Qlik Compose voor DWH - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Meer informatie over Qlik Compose?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik Compose. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik Compose dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema
Qlik Compose  informatie aanvragen
Tijd, kosten en risico's verminderen
De tijd, kosten en risico’s van data warehousing projecten drastisch verminderen
  • Ontwerp, creëer, laad en update snel datawarehouses
  • Genereer automatisch ETL om tijd, kosten en risico’s te verminderen
Minder afhankelijk
Implementeer best practices en sjablonen voor effectievere BI projecten
  • Verminder de afhankelijkheid van zeer technische ontwikkelingsbronnen
  • Genereer automatisch end-to-end workflows van data inname tot rapport generatie
"Agile datawarehouse automatisering"
Neem contact met ons op
Moderne aanpak voor data warehousing
Qlik Compose voor Data Warehouses (voorheen Attunity Compose) biedt een moderne aanpak door het creëren en beheren van data warehouses te automatiseren en optimaliseren. Qlik Compose automatiseert het ontwerpen van het magazijn en het genereren van ETL code en het snel toepassen van updates. Bovendien maakt het daarbij gebruik van best practices en bewezen ontwerppatronen. Qlik Compose voor Data Warehouses verlaagt de tijd, kosten en risico’s van BI projecten aanzienlijk, zowel on-premises als in de cloud.
Real-time
Qlik Compose voor Data Warehouses helpt IT-teams met bijvoorbeeld het laden en synchroniseren van gegevens uit bronnen met gemak. Bronfeeds worden in real-time geladen met CDC (Change Data Capture).
Gebruiksvriendelijk
Automatiseer het ontwerpen van datamodellen en bronmapping. Gegevensmodellen kunnen worden gemaakt of geïmporteerd, vervolgens iteratief worden gewijzigd en verbeterd.
Breed scala aan opties
Stroomlijn data warehouse en ETL-generatie. ETL-code wordt automatisch gegenereerd om data warehouses te vullen en te laden. Implementeer data marts, zonder handmatige codering.
Qlik Compose  downloaden

Qlik Compose

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik Compose ? Download nu de gratis Qlik Compose whitepaper en ga direct aan de slag.
Qlik Compose  whitepaper downloaden
Qlik Compose
Je kunt het gratis Qlik Compose PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik Compose
Qlik Compose  downloaden

Gratis video Qlik Compose

Ben je geinteresseerd in Qlik Compose vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Qlik Compose  video
Qlik Compose video
In deze Qlik Compose video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Qlik Compose youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Qlik Compose voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Qlik Compose ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Qlik Compose productfilm
Video Qlik Compose afspelen
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail