2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

styledform_wide {
max-width: 400px!important;
width: 400px!important;
box-sizing: border-box;
}
.styledform p {
font-size: 13px !important;
line-height: 150%;
}

.styledform small {
font-size: 13px !important;
line-height: 150%;
}
.gform_wrapper {
max-width: 400px!important;
width: 400px!important;
box-sizing: border-box;
}
.styledform {
max-width: 400px!important;
width: 400px!important;
box-sizing: border-box;
float: right;
}
.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}
.persoonlijkcontact-fotoo img { margin: 15px 30px 0px 0px; }

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Ping Alerting
Ping maakt naadloos verbinding met het Qlik Sense platform om een gebruikers gestuurd zelfbedieningsportal te bieden voor het maken van intelligente meldingen.

Home » Qlik » Third party add-ons » Ping Alerting

PingAlerting

Ping Alerting
 

Enterprise Altering voor Qlik Sense

Ping is een intelligent Enterprise waarschuwingsplatform dat de eenvoud van op conditie gebaseerde waarschuwingen combineert met de kracht van Machine Learning. Ping maakt naadloos verbinding met het Qlik Sense platform om een gebruikers gestuurd zelfbedieningsportal te bieden voor het maken van intelligente meldingen. Het platform laat u proactief weten wanneer gegevens waar u om geeft zijn veranderd in Qlik Sense.
 

Smart Alerts

Waarschuwingen kunnen worden ingesteld voor al uw Qlik Sense toepassingen, zonder enige beperkingen. Waarschuwingen kunnen vervolgens worden ontvangen via een verscheidenheid aan opties die een gebruiker kan kiezen, inclusief e-mail en speciale Ping iOS- en Android mobiel toepassingen. Ping zal ook integreren met vele kanalen, zoals SMS, Slack, Skype en RoxBot.

Ping Alerting
 

Broadcast Alerts

Betrek een nog groter publiek met Ping Broadcast meldingen en laat groepen ontvangers weten dat de gegevens in hun Qlik toepassingen zijn gewijzigd. Deze mogelijkheid werkt goed voor organisaties die analytics tot het uiterste willen duwen van de organisatie en daarbuiten.
 

Broadcast Notifications

Houd groepen en zakelijke gebruikers op de hoogte van wanneer er een nieuwe app is gepubliceerd in de Qlik Sense Hub of wanneer u server downtime inplant voor onderhoud.
 

System Alerts

Houd de gegevens bij binnen uw organisatie met automatische systeemwaarschuwingen wanneer Qlik toepassingen niet worden herladen. De waarschuwingen kunnen worden aangemaakt door Qlik administrators binnen het Ping portaal en de meldingen kunnen worden ontvangen via e-mail, mobiele Ping toepassingen, Slack, Skype en SMS.
 

Alert Insights with RoxBot

Met behulp van de nieuwste AI technologie kunnen gebruikers met RoxBot begrijpen waarom een waarschuwing is geactiveerd. Ping algoritmes scannen alle bijbehorende gegevens gerelateerd aan een meetwaarde.
 

Ping Prijzen

Starter Pack

Ping Server – € 4100,- (jaarabonnement)
(inclusief PingServer en core Ping licenties voor 25 Ping gebruikers)
 

Additional gebruikers licenties
€ 13,70,- per maand (€ 164,- per jaar)
 

Voor meer informatie kunt u hier de gratis brochure downloaden of contact opnemen via het contactformulier rechts bovenaan!

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail