  • Inkoop analyse
  • Verkoop analyse
  • Finance analyse

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals Bar charts (grafieken), gauges (meters) en pie charts (taarten). Tevens zijn er uitgebreide lijstweergaven geschikt voor prints en rapportages. In het dashboard kan worden ingezoomd tot op het laagste detail niveau. Kortom alle data is makkelijk en snel voor u en uw medewerkers beschikbaar.

Binnen de QlikView applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s. Automatische distributie van gegevens behoort ook tot de mogelijkheden.

Snel van start met een SIB “Seeing is Believing”

Wij zijn overtuigd van de kracht van deze applicatie en bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met dit product op uw eigen data. Met de SIB krijgt u het SAP Business One dashboard en de bijbehorende QlikView of Qlik Sense software vier weken gratis ter beschikking. Na deze periode kunt u beslissen of de monitor toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie.

SAP B1 - Inkoop dashboard
SAP B1 - Verkoop Dashboard
SAP B1 - Finance Dashboard